Şimdi Ara

N11 en iyi fiyat garantisi kampanyası (1181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.676
Cevap
115
Favori
822.968
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11791180118111821183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim ck obsession larin onayinda bir gariplik var... sanki firma degilde n11.com satisi onaylamis gibi. Magaza onayladigi zaman , siparis yaninda yeni bi opsiyon cikarda... icerik ise " iptal TALEP et" seklinde... bizim onaylarda ise sadece "iptal et" cikiyor. Yani dügmeye yanlikla bassan.. hemen siparis saticiya dahi sorulmadan iptal edilecek gibi duruyor.bu iste halen bir gariplik var... bana kalirsa olay hayirli sonuclanmiyacak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bana yardımcı olun lütfenn..

N11'de 100, 100, 80, olmak üzere 3 tane en iyi fiyat çekim var. Son kullanma tarihleri 27.01.2014 Pazartesi günü son.

Ben bunları kullanmak istiyorum ama bu ay, Ocak ayı'nda 8 tane en iyi fiyat çekini kullanarak alışveriş yaptım, anlayacağınız beş kuruş param kalmadı :D Ay başını yani maaşın gelmesini bekliyorum. Ama çekler ay başına kadar durmayacak malesef. O yüzden demek isterim ki,

Son kullanma tarihi Şubat ayı'nda olan çekleriniz varsa, ve Ocak ayından alışveriş yaparak Şubat ayındaki çeklerinizi kullanacaksanız, ben size benim çeklerimi vereyim benim hesaptan alışveriş yapın, Şubat ayında maaşımı alınca da ben sizin hesaptaki çekleri kullanarak alışverişimi yapayım.

Veya aynısı çek satan arkadaşlar için de geçerli, Çek satıyorsanız, sattığınız çeklerin son kullanma tarihi Şubat'sa, alıcı kişiye benim çeklerimi verirsiniz benden alışveriş yapar, ben de sizin hesaptaki çeklerle alışverişimi yaparım. Alıcı kişiye sorarsınız çekleri sizden aldıktan sonra hemen mi kullanacak, hemen kullanacaksa benim çekleri kullanır, ben de sizin hesabınızdaki şubat son kullanma tarihli çekleri kullanırım.

Yardım edin yaw çeklerimi kullanmak istiyorum param yok kullanamıyorum :(

• arifas kullanıcısına yanıt
    Dostum sen herşeyi yapmışsın adam ürünleri yollamadıysa senin yapacağın bişey yok ver birini kullanayım senin avantajix ten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • seeder kullanıcısına yanıt
    yollamadığı daha iyi oldu gereksiz çöp toplamış olacaktım. n11 para iadesi yaptı + çekleri de hesaba tanımladılar. daha ne isterim
    çekleri hep yolcu ettim hocam
  • arifas kullanıcısına yanıt
    Hafi ya tüh bi 20 25 lik olaydı iyiydi avantajixinide kullanırdım
  • arkadaşlar diyelim 200 liraya 100er liralık iki ürün aldınız ve 100 liralık hediye çeki kullandınız. Birini alışveriş sonrası hemen iptal ettiniz 50 liranız hemen yükleniyor mu yoksa yanıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

arkadaşlar diyelim 200 liraya 100er liralık iki ürün aldınız ve 100 liralık hediye çeki kullandınız. Birini alışveriş sonrası hemen iptal ettiniz 50 liranız hemen yükleniyor mu yoksa yanıyor mu?

siz iptal ederseniz yüklenmez.
    satıcı redderse 50 tl yüklenir.

ikisini de iptal ederseniz yüklenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

arkadaşlar diyelim 200 liraya 100er liralık iki ürün aldınız ve 100 liralık hediye çeki kullandınız. Birini alışveriş sonrası hemen iptal ettiniz 50 liranız hemen yükleniyor mu yoksa yanıyor mu?

siz iptal ederseniz yüklenmez.

sağolasın dostum. hem vakıfbank hem avantajixten tek tek yararlanayım dedim ama 10 lira kaybımız olacak anlaşılan 100lük çekte..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Bi biz kaldık herhalde çek döneminden

vala görülen oki eger gelirse en kıymetli cekler bu parfümün cekleri olacak .kimsede çek yok ve artık n11 de kampanya yapmayacka gibi :)) ama gelirse
  • siz iptal ederseniz yüklenmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

quote:

Orijinalden alıntı: Maycomb

quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

Bu forumda en iyi fiyat konusunda yaptigim alisverislerde bana hakkini helal etmeyen var mi? Ciddiyim. Veya borcum kalan var mi? Kul hakki istemem.

Benim avantajix hesabımı kullanacaktın güya. 1 ay oldu hiç mi alışveriş yapmıyorsun şu siteden.

Unuttum ben onu yoksa 8. Alusverisim oldu. Yarin bi alisveris daha yapicam mesaj at bana senin avantijixle yapayim.

bundan sonra alışveriş yapmana gerek imzama bakman yeterli bir avantajix kullanacak diye oyalayıp duruyor. çek satış bölümüne de yazayım da milletin haberi olsun.

• en iyi fiyat garantisi kapsamında kazanılan kuponlarla alınan bir ürün iade edildiğinde (örn ayakkabı aldık numarası olmadı) kullanılan çekler iade ediliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Traful

en iyi fiyat garantisi kapsamında kazanılan kuponlarla alınan bir ürün iade edildiğinde (örn ayakkabı aldık numarası olmadı) kullanılan çekler iade ediliyor mu?

siparişindeki tüm ürünler iade edildiginde ve çekin süresi geçmemişse, çek geri yüklenir (en azından kuralları bu yönde)
  • teşekkür ederim...
  • Ck oldu sanirim bu sefer

• Bu kokusepeti tam bit yavrusu cikti. 1 aydir ck obsession gondermiyen adam simdi n11 siparisi onaylayinca alelacele bir parfum gondermis. Sculptre diye birsey. Fatura falan da yok, hani yamuk satici gordum de bu kadarina az rastlanir sanirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: creepiest

Bu kokusepeti tam bit yavrusu cikti. 1 aydir ck obsession gondermiyen adam simdi n11 siparisi onaylayinca alelacele bir parfum gondermis. Sculptre diye birsey. Fatura falan da yok, hani yamuk satici gordum de bu kadarina az rastlanir sanirim.

bizim arkadaşada aynısını göndermiş ve fatura yok bu n11 deki fotocudan bile çakal çıktı
  • son çeki de kullanarak n11 defterini kapattık. 25 çek kullanarak ne kadar harcadığımı düşünmek bile istemiyorum :S ev çöp doldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hebelehubele

son çeki de kullanarak n11 defterini kapattık. 25 çek kullanarak ne kadar harcadığımı düşünmek bile istemiyorum :S ev çöp doldu

n11 sayesinde 4 halı 2 tane lastik 20 25 kitap bir kaç aylıkta şeker yağ deterjan ihtiyacımı karşıladım ben. Tabi o çekler için saçma sapan aldığımız şeyleri saymazsak güzel kampanyaydı.
  • Beyler bu ironi tekstilden kaban alıp hediye çeki tanımalananlar var mı? aranızda o hediye çekini kullanmayacak olursa talip olabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 11791180118111821183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.