Şimdi Ara

N11 Ray Ban 1 Alana 1 Bedava (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
132
Cevap
8
Favori
8.519
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana da bu kadar şeye rağmen orjinal olduğunu iddia edenler satıcıymış gibi geliyor. Ya da orjinalmi diye göndereceğim dediyse adamlar da bir çift orjinal gözlüğü diğer yemler için önden gönderebilir. Bu durumda bir şanslı iki orjinal gözlüğe imkansız fiyata sahip olmuş olur. Diğerleri de arkasından gider. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez sonuçta.

"abi garantisi bizzat biziz" bu da iyiymiş yalnız.
  • gokberk4321 G kullanıcısına yanıt
    Artık öyle yapacağız Teşekkür ederim.
  • Skayn kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle orijinal olduğunu iddia etmiyorum, orijinal olması için dua ediyorum
  • Skayn kullanıcısına yanıt
    O zaman herkes göndersin luxottica ya herkes incelesin. destek@tr.luxottica.com ya mail atın inceletin. Burada yazan bir çok kişi farazi yazıyor ve benim gibi insanların kafası karışıyor. Yani en mantıklı yol bu değil midir? direk asıl yeri eğer inceliyorsa göndermek. Eğer onlar orjinal derlerse rahatça kullanabiliriz
  • sypr kullanıcısına yanıt
    destek@tr.luxottica.com isterseniz sizde mail atın hocam gönderseniz ürünlerinizden 1 ini en azından sizinde kafanız rahat olur. Zaten herhangi bir anlaşmalı yerine bırakmak yetiyormuş.
  • okulaptus O kullanıcısına yanıt
    Valla orijinal mi değil mi diye bu kafa karışıklığını yaşayıp ürünleri gönül rahatlığıyla kullanamamaktansa sanırım bende gönderip rahat edeceğim. En azından sahteyse bile kazık yemişim diyebileceğim, şu an net olarak onu da diyemiyorum
  • Kesinlikle birini göndermeyin. İkisini gönderin. Bir orjinal bir replika gönderme ihtimalleride var. Bu iyi ihtimal olsa da en azından doğru fiyata bir gözlük sahibi olmuş olursunuz. O da iyi yani.
  • Alan arkadaşlar bence göndersin orjinal mi sahte mi şüphesi kafanizi karıştırmaz en azından
    Bana gelen mail bu şekilde idi.
    Gözlüklerin orijinalliği ile ilgili kesin bilgi gözlükler satış sonrası hizmetler departmanı tarafından incelendikten sonra verilmektedir.
    Gözlüğünüzün incelenmesini istiyorsanız firmamızla çalışan bir optik mağazası aracılıyla gözlüğünüzü gönderebilirsiniz.

Saygılarımızla ,
    LUXOTTİCA TÜRKİYE MÜŞTERİ HİZMETLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okulaptus -- 12 Ağustos 2015; 22:19:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

mağaza yorumlarında çokça belirtilen kullanılmış ürünleri sıfır diye satan mağazayı "bünyenizde nasıl barındırıyorsunuz?" şeklinde; n11 MH ye şikayet ettim.

Gelen cevap: Sayın xxx mağazadan yaptığınız bir alışveriş görünmemektedir.

Demek N11 şikayet etmek için önce kazık yememiz gerekiyormuş. bunlar böyle adamlar işte

Bende n11 ile ilgili olumlu bişey söyliyim hadi. Bugün n11 tarafından arandım karşıma çıkan kadın "sosyal medyadaki kullanılmış ürün satan mağaza şikayetinize binaen arıyorum" dedi. ne sosyal medyası? falan demedim "evet ürün alacaktım yorumları okuyunca vazgeçip size şikayet maili attı" dedim.

Kadında "teşekkür ederiz bildiriminizden sonra bilmem ne mağazası hakkonda inceleme başlattık sizi bilgilendirmek için arıyoruz" dedi.

Bende bilgilendirme için teşekkürler diyip tebrik ettiğimi söyleyerek kapattım

• Yok mu clubmaster almayi dusunen ortak girelim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iskenderunda oturup wayfarer alan var ise, orjinal olup olmadığını test edebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://urun.n11.com/unisex-gunes-gozluk/rayban-rb3025-11219-58-aviator-large-metal-unisex-gunes-gozlugu-P21820749

SATIN ALMIŞ OLDUĞUNUZ TÜM ÜRÜNLERİMİZ,SATIŞ SONRASI 2 YIL BOYUNCA MAĞAZA
    GÜVENCEMİZ VE TEKNİK SERVİS GARANTİMİZ ALTINDADIR..

ve ilk yorum tarihi n11.com üyesi - 05.12.2014

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertMeteAlp -- 13 Ağustos 2015; 6:53:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

http://urun.n11.com/unisex-gunes-gozluk/rayban-rb3025-11219-58-aviator-large-metal-unisex-gunes-gozlugu-P21820749

Garanti ve teknik servis hizmetini neden normal gozlukcu veriyor?
    Bu urunlerin ureticisi rayban degilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toojohn -- 13 Ağustos 2015; 8:28:41 >

• quote:

http://urun.n11.com/unisex-gunes-gozluk/rayban-rb3025-11219-58-aviator-large-metal-unisex-gunes-gozlugu-P21820749

tam komediymiş. faturalı raybana tüm LUXOTTİCA anlaşmalı mağazalar bakar

• quote:

Mağaza güvencesi değil Luxottica güvencesi istiyoruz

• Konu insanların hakkının yenmesi konusu.
    Müşeri olarak bazı ürünleri satın alırken aracı olan, sistemi kurup işleten siteye güvenmek durumundayız öncelikle. Yani N11 müşterilerinin hakkını gözetmeli. Oyla tamemen satıcıların hakkını gözeterk hareket ediyorlar. İlk bir kaç alışverişimden sonra bu siteden hiç bir şey satın almadım.

Bir şey almadan önce iyice inceleyip araştırın, paranızı direkt olarak yatırmayın. Emin olduktan sonra satın alın.

Uygun fiyatlı orjinal ürün diye, sahte malzemeleri yüksek fiyata almayın.
  • arkadaslar adamlar orjinal mi satıyor bilemem ama bana bir arkadas ss attı. Satıcı kendisi ile konusmuş luxottica ya götürecegim demiş orjinal çıkmazsa iade ederim demiş. 14 günü gecince orjinal olmazsa dahi iade almam demiş. Yorumu genel paylasmış şimdi özele çevirmişler. Almayın ben orjinal sattıklarına artık inanmıyorum.
  • Ben de gözlüklerin sahte olduğuna ikna oldum artık, sizce direkt iade edip hiç uğraşmamak mı, peşini bırakmayıp nitelikli dolandırıcılıktan tazminat davası açmak mı? Veya böyle bir dava türü var mı

• Yorumlara bakıp tam sahte diyeceğim, bir bakıyorum adam şehrin en ünlü gözlükçüsüne götürmüş camını kesip incelemiş ve orjinal cevabı almış. Hayda...
    Şu Luxo'ya orjinal testi için gönderen arkadaşlar cevap aldıkları an yazarlarsa çok iyi olur. 1+1 kampanyasının bitiş tarihi 15 Ağustos demiş yukarda birisi doğru mu bu?
  • HaroldFinch2015 H kullanıcısına yanıt
    Omlar vazgecti hocam. Adam sahte cikarsa kabul etmem demis. Luxoya gonderecez simdi ee 1 ay sonra donunce sahte gozlukleri mi takacaz. O yuzden direk iade ettim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.