Şimdi Ara

N11 Karaca Biodiamond 7 Parça Tencere Tava Seti 765,51 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karaca Bio Diamond 7 Parça Tencere Seti Antibakteriyel Kulp 1.499,00 TL yerine 765,51 TL
    urun.n11.com
    Karaca Bio Diamond 7 Parça Tencere Seti Antibakteriyel Kulp Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/tencere-ve-tava-setleri/karaca-bio-diamond-7-parca-tencere-seti-antibakteriyel-kulp-P328624466

Son zamanlarda gördüğüm en düşük fiyat n11 kuponları geçerli. Biodiamond pro ile karıştırmayın o ürünle alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HrTomK -- 11 Kasım 2020; 11:26:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bio Granit olanı almıştım, bildiğin teflondu.

Ürün açıklaması, granit kaplama yazıyordu. Kitapçığında Granit görünümlü kaplama falan diyordu. Kalitesiz bişeydi ama Diamond serisi hakkında bilgim yok.

Buda böyle bir anı işte  

• reklamlarında elektrikli testere ile girmesine kanıp 1-2 sene önce diamond pro olan tavaları aldım. 1 haftada çizildi. 1 hafta. önermem.

tefal titanyum kullanıyorum 3 sene de üst üste koymaktan köşedeki kaplaması kalktı ama gram çizik yok.

• Ürünün sadece tavasını almıştım, kızartma için 1 yıldan uzun süredir kullanıyorum, bir problem yaşamadım. Kevgir vs. demir olmasına ragmen hiç çizilme, aşınma yaşamadım. Fiyat nasıl bilemem tabii

• Bu versiyonun kapaklarında ki plastik yemeklerde koku yapıyormuş. Pro olanı almanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben bunlari karaca outletten aldım 15gun önce varsa şehrinizd gidin arkadaşlar bu yorumlarda gorunen yamuk kenarı çizik vs olanlari yeniden islemden gecirip karaca yazisini filan silip 3te bir fiyatina satiyorlar kapis kapış gidiyor. Bulmak cok zor ben 25 gunde 3 kere gidip kendime genis bir set yaptım su sekilde.

30cm karnıyarık tencere
    26cm tava
    24cm tencere
    20cm.tencere
    28cm wok tava
    2 tane 20cm sahan

Hepsi 400tlye geldi

Urunler gayet agir ve kaliteli olduklarini belli ediyorlar. Kullanimda simdiye kadar problem yaşamadık esim cok memnun. Adi sani belli olmayan markalara ya da teflon granitlere vereceginize bunu almanizi tavsiye ederim.

Not: benim aldigim urunlerin kapaklari plastiksiz idi ve urunler ici gorunmez posetlere sarılmıştı iade ve değişimi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krc58 -- 11 Kasım 2020; 11:45:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anneme hediye Biodiamond 20 cm sahan ve 30 cm tava aldım. Annemin kırmızı çizgisidir tavalardaki çizikler. Çizilmez, 10 yıl garantili falan annem çok memnun oldu. Ama 1 ayda çizilmesi? Sahan içinde derin bir çizik ve ince çizikler, tava içinde de ince çizikler oluştu. Götürdüm Karaca'ya aldılar, bekliyorum değişim yapmazlarsa beş para etmezmiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • egehan531 kullanıcısına yanıt
    Çok güzel iyi hoş almışsınız da hortlatmaya gerek yoktu be hocam
  • Karaca markasına hiç kanım kaynamamıştır. Bana nedense çakma marka gibi gelmiştir hep.

• TiLtay T kullanıcısına yanıt

Hocam valla tarihi hiç görmedim. Meğer 2 ay önceymiş :))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.