Şimdi Ara

N11 Sürpriz Kupon 100/33 - 200/55 Çekler geri Alındı (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.279
Cevap
15
Favori
47.505
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kazahell

şikayet linki veriyorum. :)

http://www.n11.com/destek-merkezi/soru-cevap

döktürün hücuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))

bende yazdım ama kaydetmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

Buradan ben de yazdım fakat şikayet iletildi vb. bir uyarı gelmiyor kaydet deyince. Sizde de öylemi dir.

Hocam kaydet diyorsun,gönderildi diye bir uyarı gelmiyor ama e-mail gidiyor.Bana cevap gelmiş;

Değerli Üyemiz,

Talebiniz değerlendirilmek üzere ilgili bölümlere iletilmiştir. Gün içerisinde hesabınızı kontrol edebilirsiniz.
    İlginiz için teşekkür ederiz.

n11.com ile ilgili tüm sorularınız için bize ulaşabilirsiniz.
    Saygılarımızla,
    n11.com Müşteri Hizmetleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simka_3 -- 29 Kasım 2013; 12:29:58 >
  • Yanıt geldi hemen,

Merhaba,
    Gerekli inceleme yapılarak tarafınıza bilgi verilecektir.
    Bildiriminiz için teşekkür ederiz
    n11.com Destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectpeople -- 29 Kasım 2013; 11:22:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.n11.com/destek-merkezi/soru-cevap bölümüne yazıyorum ama kaydete bastığımda hiçbirşey olmuyor ve sorularım bölümünde de görünmüyor
  • quote:

Buradan ben de yazdım fakat şikayet iletildi vb. bir uyarı gelmiyor kaydet deyince. Sizde de öylemi dir.

Sorduğunuz sorular burda listeleniyor hocam.

https://www.n11.com/hesabim/sorularim-d
  • quote:

Yanıt geldi hemen,

Merhaba,
    Gerekli inceleme yapılarak tarafınıza bilgi verilecektir.
    Bildiriminiz için teşekkür ederiz
    n11.com Destek

Copy Paste yapıyorlar herhalde. Bana da aynısı geldi.

Doğuş Grubu`na da yazdım. soru cevap a da.

Doğuş`a yazdığım email:

"Sayın Yetkili

Grubunuz bünyesinde bulunan N11.Com adlı online alışveriş sitesine ilker.gulec@hotmail.com.tr email adresi ile üye olarak bulunmaktayım. 27 Kasım2013 19:07:11 de posta@e.n11.com email adresinden tarafıma bir email gönderildi. Email`de "Sürpriz! 55 TL kuponunuz hesabında" başlığı bulunmaktaydı. Ayrıtılarında ise 4 Aralık 2013 tarihine kadar 200 TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanılmak üzere 55 TL indirim kuponunun hesabıma tanımlandığı belirtilmişti. Kişi sınırlaması ile ilgili hiçbir ibare bulunmamaktaydı.

Ben de satın almak istediğim bir erkek botu için kredi kartımın hesap kesim tarihi olan 1 Arlık 2013 tarihine kadar bu kuponu bekletme kararı aldım. Bugün hesabıma girdiğimde ise kuponun silinmiş olduğunu ve de bana gönderilen emal içindeki banner`a 1500 kişi ile sınırlıdır ibaresi konulmuş olduğunu gördüm.

Belirtmiş olduğum üzere kişi sınırlaması olduğuna dair herhangi bir ibare olmadığından ben kuponu 1 Aralık 2013 ten sonra kullanma kararı almışken böyle bir uygulamayla karşılaşmak Doğuş Grubu bünyesindeki bir kuruma hiç yakışmamıştır. Olayda benim hiç bir hatam mevcut değildir. Kişi sınırlaması olduğunu bilseydim kuponu anında kullanmayı tercih ederdim. Burada apaçık bir aldatmaca ve ayıp mevcuttur.

Konuyla ilgili n11.coma da bildirim de bulundum. Size de aynı bildirimi yapma gereği duyuyorum. Lütfen bu yapılan yanlışın en kısa zamanda düzeltmenizi arz ederim.

Saygılarımla,"

n11.com facebook`a attığım mesaj:

"Merhabalar, Dün tarafıma tahsis etmiş olduğunuz 4 Aralık 2013 e kadar geçerli 200 TL üzeri alışverişlerde kullanılmak üzere verilen 55 TL kupon hesabımda mevcut değildir. Ben kupon u kullanmak için hesap kesim tarihim 01/12/2013 ü beklerken bir de baktım kupon hesabımdan gitmiş. Lütfen bu hatayı en kısa zamanda düzeltiniz.

Dün göndermiş olduğunuz e-mail içinde kişi sınırlaması ibaresi yok olduğundan ben kuponumu 1 Aralıkta kullanmak için beklettim. burada şahsıma ait hiç bir hata bulunmamaktadır. Ayrıca Doğuş Holding gibi ülkemizin en büyük şirketlerinden birine bu davranışı da yakıştıramadığımı ve bu hatanızın en kısa zamanda telefi edeceğinizi umduğumu belirtmek istiyorum.

Email Adresim:******@hotmail.com.tr Cep Telefon Numaram: +905** *** ** **

Sizden en kısa zamanda yanıt bekliyorum. Beğendiğim bir bot var. Onu satın alacaktım. Eğer bu hatayı düzeltirseniz kuponumu hemen kullanmayı planlıyorum."

Veril uleyn kuponumu !! Bot alacam !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil_dev -- 29 Kasım 2013; 11:29:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

türkiye'nin büyük şehirlerinde n11 arabaları dolaşıyor. bu n11 arabalarına rastlarsan, arabanın fotoğrafını çekip n11'e gönderiyosun, onlar da senin hesabına 11 tl'lik çek yüklüyo. geçen E5'te gidiyorum. bir de baktım ki n11 arabası orta şeritte seyrediyor. allaahh dedim çıkardım telefonu. açtım kamerayı. bi yandan arabayı kullanıyorum tabi. arka arkaya fotoğraf çekiyordum ki birden direksiyon hakimiyetini kaybettim ne olduğunu anlamadan yandaki araca çarpıp 11 takla attım. 11 metre sürüklendikten sonra bariyerlere çarparak durabildim. bilincim yerindeydi ancak gözlerimi hafif açabiliyordum. kazadan 11 dakika sonra ambulans geldi. 11 kilometre ötedeki hastaneye götürdü. hastanede 11 başarılı ameliyattan geçtim ve başıma 11 dikiş atıldı. 11 gündür hastanedeyim. şuan saat 11.11'i gösteriyor. ayrıca 11inci ilacımı aldım. çektiğim fotoğraflarda hala duruyor telefonumda. hem de baştan 11inci klasörümde. hastane masrafları da 11.111 tl tuttu. ama olsun fotoğrafı çektim. bu arada arka arkaya çektiğim fotoğrafları saydım 11 tane çekmişim. şimdi maili göndercem ve 11 tl mi kapıcam.

+ 11

takip

• Telefonla arandım şimdi,

3500 kişi ile sınırlıydı muhabbeti yapıyor telefondaki bayan.

Dedim kişi sınırlamasını belirtmediniz mailinizde.

Ben beyin özürlümüyüm, kişi sınırlaması olduğunu bildiğim halde kullanmayayım bu kuponu !!!

• 33/55 TL kuponu silinip bugün tekrar eklenen var mı arkadaşlar?

bende giden var gelen yok :(
  • https://www.facebook.com/n11com
    Buraya talebinizi iletin, kayıtlı mail adresinizi alıp işlem yapıyorlar.
    Önce anasayfada şikayetinizi yazın, hemen dönerler.. ilk önce Özel mesaj yazınca yüzünüze bakan yok!
    Başvurmayanlar alamayabilir.
  • Az önce şu mail'i attım, umarım dikkate alırlar. Biraz iltifat ettim. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkartırmış.

''Merhaba, 27.11.2013 tarihinde n11 hesabıma tanımlı mail adresime sürpriz 55 TL kuponunuza dair bir mail geldi. Açtım detaylarına falan baktım, buraya kadar bir sorun yok. Sonra 1 gün sonrasında yani 28..11.2013'te tekrardan hesabıma kontrol amaçlı baktığımda kuponun silindiğini ve kampanya detaylarının değiştiğini gördüm ve mak. 3500 kişi kullanabilir ifadesinin eklendiğini gördüm. Ayrıca gelen mailde ki görüntülerinde değiştiğini fark ettim. Açıkçası sizin gibi başarılı, işini iyi yapan (şu ana kadar) bir siteden bu tür bi hatayı beklemezdim. Benim gibi bir çok kişide bu durumdan şikayetçi, forum sitelerinde sürekli size olan şikayetler dile getiriliyor. Bkz:http://forum.donanimhaber.com/m_84471308/mpage_18/tm.htm
    Umarım hatanızı en kısa sürede telafi eder ve kazandığınız güveninizi bu tür bir hatadan dolayı kaybetmezsiniz. İşinizi iyi yapmanız dileklerimle, teşekkürler...''

• silinen çek tutarı * 11 hediye çeki yükleyeceklermiş telafi çeki olarak.
    çok pişmanlarmış
  • Arkadaşlar ŞİKAYETVAR a şikayet yazınca sanırım daha duyarlı olacaktır N11.

Şikayetvar da bu kadar şikayette kayıtsız kalırsa google yazılınca n11 yerine şikayet var çıkar.
  • çek gelsede forumdan bir abimize discovery alsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: erener01

he he ben dün kullanmıştım hemen 100/33 indirimini ........

haber veren arkadaşlara selam........

Ohhh be iyiki dün akşam kullanmışım.

• 3. cihan harbine de döndürmeyin bu mevzuuyu. Yine yapar bir kampanya n11. Mesajı almışlardır.
  • Soru Grubu : n11 Kupon

Soru Açıklaması : en iyi fiyat logolu urun aldım fark cekı ıcın basvurdum bu urun aynı degıl dedınız sonrada uygunfıyat logusu yok dedınız. Aslında ben ısbat edemedım ama sızde bende bılıyoruz kımın kıvırttıgını. 33 tl ındırımlı cek verdınız 04 12 2013 son kullanım tarıhlı bugun baktım sılmıssınız sonra sıteden baktım kı kampanyanın sartlarını degıstırmıssınız nasıl bır kaliteli esnafsınız anlamadım bu kampanya sartlarını duzenleyende cok kaliteli insanlar

Cevap Açıklaması :
    Değerli Üyemiz,

Talebiniz değerlendirilmek üzere ilgili bölümlere iletilmiştir. Gün içerisinde hesabınızı kontrol edebilirsiniz.

İlginiz için teşekkür ederiz.

n11.com ile ilgili tüm sorularınız için bize ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,

n11.com Müşteri Hizmetleri
  • yesil_dev Y kullanıcısına yanıt
    kafalarına göre değiştiriyorlar kampanya şartlarını bizde görmedik kişi sınırlamasına dair birşey son kullanma tarihine baktık ona göre rahat davrandık yaptıkları hiç hoş değil böyle bir kampanyayı hiç yapmasalar daha iyiydi
  • beyler telefonla görüştüm çekleri verecek gibi değiller
  • Dhnin gücnü bilmiyor onlar mecbur yükeleyecekler hele bi yüklemesinler
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.