Şimdi Ara

N70 & [6233] Sence Hangisi ? Karar Verildi :) Tşkkürler D.H

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle Selamlar . Telefonumu değiştirmek istiyorum . Daha doğrusu mecburiyetten dolayı . Daha önce n70 kullandım ve oldukça memnundum. Fakat aradığım özellikler telefonun kalitesini ortaya koymasını istiyorum. Mesela ya sesi çok iyi olsun kamerası orta derecede olsun. Yada Kamerası çok iyi olsun Sesi orta derecede olsun. 6233 ses olarak çok iyi olduğunu duydum fakat kamerası hakkında pek bir bilgiye sahip değilim. Bu gün ise bir arkadaşım n99i önerdi yaklaşık 2 aydır kullanıyormuş. Gayet yüksek ses çıkartıyor Tv falan var . Sizin önerdiğiniz model hangisi aceba yardım lütfen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Horozistan20 -- 28 Mart 2008; 18:06:30 >

• n99i yi ele. symbiana önem vermiyorsan 6233
  • 6233 öneririm.
  • 6233 ,kamera performansi ile de seni fazlasiyla memnun edecektir.
  • 6233 'de Video çekim süresi 2 dk mış doğrumu bilmiyorum fakat öyle duydum. Flash da yokmuş çekimlerde çok etki yapıyormu ? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

6233 ,kamera performansi ile de seni fazlasiyla memnun edecektir.

Maalesef telefonun kamerası pek başarılı değil.
    Ama video çekimi gayet iyi

Bildiğim kadarıyla hafıza dolana kadar çekim yapılabiliyor
    Evet, flaş yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: MUJİM™

quote:

Evet, flaş yok

Tvasiye isteyen kisi Boyle bir yorumda bulunmus,

""Mesela ya sesi çok iyi olsun kamerası orta derecede olsun. Yada Kamerası çok iyi olsun Sesi orta derecede olsun. 6233 ses olarak çok iyi olduğunu duydum fakat kamerası hakkında pek bir bilgiye sahip değilim.""

Bende,ses konusunda on planda olan bu telefon,seni kamera olarakta tatmin eder diye yazdim.
    Bir 5mp telefonlardaki kamera kadar degil ama, beklentileri dogrultusunda ,yuzune bakilmayacak kadar degil,isini gorur babinda bu yorumda bulundum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • n70 den madem memnunmuşsun n72 öneririm ama bence n99i yi denemelisin yani çin malı kötü falan diyo millet ama kötü olsa üretilmezdi heralde yani çokta kaliteli değilse bile kullanılabilir diye düşünüyorum hemde fiyatıda nokialardan çok çok uygun
  • quote:

Orjinalden alıntı: HacKarizma

6233 'de Video çekim süresi 2 dk mış doğrumu bilmiyorum fakat öyle duydum. Flash da yokmuş çekimlerde çok etki yapıyormu ? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

piyasadaki en güçlü hoparlöre sahip cep telefonu 6233'dür kalite açısından ise nokia N81'den sonra gelir

gündüz çekimlerinde 6233 otofokus bulunmaması nedeniyle günümüzde vasatın üstü kabul edilebilecek bir performans sergiler

video çekimlerinde ışığın yeterli olduğu ortamlarda 640x480 15fps kaliteli videolara imza atar ....2dk çekim süresi kısıtlması bulunmayıp hafıza kartın dolana kadar devam edebilirsin

karanlık ortamda foto çekimlerinde ise flaşsız 6233 tamamen vasat performans sergiler

saygılar

aklına gelen başka ne varsa sorabilirsin

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MUJİM�

quote:

Evet, flaş yok

Tvasiye isteyen kisi Boyle bir yorumda bulunmus,

""Mesela ya sesi çok iyi olsun kamerası orta derecede olsun. Yada Kamerası çok iyi olsun Sesi orta derecede olsun. 6233 ses olarak çok iyi olduğunu duydum fakat kamerası hakkında pek bir bilgiye sahip değilim.""

Bende,ses konusunda on planda olan bu telefon,seni kamera olarakta tatmin eder diye yazdim.
    Bir 5mp telefonlardaki kamera kadar degil ama, beklentileri dogrultusunda ,yuzune bakilmayacak kadar degil,isini gorur babinda bu yorumda bulundum.

• Hepinize çok teşekkür ederim peki bu telefon ereyon da 2 fiat üzerinden satılıyor bununla ilgili bilgisi olan var mı aceba ? . Gerçekten bu forumu seviyorum sizin sayenizde :)
  • quote:

Hepinize çok teşekkür ederim peki bu telefon ereyon da 2 fiat üzerinden satılıyor bununla ilgili bilgisi olan var mı aceba ? . Gerçekten bu forumu seviyorum sizin sayenizde :)

o fiyatlardan 1.si grey garanti yani paralel ithalat diye geçiyor diğeri kvk netcell genpa diye geçiyor ben olsam kvk lı alırdım çünki paralel ithalat olunca adamın yüzüne bile bakmıyorlar örn takendim
  • quote:

Orjinalden alıntı: safakkk_93

quote:

Hepinize çok teşekkür ederim peki bu telefon ereyon da 2 fiat üzerinden satılıyor bununla ilgili bilgisi olan var mı aceba ? . Gerçekten bu forumu seviyorum sizin sayenizde :)

o fiyatlardan 1.si grey garanti yani paralel ithalat diye geçiyor diğeri kvk netcell genpa diye geçiyor ben olsam kvk lı alırdım çünki paralel ithalat olunca adamın yüzüne bile bakmıyorlar örn takendim

Yani Kvk 'dan vazgeçme diyorsunuz. Fakat bundan önceki 2 telefonumuda garanti'ye yolladım ve dedikleri laf hep aynı " Kullanıcı Hatası " . Artık güvenemiyorum sırf bu lafı duymak için mi +100 ytl fark ödüyoruz.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: safakkk_93

quote:

Yani Kvk 'dan vazgeçme diyorsunuz. Fakat bundan önceki 2 telefonumuda garanti'ye yolladım ve dedikleri laf hep aynı " Kullanıcı Hatası " . Artık güvenemiyorum sırf bu lafı duymak için mi +100 ytl fark ödüyoruz.

inanın buradaki arkadaşlar bilir benim w810i olayını başına gelmeyen kalmamıştı servise götürürdüm bişi beceremezler yenisini vermezler tamam diyorum ne kadar tutarsa ödemeye razıyım yeterki yapın yine bi iş beceremezlerdi en azından kvk da parasını verince yapıyorlar yada bi yüzüne bakıyorlar yada en azından bi tüketici haklarına gittin mi adam gibi sonuç alabiliyorsun ben olsam kvk alırdım ama sen dersen ki... canın nasıl isterse

• safakkk_93
    Yanlış anlama amacım laf çarpmak veya tersini kanıtlamak değil bildikleriniz ve bildiklerim ile doğru yolu bulabilmek . Eminim sende yardımcı olmaya çalışıyorsun. Bakıcaz artık bir kaç kişiye daha sorabilsem daha kesin sonuca kavuşabilecem. Tekrar Teşekkür ederim.
  • 6233 en kaliteli ve mantıklı tercih olacaktır...
  • quote:

safakkk_93
    Yanlış anlama amacım laf çarpmak veya tersini kanıtlamak değil bildikleriniz ve bildiklerim ile doğru yolu bulabilmek . Eminim sende yardımcı olmaya çalışıyorsun. Bakıcaz artık bir kaç kişiye daha sorabilsem daha kesin sonuca kavuşabilecem. Tekrar Teşekkür ederim.

yok yau yanlış anlicaksak en konuda ey gidi hey bizim halimize buarada ne demek rica ederim biz niye burdayız
  • quote:

Orjinalden alıntı: eAgle 81

6233 en kaliteli ve mantıklı tercih olacaktır...

Teşekkür ederim.
  • 6233...
  • max kac ytl butcen var ??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.