Şimdi Ara

N11 imei kaydı olmayan telefon yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sony z2 siparişi verdim fakat bazı arkadaşlar yaptıkları alıverişlerde imei kayıtsız telefon gönderildiğini söylüyorlar. bana da bu şekilde gönderirlerse ne yapmam lazım. kendileri kayıt yapıyorlar mı daha sonra yoksa telefon elimizde mi patlayacak ?

• Yok elinde patlamaz netten yapılan alışverişlerde 1 yada 2 hafta koşulsuz iade hakkın var diye biliyorum.
  • Birde hangi satıcıdan kaça aldığını bildirirsen sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: le_vlo

Birde hangi satıcıdan kaça aldığını bildirirsen sevinirim.

bir numara iletişim .1550 lira 200 tl indirim 1350 ye geldi
  • n11'den daha iyi siteler var usta
  • JumperJack kullanıcısına yanıt
    indirim çeki oldugu için oradan aldım. ayrıca mağaza ile görüştüm kayıtlı göndericez dediler bi gelsin bakalım inş. bi aksilik çıkmaz
  • Buyakadan.com'da 100 tl indirim çeki fırsatı var kaçırma derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: neczer

quote:

Hayırlı olsun tekrardan çok güzel fiyata almışsın telefonu
  • Hayirli gunler faturali aldigin urunde imei kayitsiz diye birsey olmaz sadece ornegin aldiginiz satici firmaa gelen yeni telefonlarin 3 isgunu icerisinde kargo yazmasina ragmen gun icerisinde satin alanlara size telefonu gondermesi ile butun telefonlarin imei kayit islemi icin btk ya basvuruyor malum devlet kurumu 1 2. gun icinde basvuru kabul oluyor ..yani firma basvuru yapsa bile hemen sisteme gecmemesinden dolayi ....Yani faturali olupta kayitsiz telefon olmaz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Merhaba,

şuan bakıyorum aynı satıcıda fiyat 1.548 TL. 200 tl indirimi nasıl aldınız?
  • levoas L kullanıcısına yanıt
    forumdan bi arkadaşın hesabıyla alışveriş yaptım.onda 200tl indirim çeki vardı. avantajix ile kullanmam için bana verdi
  • byaahmet kullanıcısına yanıt
    teşekkürler gayet açıklayıcı oldu
  • quote:

forumdan bi arkadaşın hesabıyla alışveriş yaptım.onda 200tl indirim çeki vardı. avantajix ile kullanmam için bana verdi

Hayırlı olsun. bende öyle bir fırsat bulsam hemen alacağım :) ilk izlenimleriniz nasıl? z2 tavsiye eder misiniz?
  • levoas L kullanıcısına yanıt
    teli az önce aldım.bir günde gönderdiler.imei kayıtlı.alışverişte bir sorun yaşamadım. şu an şarzda alınca bi inceleme yapıp yazarım.
    dış görünüş itibariyle kasası zaten hoşuma gitmişti yani bu kadar para verip plastik bi tel almak istemedim. yalnız telefon boyut olarak 6 inc gibi görünüyor alt ve üstteki ekranın olmadığı kısımlar biraz daha az yer kaplasa iyi olurdu

ayrıca şuan n11 de yine 1500 tl ye 150 tl indirim başlamış 2 gün için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neczer -- 28 Ekim 2014; 15:03:27 >
  • quote:

teli az önce aldım.bir günde gönderdiler.imei kayıtlı.alışverişte bir sorun yaşamadım. şu an şarzda alınca bi inceleme yapıp yazarım.
    dış görünüş itibariyle kasası zaten hoşuma gitmişti yani bu kadar para verip plastik bi tel almak istemedim. yalnız telefon boyut olarak 6 inc gibi görünüyor alt ve üstteki ekranın olmadığı kısımlar biraz daha az yer kaplasa iyi olurdu

N11 deki kampanyayı gördüm. z2 şuan en favori telefon seçeneği benim için. ama henüz karar vermedim. g2 de alınabilecek bir telefon...
    kararsızım ne yapcam bilemedim..
  • Ben telefonu çok beğendim tavsiye ederim paran yetiyosa g2 ile uğraşma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: levoas

quote:

N11 deki kampanyayı gördüm. z2 şuan en favori telefon seçeneği benim için. ama henüz karar vermedim. g2 de alınabilecek bir telefon...

z2>g2

• quote:

Orijinalden alıntı: uçan tekme

quote:

Orijinalden alıntı: levoas

quote:

z2>g2

parasıda büyük :(
    gerçi g2 için yine 1000-1100 civarı vereceğiz, 300 daha verip z2 de alınabilir.

• Arkadaşlar bugün n11'de 1000 tl üzeri direk 100 tl indirim + 111 tl maxipuan var..

http://www.n11.com/sony-d6503-xperia-z2mdr-nc31em-P29177100

1445 tl olan z2 gürültü önleiyici kulaklıkla birlikte 1235 liraya geliyor ? Sizce almalı mıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ortmen55

Arkadaşlar bugün n11'de 1000 tl üzeri direk 100 tl indirim + 111 tl maxipuan var..

http://www.n11.com/sony-d6503-xperia-z2mdr-nc31em-P29177100

1445 tl olan z2 gürültü önleiyici kulaklıkla birlikte 1235 liraya geliyor ? Sizce almalı mıyım

al bence kasko yaptırabiliyorsan bir de kasko yaptır 10 numara telefon olur :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.