Şimdi Ara

N73 ME Update problemim... Lütfen yardım edin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sorularım olacak yadımınız için....

1.Telefonumun kodu 0539207 idi 0539256 yaptım...
    2.PC Suite kurulu, telefonu bağlıyorum... NSUyu açıyorum... güncel sürümü buluyor.. indiriyor... fakat yükleme aşamasına gelince resimdeki problemi yaşıyorum... yeniden denrmeme rağmen düzelmiyor... (Kablo takılı, şarjım full, yedeklemelerim tamam, şarj aleti takılı,Hafıza kartı takılı(çıkartıpta denedim), firewall ayarlarını yaptığımada inanıyorum(hatta kapatıyorum) vs...)

Resimler

Sorunum bu 15 dk kaldı diip 2. resimdeki şey çıkıyor.. telefonu kapatınca çalışmıyor pili çıkarıp takıyorum ve düzeliyor... bi sorun olmadan devam ediyor... Herşeyi anlatmaya çalıştım lütfen yardım şimdiden teşekkürler

NOT:
    Nokianın sitesinde:

"Yazılım güncelleme başarısız.” Bunun nedenleri şunlar olabilir:

* SIM kart taklı değil – lütfen bir SIM kart takın.
    * Güncelleme esnasında güç ya da İnternet bağlantısı kesildi. Güncelleme başarılı olmuş olabilir. Pili çıkarın ve eğer yazılım güncellenmemişse yeniden deneyin. .
    * Cihaz "Çevrimdışı" modunda – lütfen güç düğmesine kısa basarak "Genel" modunu seçin.

1 ve 3. maddelerde sorun yok ama 2yi anlamadım... ama 2 de ki gibi bi problemlede karşılaşmadım....

• sen en iyisi servise götür versiyon yükseltmek için para vermiyorsun garanti var ise ama
  • Var garantisi :) oley o zaman.... hemde camının içine tam ortasına beyaz bi nokta toz girmiş nası girdiyse... onuda temizlerler :) teşekkürler :// bi sorum olucak servis direk verdiğim gün yapar mı bu işi ? bi de ben kodunu değiştirdim ya onu düzelteyim mi servis için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Anderson -- 29 Mart 2008; 22:30:07 >
  • kimse cvp vermio peh...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.