Bildirim
N71
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hani yok resim falan?? _____________________________ -
Pardon şimdi editledim koydum linkleriquote:
Orijinalden alıntı: :::Banner:::
hani yok resim falan?? -
Eger böleyse cok güsel..diger başlıktaki n71 resmi igrencti.. _____________________________ -
o zamn benim diğer topic de verdiğim ne acaba??quote:
Orijinalden alıntı: SinanAtesh
Eger böleyse cok güsel..diger başlıktaki n71 resmi igrencti.._____________________________ -
n serisi olmadıgı kesin!!quote:
Orijinalden alıntı: :::Banner:::
o zamn benim diğer topic de verdiğim ne acaba??
Alıntıları Göster_____________________________ -
gereksiz bir model.nokıa zaten 3g olmayan ülkelerde 3g tellerini satıyor ne gerek vardı bunaquote:
n serisi olmadıgı kesin!!
Alıntıları Göster_____________________________ Yeditepe Üniversitesi - iPhone 11 - Macbook Air - Sony Vaio SVE1712W1EB - Sony Alpha A37M 18:135mm -
haklsn aslında ayrı üretebilir mesela 3g olanın sonuna g fln koyablr we de 3g li ülkeler n90g olmayanlara n90 fllnnn satılablr ama NOULSN NOKİA BU KAZIKLIYCAK MİLLETİ BOŞ YEREquote:
Orijinalden alıntı: Teknode
gereksiz bir model.nokıa zaten 3g olmayan ülkelerde 3g tellerini satıyor ne gerek vardı buna
Alıntıları Göster_____________________________ ************************************************ -
n70 den güzelquote:
Orijinalden alıntı: faikmaras
haklsn aslında ayrı üretebilir mesela 3g olanın sonuna g fln koyablr we de 3g li ülkeler n90g olmayanlara n90 fllnnn satılablr ama NOULSN NOKİA BU KAZIKLIYCAK MİLLETİ BOŞ YERE
Alıntıları Göster_____________________________ Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım,Ben Hiç Böyle Bir Denize Dalmadım Üzerimde Pantolonum Artı Ayakkabılarım,Ha Gayret! Bir Sene Fırtına,Üzerimde Dolunay,Gün Yüzü Asmış, Dalgalar Boyum Aşmış,Nefesime Gücü Bahşet Mevla.Bir Kulaç Daha Atsam Olur Evvel Allah.
-
bence berbat..n70 daha şık duruyordu...bunda kenarlarınında sanırım plastik malzeme kullanılmış..quote:
Orijinalden alıntı: »gαяgi»·
n70 den güzel
Alıntıları Göster
N71 vasat..._____________________________ Aptal olduğun için aptal olduğunu anlayamıyorsun. | Dunning-Kruger Effect -
olabilirquote:
Orijinalden alıntı: The Red Fox
bence berbat..n70 daha şık duruyordu...bunda kenarlarınında sanırım plastik malzeme kullanılmış..
N71 vasat...
Alıntıları Göster_____________________________ Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım,Ben Hiç Böyle Bir Denize Dalmadım Üzerimde Pantolonum Artı Ayakkabılarım,Ha Gayret! Bir Sene Fırtına,Üzerimde Dolunay,Gün Yüzü Asmış, Dalgalar Boyum Aşmış,Nefesime Gücü Bahşet Mevla.Bir Kulaç Daha Atsam Olur Evvel Allah.
-
n70'den ucuz olcaı kesin..o yüzden iyi foto kalitesi,mp3,radyo,262k renk isteyen birinin rahatlıkla alabilecegi bi teefon..3g türkiyede yok nasıl olsa...quote:
olabilir
eweet bu resimlerde gordum ve fikrimi deiştirdim n70 daha guzelquote:
olabilir
bunların hepsi vasatquote:
Orijinalden alıntı: ©@N
eweet bu resimlerde gordum ve fikrimi deiştirdim n70 daha guzel
-
En sonunda alacam bi 3210..bi daha bakcam keyfime..yok kamera'ymış,yok 3g'ymiş,yok edge'miş hiç ugraşmıcam..quote:
bunların hepsi vasat
Alıntıları Göster_____________________________
-
quote:
En sonunda alacam bi 3210..bi daha bakcam keyfime..yok kamera'ymış,yok 3g'ymiş,yok edge'miş hiç ugraşmıcam..
Alıntıları GösterBulabilirsen Alırsın
_____________________________ Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım,Ben Hiç Böyle Bir Denize Dalmadım Üzerimde Pantolonum Artı Ayakkabılarım,Ha Gayret! Bir Sene Fırtına,Üzerimde Dolunay,Gün Yüzü Asmış, Dalgalar Boyum Aşmış,Nefesime Gücü Bahşet Mevla.Bir Kulaç Daha Atsam Olur Evvel Allah.
-
war olm bu aralar cok fazla görmeye başladım piyasada!!quote:
Orijinalden alıntı: »gαяgi»·Bulabilirsen Alırsın
-
en iyisi 3310 valla 3210 dan iyi n70 den de iyi 7610 dan da iyi 6670 den kötüquote:
war olm bu aralar cok fazla görmeye başladım piyasada!!
-
6670 gercekten ii gecen bi kamyon şoförü gördüm,tekerlegin yanında bişilerle ugrastı sora gitti..bende bi bakiim dedim..tekerlegin altına 6670 koymuş takoz niyetinequote:
en iyisi 3310 valla 3210 dan iyi n70 den de iyi 7610 dan da iyi 6670 den kötü
-
Gerçekten iyiydi ama 6600 ne oluyo o zaman kaymon tekerleğimiquote:
6670 gercekten ii gecen bi kamyon şoförü gördüm,tekerlegin yanında bişilerle ugrastı sora gitti..bende bi bakiim dedim..tekerlegin altına 6670 koymuş takoz niyetine
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi »gαяgi»· -- 4 Eylül 2005, 11:59:10 >_____________________________ Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım,Ben Hiç Böyle Bir Denize Dalmadım Üzerimde Pantolonum Artı Ayakkabılarım,Ha Gayret! Bir Sene Fırtına,Üzerimde Dolunay,Gün Yüzü Asmış, Dalgalar Boyum Aşmış,Nefesime Gücü Bahşet Mevla.Bir Kulaç Daha Atsam Olur Evvel Allah.
Benzer içerikler
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- xiaomi telefona imei atma kodu
- samsung yazısı yanıp sönüyor telefon açılmıyor
- wipe cache partition ne demek
- samsung galaxy folder 2 türkiye
- pin kodu kaldırma
- asker telefonu
- device health services nedir
- samsung a70 ne zaman çıktı
- kablosuz şarj nasıl çalışır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X