bir haftadır N71 kullanıyorum ve çözemediğim bir kaç sorunum var.
1) telefonla uzun görüşmeler yapıyorum (cep saat kullandığımdan en az bir saatlik) ve telefon görüşmesinin ilk beş dakikasından sonra telefonun tuş takımının olduğu bölüm ve batarya çok ısıyo, kulaklıkla görüşmeme rahmen kucağımda duran telefonun ısısı acayip hissediliyor. acaba benim telefondamı durum böyle yoksa bütün N71 lerde mi?
2)öndeki kamerayla video çekerken flash açılmıyo ama flash üzerinde küçük kırmızı bir ışık yanıyo, acaba flash yanmaya mı çalışıyo da yanamıyo kırmızı ışık yayıyo yoksa bütün N71 ler mi böyle?
3) telefonun flashını fener gibi kullanabileceğimiz bir yöntem var mı(ayar veya rogram yardımıyla)?
4) tuş takımının ekranı daha fazla çizmemesi için ne yapabiliriz?
5) telefona dün yeni versiyon yükledim ve kulaklıkla son seste müzik dinleyince eskisine göre daha az ses geliyo, bu durum normal mi?
şimdilik aklıma gelen sorunlarım bunlar, bazı sorunlarım yeni versiyon yükledikten sonra çözüldü, aklıma başka bişeyler gelirse yazarım. ilgileneceklere şimdiden teşekkürler...
1)Telefonun azıcık ısınması normal.Ama fazla ısınıyorsa servis yolu göründü demektir. 2)Sanırım N73lerde de bu var.Flaş sönük yanıyo video çekerken. 3)Vİdeo modunda flaşı aç fener gibi kullan 4)Sanmıyorum.Ama belki şu telefon ilk alındığında üzerinde olan jelatinlerden alıp yapıştırabilirsin 5)Yeni versiyonlarda bazı hatalar düzeltilir.Ama bazı hatalar eklenir.Örnek:W810i nin son sürümünde bi önceki sürüme göre kulaklık sesi kısıktır.
Bence aşırı ısınma için bir servise verin telefonunuzu.Kolay gelsin.
video modunda flash açma gibi bir seçenek yok ama video çekerken flashdan küçük kırmızı bir ışık yayılıyo, bu ışığın flashın görüntüyü aydınlatmak için olduğunu sanmıyorum.
eğer ısınma devam ederse mecbur servise gidecem :S ...