Şimdi Ara

N73/N73ME Problemler ve Bilgilendirme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.357
Cevap
7
Favori
875.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kvk bu aralar inceden inceden zarara geçti... bilmiyorum farkındamısnız ama yaz ayları sıcak geçtiği için telefonlarda ısıya bağlı olan ve sonradan çıkan bozulmalar oluyo bundan dolyı ağustostan beri adamlar full tamirdeler 3 haftayı buluyo süreler....
  • doğrudur. telefonların yapısı karmaşıklaştıkça bu durum kendini daha da belli ediyor.
  • bir sorun daha yukledigimiz temaların bazılarını yoneticiden silmek istedigimde listede adını bulamıyorum yani yuklu gorunmuyo ve silemiyorum ama temalarda bu dosya halen duruyor
  • bende de olmuştu. formattan sonra yedekten dönersen yapıyor.
  • arkadaşlar hard formattan sonra makina düzeldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: bscol

arkadaşlar hard formattan sonra makina düzeldi

Çok sevindim Kobretti...
    Telf. çok başarılı çünkü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoOLMuSTi -- 7 Ekim 2006; 16:58:39 >
  • eyvallah dostum içim rahatladı bi ara k79* i le takasamı çıkarsam dedim neyse düzelince gerek kalmadı
    quote:

Orjinalden alıntı: CoOLMuSTi

quote:

Orjinalden alıntı: bscol

arkadaşlar hard formattan sonra makina düzeldi

Çok sevindim Kobretti...
    Telf. çok başarılı çünkü...

• Arkadaşlar ben yeni n73 aldım ama sms gönderemiyorum! bunun için yapılması gereken ayarlar var da ben mi bilmiorum acaba? yardımcı olursanız sevinirim..teşekkürler
  • ayar falan yok. servis merkez numaranı kontrol et. Her ihtimale karşın setting wizard yardımıyla şebeke ayarlarını al yine de.
  • ya arkadaşalr bende cok donma ve kitlenmeler oluyo bu hard format dediginiz sey nasıl oluyo kendim yapabilirmiyim veye nasıl yaptırcam????
  • *#7370# yaz ekrana soru gelecek evet de. güvenlik kodunu gir 12345 dir default olarak. tel kapanır ve tekrar açılır. herşey gider ilk aldığın ana dönersin.
  • çoğu kişi n73'ün donma ve yavaşlama probleminden şikayetçi gerçekten bu genel bi sorunmu yoksa yüklenen bir programdan falanmı kaynaklanıyor.birde yüklenen tema telefon kapandıktan sonra orjinal tema olarak değişiyormuş bu yazdıklarım n73'ün genel sorunlarımı

birde n73'deki en büyük eksiklik sizce ne? yani keşke şu şöyle olsaydı diyebileceğiniz şeyler..
  • arkadaşlar günde ortalam 30 -40 cihaz satıyorum bunlarda nokıa olan modelleri çoğu sorunlu oluyo heleki n serisi çok sorunlu n73 e dün tam 10 hafı kartı taktım cihaz kendi kendine kapnıyo başka bi cihaz daha aldım onlarda aynı hatayı yapıyo tam 6 cihaz denedim hepsi bu sorunu yapıyo ama kıngston hafıza kartını taktığımda böle bi sorun yapmıyo cihazlar yani cihazlar hafıza kartı seçiyoo. bilginizeee
  • Arkadaslar benim sorunum yazılımsal. Telefonumda 40 mb boş telefon hafızası , 780 mb da boş kart hafızası var.

Fscaller isimli programı yükleyip rehberimdeki kişilere resim atamaya çalıştığım zaman " hafıza dolu " uyarısı alıyorum. Dolayısıyla program çalışmıyor.

Bu konuda bilgisi veya çözümü olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Not: sorun çözülmüştür. Telefonun çektiği resimlerin görüntü kalitesi yüksek olduğundan fotoğraflar yükelnemiyormuş. Bende telefon üzerinden foto boyutlarını küçülterek programı çalıştırabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ostracoda -- 8 Ekim 2006; 1:15:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: musti_2142

arkadaşlar günde ortalam 30 -40 cihaz satıyorum bunlarda nokıa olan modelleri çoğu sorunlu oluyo heleki n serisi çok sorunlu n73 e dün tam 10 hafı kartı taktım cihaz kendi kendine kapnıyo başka bi cihaz daha aldım onlarda aynı hatayı yapıyo tam 6 cihaz denedim hepsi bu sorunu yapıyo ama kıngston hafıza kartını taktığımda böle bi sorun yapmıyo cihazlar yani cihazlar hafıza kartı seçiyoo. bilginizeee

2 GB Sandisk taktım. Hiç sorun yok. Zaten N73 ile ilgili topiclerde , bu işlerden anlayan arkadaşlar Sandisk ve Kingston ı önermişlerdi.
    1100 YTL para verip alınan bir cihaza 20-30 YTL ucuz olsun diye ne idüğü belirsiz bir donanım ilave etmek hiç mantıklı değil.

y281nbl : 18 gündür kullanıyorum. 1 kere çektiğim fotoyu büyütmek istediğimde "hafıza dolu" uyarısı aldım. O da telefonu kapatıp açınca düzeldi. Başka bir problemim olmadı.
    N73 deki "en büyük" olmasa da eksik gördüğüm şeyler de :
    1- internet kullanımında ekranın yan olarak kullanılamaması
    2- wi-fi
    3- dokunmatik ekran
    4- radyoda RDS

Saygılarımla.

• N73 ün tek beğenmediğim yanı joyistik. Cepte terlemeden kaynaklanan bi sorunla karşılaştım

Ayrıca bugün bikaç tane fotoyu bastırdım. Gözlerime inanamadım baskıda mükemmel kalite alıyorsunuz Bunu beğendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Time2Die -- 8 Ekim 2006; 1:58:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

baba sana yalan borcum mu var. pazartesi vermiştim bugün cumartesi. yani telefon yeni belki parçası yoktur diye düşünüyorum. ama sonra olmaz ya diyorum vardır parçası. KVK Kozyatağı'na götürdüm zaten mübarek amma da işlek yer. giren çıkanı saysan yorulursun. heralde yoğun diye gecikti bu kadar.

Yok sana bişey demedim yanlış anlama
  • Ya telefonu alali 1aydan fazla oldu, 1kere format attim, kisayol tusu calismadigi icin, simdi de network killer'in en basta dedigi alarm sorunu vuku bulmaya basladi daha once catir catir calisan alarm simdi tel kapaliyken calismioooo, formattan once mp3 ayarli olarak bangir bangir telefonu acardi, simdi ekran aciliyo, sarj gostergesi gorunuo, ama o kadar cit cikmiyo basta default ses ayarinda die sorun var sandim, mp3 ayarladim soole gumburdesin die, ama nafile, ekran acildi, cit cikmadi, acma kapama dugmesine basinca da kapandi, kitlenme gibi 1sey yasadi
    vallahi 1daha format atmayi da istemiyorum, butun ayarlarim gidio, dosya yerlerini falan ayarlamak amaaaan ugras dur, format harici 1cozumu olan var miiii???

• Arkadaşlar ben de de telefonda beni sinir eden sorunlar çıktı alalı 1 gün oldu ekran piksel piksel kararıp kapanıyor reset atıyor hatsız mod a almıştım daha normal hale dönemedim şimdi format attım arkadaşların demeleri üzerine düzeldi galiba ama bu ekranın kararıp reset atması başka kimsede var mı nasıl düzeltebilirim
  • Yaklaşık 3 haftadır bende N73 kullanıyorum , şuana kadar sadece telle foto çekerken donmalar yaşadım ama bu donmalar sürekli olmuyor mesela
    dün 15 tane kadar resim çektim tel banamısın demedi arasıra kafasına eserse bu donmalar oluyor ayrıca temalardan bazılarını silemiyorum
    uyg.yöneticisinde görünmüyor. Bunların hepsi büyük bir ihtimal yeni yazılımla düzelecektir onun dışında öyle aman aman ne sorunlu bi cihazmış diyebileceğim bi durum olmadı (şeytan kulağına kursun..)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.