Şimdi Ara

N53SN ekran kartı geçiş ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyun oynarken ya da masaüstündeyken ekran kartını seçmek için herhangi bir seçenek çıkmıyor. normalde bu modelde oyuna girerken ekran kartı seçimi çıkıyormuş ama bende böyle birşey çıkmadı. masaüstündeyken ya da oyun açarken istediğim zaman istediğim karta geçiş yapmak için ne yapmam gerekiyor ?

• bende bu sorunun cevabını bekliyorum...
  • Nvidia denetim masasından yukarıdaki masaüstü seçeneğinden Bağlam menüsüne grafik işlemciyle çalıştır seçeneği ekleyi ve msaüstü bağlam menüsü ekleyi seçmeniz gerekiyor.Yardımcı olduysam ne mutlu bana.Kolay gelsin.
  • teşekkürler, o ayarları buldum ama yine de tüm uygulamaları nvidia ile çalıştıramıyorum mesela adobe flash application için nvidia seçiyorum fakat youtube ya da facebook flash oyunlarında yine dahili ekran kartını kullanıyor bunun için ne yapabilirim ?
  • ben dediklerinizi yaptım ama hiç bir işe yaramıyor oyuna girdikten sonra bağdaştırıcıya bakıyorum gene nvdia gt550m olmuyor öbürü oluyor
  • ekran kartı güncellemesi yap, imzalı sürücü yeni çıktı
  • eğer böyle bir seçenek çıkmıyorsa otomatik oluyor gitdiğiniz oyunda ayarları full yapın eğer oynarsa öyle intel ekran kartına can feda çünkü o nvidia dır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.