Şimdi Ara

n5110 ekran kartı yukseltme ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar m525 geforce ekran kartı var. Ekran kartını arttırmak istiyorum sizce bu mümkün mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim bildiğim ekran kartında yükselmeler olmuyor
  • fearmusa kullanıcısına yanıt
    Anakarta entegredir değişmesi sıkıntı oluşturur,yeni bir makine almanız yerinde olur.
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    bir çok yerde değiştirildiği yazıyor, sorun şu ki, değiştirmek istediğim m525 geforce ekran kartı. Eğer yuvalarının modelleri uyuyuorsa, o şekilde yükseliyormuuş. bildiğim ve okudğum ingilizce yazılardan anladığım bu.
  • entegre çiplerde sökülme olduğunda randıman alamama durumun var mevcut kartından da olursun her yer değişemez.O işe girmeyin.Leptoplarda mxm slotu bulunan modellerde ekran kartı değişir sizinkilerde bu yok.
    doğrudur hocam, sadece meraktan yani. Peki bu model hakkında ne kadar bilginiz var bilmiyorum ama, bildiğim ekran kartı kullanılmıyorken bile, 40 50 derece arasında, ufacık birşey açsam, 80 dereceyi ve fazlasını görüyor, 89 90 derecelerde seyrediyor, altında fan var, ram kapağınıda açtım, fan yeterince dönmüyor ve soğutmuyor. Ne yapacağımı bilemiyorum açıkcası.

Bilgisayarın 8.1 olması mı problem, hiç bilmiyorum. İşlemciyi istediğim gibi kullanamıyorum, çok acaip bir cihaz. Özellikleri mükemmel, gayet de iyi, detaylı incelememde, parçalar gayet iyi hızlı ve performans veren parçalar, gelin görünki aldığım performans %30-40 olmuyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fearmusa kullanıcısına yanıt
    Bu modellerde ısınma var maalesef sıfırında bile 90 dereceleri buluyordu oyunlarda soğutması iyi değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    çok pis bir planım var, gerçekleşmesi durumunda, ısınma derdini min. değerlere indirecem inşallah. Ram kapağını söktüm. Altınada kendim bir fan yapmaya çalışıyorum, araba motoru kullanarak. Başarabilirsem, bilgisayar, çok ama çok iyi bir konuma gelecek soğutma konusunda baya bir başarılı olacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.