Şimdi Ara

N11 YAZ KUPONLARI KAMPANYASI (01.07.16-15.08.16) (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.697
Cevap
28
Favori
42.528
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 250 uzerine 40 kupon varsa alabilirim tablet alacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar 320 tl bir alışveriş yapacağım. Kuponum hemen gelirse hemen ardından bi 300 tl daha harcayacagım. 320 tl alışverişe kupon hemen gelir mi?

• dozer112 kullanıcısına yanıt
    320 lik sipariş eline geçince onaylayacaksın, kupon o zaman gelecek ama tam 24 saat somra aktif olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

320 lik sipariş eline geçince onaylayacaksın, kupon o zaman gelecek ama tam 24 saat somra aktif olacak

Teşekkürler galiba bu şekilde işime yaramayacak
  • Yaz kuponlarından 100 tl lik kullanmayacak varsa bilgisayar için kullanacağım. Teşekkürler.

• 40/250 benim de ihtiyacım var,boşta varsa alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazid84

Yaz kuponlarını ücretsiz verebilecek forumdaş sayısı fazla değildir.
    Arkadaş bunu kastetmiş.

Ben verir miyim, bende vermem. Yansın daha iyi.
    quote:

Orijinalden alinti: beyazid84

Yaz kuponlarini ücretsiz verebilecek forumdas sayisi fazla degildir.
    Arkadas bunu kastetmis.

Ben verir miyim, bende vermem. Yansin daha iyi.

bu konunun geçmiş sayfalarında kupon satan kişilere inat kupon yükleyip gelecek yaz kuponunu da ücretsiz kullandıracağını söyleyen arkadaşlar vardı.

kuponları paylaşmalarını bekliyoruz.

• Arkadaşlar 500 - 600 liralık bir alışveriş yapıcam. Ücretsiz kupon verebilecek varmı şöyle güzelinden. Alışverişten sonra kupon mupon veriyorlarsa geri kodunu gönderebilirim ihtiyacım kalmayacak.
  • Arkadaşlar 100/20 lik kupona ihtiyacım var yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı ? En azından makul bir ücret yazacak olan arkadaşlar. şimdiden çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dusundurucu -- 13 Temmuz 2016; 0:03:55 >
  • 100-20 tl kupona ihtiyacım var verecek arkadaşa çok dua ederim
  • Banada 100/20 kupon lazim arkadaslar. Ucretsiz yardimci olabilecek arkadas ariyorum. Yarin alisverisim olacak

• banada 100 e 20 lazım bugun önceki 100e yirmiyi kullandım bu alisveristen gelecek 100 e 20 yi elinde olupta süresi geçecek ilan arkadasla hesabı geçici olarak tranpa yapabilirim perde aldım devamını vakit geçmeden vermek için bu yolu sectim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyoshocu

quote:

Orijinalden alinti: beyazid84

Yaz kuponlarini ücretsiz verebilecek forumdas sayisi fazla degildir.
    Arkadas bunu kastetmis.

Ben verir miyim, bende vermem. Yansin daha iyi.

bu konunun geçmiş sayfalarında kupon satan kişilere inat kupon yükleyip gelecek yaz kuponunu da ücretsiz kullandıracağını söyleyen arkadaşlar vardı.

kuponları paylaşmalarını bekliyoruz.

Alıntıları Göster
    bence bu cumlelere de gerek yok bazi seyler birakin iyilik kalsin.ben karsiliksiz verdim hesaplari ve hala onlarda isleri bitince alacam.kazananda kupon geldiyse dahi kazansin.alan memnun sayan memnun.iyilikse iyilik.kazanimsa kazanım.parayla sariliyorsa parayla sayılsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afraze55 -- 13 Temmuz 2016; 1:53:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: afraze55

bence bu cumlelere de gerek yok bazi seyler birakin iyilik kalsin.ben karsiliksiz verdim hesaplari ve hala onlarda isleri bitince alacam.kazananda kupon geldiyse dahi kazansin.alan memnun sayan memnun.iyilikse iyilik.kazanimsa kazanım.parayla sariliyorsa parayla sayılsın.

Alıntıları Göster
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afraze55 -- 13 Temmuz 2016; 1:50:39 >
  • geri ödemeli kupon alınır beyler
  • N11 hesabim avantajlarinda yuzde 50 indirim ve 100 tlye 20 tl indirim var ama ustune tiklayamiyorum sepete urun atiyorum fakat kullanilacak kupon yokdiyor sebebi nedir acaba ? Birde bu yuzde elli kullanma kosullari nasildir acaba ?

• 250/40 arıyorum bende . Elinde fazla olan varsa verebilirmi

• Benim sepet 99.60da kaldı var mı yapılabilecek birşey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rmzn7134 R kullanıcısına yanıt
    Aynı olay bendede var. Geçen ayda vardı fakat hiç bir şeyde kullanılmadı.

• Kuponları kullanabilen var mı hesapta gözükmesine rağmen sepet oluşturunca indirim adımında gözükmüyor.Alışveriş onayının ardından 24 saat falan geçtikten sonra kullanılabilir gibi bir durum mu var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vsimay -- 13 Temmuz 2016; 8:27:59 >
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.