Şimdi Ara

n73 mikrofon problemi yardim arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar n73 var kasa ve kapagi degisttirdim sonradan farkina vardim karsi taraftan ses geliyor beni´m sesim gitmiyor sorun neden olur acaba yurt disinda kaliyorum turkiyede yaptirdim arizayi sonradan farkettim telefonu acip bakmak istedim on kapagi actim 6 adet vida var hepsini soktum kasayi cikaramadim arka kisiminda vida felan gorunmuyo baska bir civata yerimi var yoksa bi tirnak felanmi tutuyo kasayi cikaramadim bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim yardimlariniz icin simdiden tesekkurler



  • Elektronikten anlıyorsan neysede bence cihaza müdahele etmeyecektin sorun genellikle mikrofonun yerinden kayarak sesi az iletmesi yada iletkenlerde oluşan arızalardan kaynaklanıyormuş.
  • Cihazın orjianl ayarlarına geri dön.bendede oldu sorun çözüldü. cep telefoncuya sordum o da bir kaç defa karşılaşmış yazılımsal veya ayarlarından dedi. fabrika ayarlarına dönünce düzeliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EMINX84 -- 13 Ocak 2008; 13:14:13 >
  • programlarin olduğu üst konu var sadece program paylaşımı yazar..orada n73 un nasıl sokulduğu video anlatımı var.kasa montajı ile ilgili bir sorun donanımsal.. yazılımsal değil
    saygılar
  • arkadaslar oncelikle ilgilenip cevap yazdiginiz icin tesekkurler fakat fabrika ayarlarina dondum sorun devam ediyor cihazim garantili ama kasayi degistirdigim icin servise veremem simdi veririsemde cok para alirlar oyuzden baska onerebileceginiz bir sey varmi neden olabilir baska bir alternatif cihazi acip bakabilirim ama devrelerden pek anlamiyorum oyuzden elimden birsey gelmiyor..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cabrio06

    arkadaslar oncelikle ilgilenip cevap yazdiginiz icin tesekkurler fakat fabrika ayarlarina dondum sorun devam ediyor cihazim garantili ama kasayi degistirdigim icin servise veremem simdi veririsemde cok para alirlar oyuzden baska onerebileceginiz bir sey varmi neden olabilir baska bir alternatif cihazi acip bakabilirim ama devrelerden pek anlamiyorum oyuzden elimden birsey gelmiyor..

    Kardeş cihazı iyice kurcalayıpta elinde kalacağına servise götür parası neyse ver yaptır,cihaza ısınamadısanda götür sat başka bir N73 veya modelde cihaz al.
  • N73

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.