Şimdi Ara

N70 İLE ÇEKİLMİŞ FOTO VE VİDEO ÖRNEKLERİ (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
873
Cevap
0
Favori
54.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: koolandgang

Kardeşim hiç ilgilenmiyorsun ya benle.Burdan buyur dediğin yere baksan bi önceden bir inceden hıçkırığımı göreceksin ama neyse canın sağolsun akşam evde yardırıcaz artık burda yeteri kadar rezil olduk
    quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

hocam burdan buyur diicem
    yine olmazsa yardımcı oluruz

http://forum.donanimhaber.com/m_6445259/mpage_1/key_n70%2Ckapak/tm.htm

abicim veriosun tırnağı veya sende kapakla beraber geldiyse plastik aparatı <ucu demir olan deil>
    önce bi taraftan 1 tanesini çıkarıon sonra diğer taraftan da tam karşısına gelen tırnağı çıkarıyon...ondan sonra diğer tırnakları da kendine çekerek çıkarıon...kırılmaz merak etme biraz zorlucan...vericen kasıııı :)

• Kardeşim karambolde teşekkürü unuttum.Sağolasın ilgilendiğin için..
  • Arkadaşlar, bazı telefonlarda bilgisayar kablosu da oluyor resimler bilgisayara aktarılıyor.Bu N70 te bu özellik var mı? Siz buraya resimleri bu şekilde mi eklediniz? Ve bu özellik varsa telefonun yanında bilgisayar kablosu veriliyor mu?
  • Ya çok güzel fotoğraflar fakat hafta sonu bu telefonu bir mağazada gördüm.Çok büyük arkadaş. Bir telefona yakışmayacak kadar büyük. Şimdi alıp almama konusunda karasız kaldım.
  • ben de siyah kasayı aldım izmirden, sadece tuştakımını beğenmedim. tuştakımı elle yazılmış gibi harflerin boyutları falan değişik ve tuştakımı ışığını da engelliyor. izmirde sadece tuştakımını alabileceğim bir yer biri buraya yazarsa sevinirim. (foto. makinesi şarj olunca resimleri de ekleyeceğim)
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

EVET ARKADAŞLARRRR...EBAYDEN N70 KASAM GELDİ... RESİMLERİ EKLİYORUM
    ÇOK GÜZEL OLDU AYRICA SİYAH RENK TELEFONU DAHA KÜÇÜK GÖSTERDİ...

N70 İLE ÇEKİLMİŞ FOTO VE VİDEO ÖRNEKLERİ

Ya şu kapağı nerden temin ederiz, hasta oldum resmen...

• slm arkadasım mesajını gordum n70 siyah kpak ile ilgili
    o kapaga sahip olaiblirsin hemde çok kolay bi yoldan iki secenek var
    eğer istanbulda oturuyorsan
    eminönü meydandan mısır carsısına gir dümdüz gidip çık sonra yine dümdüz 100 m kadar ilerde sol tarafta kaapk satan bi yer var 35 milyona satıyor orjınal bi süür renk var

bide şöyle bi yol var ebay.com diye bi site var güvenilir bi alışveriş sitesi bütün dünyaya açılmıs herkes elineki malı rahatlıkla e güvenle satıyor ben oradan aldım üstelik 19 milyona
    honkonklu bi adamdan hemde
    15 -16 gün gibi beklemen gerekiyor sonra kapına kadar zarfın içinde getiriyorlar ebay ı bu forumdan öğrendim bende arkadalar saolsunlar
    sonuc olarak tercih senin istediğini yap( bu tel için deger walla )

• Gercekten cok güzel resimler ve cektigi resimlerde oldukca parlak be net
  • ozur dilerim ben gune kadar bi ton resim cektim hic birisi sizin buraya koydugunuz kadar kaliteli degil nedeni nedir acaba ogrenebilirmiyim.

we nasil kaliteli foto cekebilirim bilen warmi acaba
  •  N70 İLE ÇEKİLMİŞ FOTO VE VİDEO ÖRNEKLERİ
  • buda benim çekdiyim resim nasıl çıkmış güneş :

http://img413.imageshack.us/my.php?image=gneto8.jpg
  • quote:

Orjinalden alıntı: kabuto

ozur dilerim ben gune kadar bi ton resim cektim hic birisi sizin buraya koydugunuz kadar kaliteli degil nedeni nedir acaba ogrenebilirmiyim.

we nasil kaliteli foto cekebilirim bilen warmi acaba

sadece telefon için değil normalde foto mak ile de çektiğimizde bazı basit kurallar var;
    -güneşi arkamıza alıcaz
    -resim çekmeden 2-3sn nefesimizi tutucaz
    -açık alanda flaş kullanmıcaz
    -kapalı alanda da flaş yerine ortamın ışığını arttırmaya çalışıcaz mesela evdeysek ve gündüzse perde açıcaz gece de ışıkları açmak gibi
    -çekeceğimiz bir nesneyse arka planı tek renk seçmeye çalışıcaz
    -fotoda trafik levhası veya yazı olmasın dikkat dağıtır
    vs vs akılıma ilk gelenler bunlar
  • beyler benim de n70'im var bi çok yerde gördüğüm ve şu an bende de olan bi sorunu paylaşmak istiyorum. Bilgisayardan direk *.sis yüklemek istediğimde işlem başarısız hatası alıyorum. *.sis'i telefona atıp çalıştırmayı ben de biliyorum ama beni çok uğraştırıyor. Bu sorunu olan veya çözüm yolunu bilen var mı? Şimdiden teşekkürler. (sis'i telefona atı çözüm olarak kabul etmiyorum).
  • quote:

Orjinalden alıntı: Amcaoglu

beyler benim de n70'im var bi çok yerde gördüğüm ve şu an bende de olan bi sorunu paylaşmak istiyorum. Bilgisayardan direk *.sis yüklemek istediğimde işlem başarısız hatası alıyorum. *.sis'i telefona atıp çalıştırmayı ben de biliyorum ama beni çok uğraştırıyor. Bu sorunu olan veya çözüm yolunu bilen var mı? Şimdiden teşekkürler. (sis'i telefona atı çözüm olarak kabul etmiyorum).

sorular topikde cvp landı :

resimleir devam bu topigi canlandıralım

n70 resimleri bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kad_kad -- 31 Ocak 2007; 18:30:57 >

• N70 ile çektiğim bir kaç foto

trafik:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voloyda -- 3 Şubat 2007; 3:22:01 >
  • arkadaşlar güneşli havada hangi ayarları kullanıyorsunuz.Tam olarak söylermisiniz
  • ben hep otomatıkde cekiyorum ama evde gece görüşü mükemmel çekiyo titretmessen teli
  • harby güzel çekio telefon özellikle kağıda baskı almanızı tawsie ederim...mükemmel
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.