Şimdi Ara

n73 - 6120c - 72

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • n73 - 6120c sizce hangisi hagi alanlarda daha iyi? hangisini önerirsiniz , hani arkadaşınızda vardır ya da siz kullandıysanız ? ben hiç elime dahi almadım henüz ikisini de sadece netten araştırdım biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slyman_b -- 9 Mart 2008; 16:16:03 >

• n73 ses ve fotograf kalitesi olarak daha iyi...
    6120 hız ve goruntu bakımından daha iyi...

n73'un tipini begenirsen bi eline al kalınlıgını falan incele..alınabilir..
    6120 çok şık bi telefon bence oldukca ince hafif..

ikisinide gor ve biraz kullan oyle almanı tavsiye ederim..

ben 6120 kullanıyorum cok memnunum o ayrı...ama 6120'yi alırken n73'e param yetmemişti yetseydi alacaktım...
  • tipi bilmemde özellik olarak ağır siklet ve tüy siklet maçı olur. m73 me kullandım bence 6120 nin pek şansı yok karşılaşmada. tip diosan kapaklı kızaklı bişe al
  • N73 !!!
  • bana bu ikisi iyi göründü. n73 ün ekranı büyük olması ve şarjı daha iyi sanırım 1100 lük bataryası var. ekranı büyük olduğundan film izleyebilirim güzel bir şekilde
    6120 de hızlı olması iyi. fotoda da n73 3.2 mp daha iyi olması gerekiyo ama bazıları çektiği fotolar resim gibi gerçekçi değil falan diyolar anlamadım. lensi çok iyi diyolar hem hem de bu?
    n73 daha iyi görünüyo işte. fiyat olarak en uygun nerden alabilirim. ankara'da. netten mi daha uygun olur kızılayda mı?
  • N73 fotoları iyi sayılamaz. Doğal renkleri yansıtmıyor, kendi kafasına göre takılıyor. Özellikle gece ve içmekan çekimlerinde bayağı morluk ve mavilik oluşuyor. Örnek fotolar forumda mevcut. Lensi de iyi falan değil. Carl Zeiss olduğuna bakma. Gerçi daha birçok sorunu var ama yazmıyım onları. Gene N73 fanatikleri damlamasın

Telefona program atıp uğraşmayı seviyorsan N73 daha iyidir. Pek sıkılmazsın N73 ile. Ekranı da büyüktür. Film izleyebilirsin.

Bence görerek almak internetten almaktan çokdaha iyidir. İnternette daha ucuz olduğu muhakkak ama ne aldığın meçhul.

Ayrıca nelere önem verdiğini belirtseydin belki başka uygun telefonlar da tavsiye edilebilirdi.
  • suan elimde 6120c var
    elimdeki 6120c takılma vesayre hicbirşey yapmıyor...
    Ses kalitesi gercekten iyi ama bazı arkadaşlarımm dedilerki 6120c n73 kadar vardır...
    kamerasına gelince gece cekimleri iğrenc hatta iğrenc ötesi...
    Zaten yukarıda arkadaşlar detaylıca vermişler n73
    6120 c nin en sevdim özellikleri işletim sistemi hızlı kimileri n 95 ki ile aynı kimileri n95 in sistemine yakın bi sisetem kullanıyo diyorlar..
    16 m ekran görüntüsü n 73 ün ekranına göre gercekten iyi ama n 73 ekran boyutuna göre küçük..
  • uzun süre de kullanmak istiyorum n73 uzun süre kullanılabilir mi?
  • Nokia N73 modeli biraz sorunlu (joystick, kasa, yazılım vs.). İleride canınızı sıkabilir.
  • Ben olsam 6120c alırdım..
    N73 çok yavaş çalışıyor.
  • n73 herşeyi yapabilirsin bu telle...
  • n72 ile 6120 arasında
    1 - şarjı hangisinin daha iyi
    2 - kamera'da , foto'da hangisi daha iyi?
  • Hocam N73 duruken N72nin adının geçmesi bile garip
  • n73 bağzen sorun çıkartıyor evet joystik,telefon yavaşlaması falan ama yine iyi cihaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.