Şimdi Ara

N11 Sıcak Fırsatlar (Sıcak Kazıklar)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet, N11 in 11.11 kampanyasını pek çoğunuz duymuştur sanırım. Uzun süre reklamları yapıldı, hediye çekleri dağıtıldı, satıldı vesaire. Hatta diğer pek çok platformda aynı tarihte çeşitli kampanyalar yaptı. Bizde 2 arkadaş kampanyaları takip ederek 11.11 günü 2 adet kombi 1 adet te TV satın aldık. Hediye çeklerimizi kulandık vesaire.

    Aradan 1 hafta geçti ve ürünleriniz kargolanmadı. Sonrasında n11 bizi arayarak satıcının fiyatlarda hata yaptığını ve ürünleri göndermeyeceğini, siparişlerimizi iptal etmemizi yoksa otomatik olarak zaten iptal edileceğini söyledi. Bizde o tarihte farklı satıcılarda çok yakın fiyatların olduğunu, hatta farklı sitelerde (hepsiburada, trendyol) benzer fiyatların olduğunu, şimdi ise tüm kampanyaların bittiğini ve toplamda 15.000 TL yi bulan siparişlerimizde yaklaşık 2.000 TL fiyat farkı oluştuğunu söyledik ve siparişlerimizi iptal etmedik.

    Konuyu daha fazla duyurmak için şikayetvar a başlık açtık ama oda ne n11 için bir hafta içinde binlerce başlık açılmış. Her kes o gün ve o hafta yapılan alışverişlerden ciddi anlamda şikayetçi. gelmeyen kargolar, yapılmayan iadeler vesaire bir sürü.

    Sonuç olarak N11 11.11 kampanyası adı altında insanları dolandırdı. Nasıl mı? Olmayan ürünleri satarak. N11 olmayan ürünleri uygun fiyatlara satarak 11.11 günü insanların hepsiburada. trendyol gibi sitelerden alışveriş yapmasını engelledi. Şimdi ise suçu satıcılara atıyor.

    N11 güvencesi diye reklam ettiği şey, merdiven altı dükkanların mağaza açıp insanları dolandırmasından başka birşey değil.


    Bu arada; arkadaş ile beraber Tüketici hakem heyetine gerekli başvurularımızı yapıyoruz, fakat bizim gibi binlercesi var. Bireysel başvurular bir ayna bırakılıp N11 ciddi anlamda incelenmeli ve yaptırım uygulanmalı.







  • Sonra da hediye çeki kullandığınız için 15 değil 13 bin iade yapıp 2 bini cebe atıyorlar. Vay şerefsizler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle, reklamını yaptığı çek ona kalıyor. geç iade ettiği ücretin faizi ona kalıyor, satıcılardan 11.11 için aldığı özel komisyon ona kalıyor. Olan her zamanki gibi müşteriye oluyor.
  • N11 in son cevabı biz firmaya söz geçiremiyoruz, tüketici hakem heyetine gidebilirsiniz.

    Siz firmaya söz geçiremiyorsanız biz neden sizden alışveriş yapıyoruz? Her sokaktan geçen gelip size ilan açabiliyor istediği gibi milleti dolandırabiliyor, buradan bu çıkmıyor mu?
  • Takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu ile alakalı olarak Tüketici Hakem Heyetine başvuruldu, sonucu buradan paylaşacağım.
  • Sonucu paylaşmayı unuttum, takip edenler kusura bakmasın. Hakem heyeti başvurumuz sonuçlandı. Aradaki farkın iadesine karar verildi. Fakat satıcı iadeyi yapmadı, araya pandemi girdi. Bende satıcıyı icraya verdim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.