Şimdi Ara

N11 Saat Alıcam Orjinalmidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.n11.com/armani-ar6035-erkek-kol-saati-P24222347

beyler bunu alıcam saatcide sordum 1200TL dedi, 400 tl az değil sizce çakma olma şansı varmıdır ?

• up
  • kaçak telefon satmaya göz yuman bir site ne diyebilirim ki. daha iade sürecindeyim.mh ne yapacağını bile bilmiyor. sizin üstünüz yok mu yetkili diyorum.ben yetkiliyim diyor.yardımcı olamıyorsun bir yetkin yok demek ki diyorum susuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonelyhawk84

kaçak telefon satmaya göz yuman bir site ne diyebilirim ki. daha iade sürecindeyim.mh ne yapacağını bile bilmiyor. sizin üstünüz yok mu yetkili diyorum.ben yetkiliyim diyor.yardımcı olamıyorsun bir yetkin yok demek ki diyorum susuyor

hocam güvenemedim şimdi ne yapsamki
  • hocam öyle ki artık, eğer sayfasında orijinal demiyorsa çakma saatle kalırsın yani, biz orijinal demedikki derler bence hiç bu işlere girmeyin, ama markafoni trendyol gibi sitelerden alabilirsiniz armani çıkıyor hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yengec1907

quote:

Orijinalden alıntı: lonelyhawk84

kaçak telefon satmaya göz yuman bir site ne diyebilirim ki. daha iade sürecindeyim.mh ne yapacağını bile bilmiyor. sizin üstünüz yok mu yetkili diyorum.ben yetkiliyim diyor.yardımcı olamıyorsun bir yetkin yok demek ki diyorum susuyor

hocam güvenemedim şimdi ne yapsamki

al ama orijinal olup olmadığını çözebileceksen al. sonrası kolay işi yokuşa sürseler bile şikayet ederim tehditiyle 1 hafta kontör ve zaman harcayarak,sinirlerin ayağa kalkarak aynı derdini defalarca anlata anlata iade edersin.

• prim vermeyin soyle sitelere. 400 tlyi ne oldugu belirsiz bi seye verme kardesim. aliyosunuz sonra bozuk/cakma cikinca iadede problem cikiyor. site saticiya, satici dagiticiya, dagitici ureticeye(gora esprisi yok) atiyor topu siz magdur oluyosunuz.ayni paraya orijinal, kaliteli, zamani gosteren urunler bulabilirsin. gidin inceleyin, elleyin, koklayin oyle alin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.