Şimdi Ara

N73/N73ME Problemler ve Bilgilendirme (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.357
Cevap
7
Favori
875.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayda bu ne ya? Hakkaten azıttı bu hatalar. açarken konuyu inşallah fazla birikmez demiş ve kendi sorunlarımı yazmıştım ama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

hayda bu ne ya? Hakkaten azıttı bu hatalar. açarken konuyu inşallah fazla birikmez demiş ve kendi sorunlarımı yazmıştım ama.

Telefon daha yeni sayılır ondan kaynaklanıyor bence. 5-6 ay sonra bu hataların hiçbiri kalmaz merak etmeyin. Zaten hataların büyük kısmı firmware kaynaklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: T K

Merhaba..

Bugün itibariyla ben de N73 sahibi oldum..Ancak biraz problemli başladı bu birliktelik..Telefonun ayarlarını yaptım sanırım..Ancak kamerayı açtığımda, görüntü kalitesi çok kötü yansıyor telefonun ekrarına..:( Ve çektiği resimlerde de kalite çok düşük ve mavi çıkıyor belli bir biçimde..Video da berbat bir şekilde kaydediliyor..(Ayarlar en yüksek seviyede ve otomatikte)

Sorun ne olabilir sizce?Donanımsal mı yazılımsal mı acaba?

Öncelikle hayırlı olsun diyorum. Öyle mavi falan göstermemesi lazım. Kamera ayarlarında "fotoğraf kalitesi" ni "Baskı 3M-Büyük" olarak ayarladığından emin ol. Bir de ana kamera lensi şeffaf bir jelatinle kapatılmış(korunmuş) olabilir. Onu kontrol et. Umarım hallolur.
    Saygılarımla.

• GÖRÜYORUMKİ N73 ALANLARIN ÇOĞU SORUN YAŞIYO ALACAKSIN TAŞ GİBİ BİR N93 AL SAN TELEFON
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekno2007

GÖRÜYORUMKİ N73 ALANLARIN ÇOĞU SORUN YAŞIYO ALACAKSIN TAŞ GİBİ BİR N93 AL SAN TELEFON

Bilahare her gün yanında buzdolabı büyüklüğünde şarj cihazı taşı. Mobiliten sıfıra insin
  • Hiç bir hata yok bence, cihaz böyle. Video N70 ten kötü. Fotograf ve videolardaki mavi renk hakimiyeti hepsinde var. Anlıycan bunların modeli böyle

quote:

Merhaba..

Bugün itibariyla ben de N73 sahibi oldum..Ancak biraz problemli başladı bu birliktelik..Telefonun ayarlarını yaptım sanırım..Ancak kamerayı açtığımda, görüntü kalitesi çok kötü yansıyor telefonun ekrarına..:( Ve çektiği resimlerde de kalite çok düşük ve mavi çıkıyor belli bir biçimde..Video da berbat bir şekilde kaydediliyor..(Ayarlar en yüksek seviyede ve otomatikte)

Sorun ne olabilir sizce?Donanımsal mı yazılımsal mı acaba?

• Sağolun,ama pek hayırlı gelmedi şimdilik..Görüntü kalitesi en üst seviyede, kameranın lensi temiz, jelatin yok..

Foruma eklenen resimlerle kıyasladığımda fark daha da bariz..Video çekerken de kalite rezalet ve arkada cızzzzzz diye bir ses..

Telefonun ekranındaki görüntü de çok kötü..Net değil..Noise var..Çizgi çizgi..

Fotoğraf çekmek konusunda beceriksiz sayılmam..Elimden gelen en iyisini yaptım, oryaya çıkan resimler :

N73/N73ME Problemler ve Bilgilendirme

Ayarlar otomatik,flaş kapalı..

• Tamam işte. Olay bu. Yani aynı şey bütün telefonlarda var. mavi mavi çizgiler. video berbat. Dışarda çekersen bunların hiç biri görünmüyor. Yani ev içinde yada karanlık ortamda kamerayı açmayacan
  • dediğin hataların hiçbiri yok bende noxco ne donma nede başka bir problem
  • Şanslısın o zaman. Allah bozmasın.
  • T K kardeş n73 bu kadar kötü çekmiyor senin telde var bişi bence bunları makro modda çektinmi birde ?
  • Evet makro mod ile çekildi o resimler..Bugün telefonu dışarıda da denedim, dış mekan performansı tamam..Ama iç mekan berbat..Mavi mavi çekiyor oda ışığında resimlerde gördüğünüz gibi..Telefonda bir sorun mu var acaba?Böyle bir sorunla başka karşılaşan var mı?Ayrıca videoları cızırtılı kaydediyor..:( Bu sorunlar yazılım güncellemesi ile çözülebilir mi acaba?eğer öyleyse dert etmem, ama donanımsal bir sorunsa,vah derim..

Eğer bir sorun varsa ne yapmamı önerirsiniz?
  • Bence bu telefon arızalı bu kadar kötü foto çekmiyor bu tel.
  • Telefon arızalı gibi,sanırım..

Ne yapmamı önerirsiniz?Teknosa'dan almıştım garanti olsun diye,oraya başvurmak mı,doğrudan servise gitmek mi daha makul?
  • arkadaşlar her resim çekiminden sonra geri deyip tekrar kamerayı açıyormusunuz.? sinirimi bozuyor. otomatik olarak kameranın yeniden açılması gerekmezmi yoksa bendemi böyle
  • quote:

Telefon arızalı gibi,sanırım..

Ne yapmamı önerirsiniz?Teknosa'dan almıştım garanti olsun diye,oraya başvurmak mı,doğrudan servise gitmek mi daha makul?

Bozukluk yok telefonunda, panik yapma, sadece isigin yetmedigi yerde, siyahlari mavili morlu cikariyo.

quote:

Orjinalden alıntı: ankirali

arkadaşlar her resim çekiminden sonra geri deyip tekrar kamerayı açıyormusunuz.? sinirimi bozuyor. otomatik olarak kameranın yeniden açılması gerekmezmi yoksa bendemi böyle

Resmi cektikten sonra, sagda 5 tane kuyucuk cikiyo, onlardan 4. yeni resim, onunla geri gitmene gerek kalmadan yeni resim cekebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pbr178 -- 21 Ekim 2006; 23:26:28 >

• quote:

arkadaşlar her resim çekiminden sonra geri deyip tekrar kamerayı açıyormusunuz.? sinirimi bozuyor. otomatik olarak kameranın yeniden açılması gerekmezmi yoksa bendemi böyle

Ayarlarda "çekilen resmi göster" gibi bir seçenek var. Ona "hayır" dersen olması lazım.
    Saygılarımla.
  • aslında incelemiştim demekki gözümden kaçmış. @murtah arkadaşım teşekkürler
  • quote:

aslında incelemiştim demekki gözümden kaçmış. @murtah arkadaşım teşekkürler

Rica ederim. En büyük keyif bir paylaşımın işe yaraması zaten.
    Saygılarımla.
  • Karanlık ortamda bi foto ve bir video rica edecem Benimkinden farklıysa o zaman benimkinde mavimsi çekme rahatsızlığı var.

quote:

Orjinalden alıntı: katibim

dediğin hataların hiçbiri yok bende noxco ne donma nede başka bir problem
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.