Şimdi Ara

N11 en iyi fiyat garantisi kampanyası (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.676
Cevap
114
Favori
824.553
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: yufat

Sonax alip mesaj atmistim henüz dönüş olmadi . sonax da son durum nedir?

Beklemedeyiz..
  • sorry, we were unable to deliver your message to the following address.

<eniyifiyat@n11.com>:
    Mail server for "n11.com" unreachable for too long

mailleri gelmeye başladı yani sanırım mailler ulaşmamış bile adamlara of of...şimdi bide aldıgınız gün diye tuttururlar...

quote:

Orijinalden alıntı: Delarren

Bu arada bi üründe ki keza hatalıdır yine ama olsun. Fark bu seferkinde 7.000 TL :) 7.000 X 11 = 77.000 TL'lik çek demek :) Benden kaçmaz :)

sonunda dalıcam ona ben arba parası vermek lazım hee...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOLDFALCON -- 18 Kasım 2013; 14:47:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lideramca

n11

extraucuzluk.com

ihtiyacı olanlar değerlendirebilir.fark 30.90tl * 11=339.90tl.

n11 kargo bedava
    extraucuzlukkargo 19.90 tl

fiyat farkı 11 tl kalıyor *11= 121tl kupon yüklenir.

ihtiyacı olana iyi yinede.

• Bu saatten sonra bence parayla çek almak daha mantıklı, çekler 1 aylık ve binlerce alındı...Hazır yılbaşı geliyor millet başka şeylere para ayıracak derken belki
    hemen hemen aynı fiyatlara gelecek burada harcanan parayla çek için ödenen para...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • onaylar verilmeye başladı valla çeklerden ses yok onaylı ürünleride iptal edebiliyoruz değilmi kargoya verilmediği sürece?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quixilver

quote:

Beklemedeyiz..

sonaxın üzerindende logo kalkmış cevap gelir belki cevap alırsanız alıntı yapar yada pm ile haber verirseniz sevinirim.. yalnız dün mesajım hata almıştı yine de gittiği söylendi forumda. az önce tekrar denedim bu sefer gitti inşallah sorun çıkmaz.
  • quote:

quote:

Beklemedeyiz..

Gece 23:45 te attıgım mesaja geri dönüş yapılmış. 111TL çek vermişler.
  • cameler11 kullanıcısına yanıt
    vay arkadaş bana gelmedi halen
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahapurusha

@zengier hediye çeki tanımlanan arkadaşların hepsi daha pahalı almaya rıza gösteriyor, keza n11.com'da öyle.

Şimdi asıl soru n11.com 26.544,87 TL'yi tanımlayacak mı? Tanımlamazsa sözleşme, mevzuat ve kampanya şartlarını bir araya getirip icraya gitmek gerekecek

Hocam; tabiki %10, %15 piyasadan daha pahali olabilme ihtimali var. hatta n11 fiyati normaldir, karsilastirilan yer indirim yapmistir. ama 1 e 10 biraz garip bir oran sonucta. kampanya zaten pahali da olsa alisveris yaptirma yonunde tesvik etmek icin bir yol. ilerdeki alisverisleri de tabii garantilemek icin.

ben soyle dusunuyorum; satisi yapan n11 degil sonucta, n11 onaylanmis bir satis gormedigi surece cek filan tanimlamaz. firmanin siparisi iptal etmis olmasi n11 in sorumlulugunda degil. miktar dusuk olsa n11 kampanya disinda kalsa bile cek tanimlar, ama 26 bin liralik cek soz konusu ise bu konuda n11 in yardimci olmak isteyecegini de zannetmiyorum. bu durumda acilabilecek dava siparisi iptal eden saticiya olacaktir, ancak bu kampanyanin ayricaliklari dava suresince korunmayacagindan dava sonuclansa bile n11 yine kampanya sartlari geregi cek tanimlamak istemeyecektir. Tabiiki hukukcu olarak bakmiyorum ben olaya; kanunlari detaylari ile bilmedigimden hatali degerlendirdigim yerler olabilir. sonucunu ben de merak ediyorum.

• Madem amaç n11 i batırmak kendi kartından alışveriş yapana çekleri bedava verebilir :) çeyiz mağazası falan açabilir :)
    salında enpara'da 500 lira üst limiti koymasaydı 10 bin lirada en paradan gelirdi neyse :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cameler11

quote:

quote:

Beklemedeyiz..

Gece 23:45 te attıgım mesaja geri dönüş yapılmış. 111TL çek vermişler.

Mailiniz geri gelmis miydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

quote:

Orijinalden alıntı: mahapurusha

@zengier hediye çeki tanımlanan arkadaşların hepsi daha pahalı almaya rıza gösteriyor, keza n11.com'da öyle.

Şimdi asıl soru n11.com 26.544,87 TL'yi tanımlayacak mı? Tanımlamazsa sözleşme, mevzuat ve kampanya şartlarını bir araya getirip icraya gitmek gerekecek

Tanimlansa ne olacak ki? 52.000 TL lik urun mu alacaksiniz?

Evet

• quote:

Orijinalden alıntı: sea_man1978

N11 i tüketici hakları mahkemesine vereceğim. ( Özellikle burayı takip eden N11 çalışanları iyi okuyun)

Cumartesi günü bir bayan pijama takım aldım.Ben gelecek mesaj beklerken önce logoyu kaldırdılar. hadi onu anladım daha fazla zarar etmemek için. İşin komik tarafı sonra mağazayı TAMAMEN kaldırdılar. Şu anda bana gönderim yapacak bir mağaza yok. Bunlar iş ahlakından yoksun terbiyesiz kimselerdir artık gözümde. Elimde zaten bütün gönderdiğim mesajlar vs. var. tüketici heyetine başvuruda bulunacağım. Terbiyesizler bir mesaj atma zahmetinde bile bulunmadılar. Böyle ayak oyunlarıyla çeki vermeyecekseniz ben yakında size mahkemeden bir çek göndereceğim merak etmeyin.

Hocam sen çeke hak kazanmışsın sanırım. Mağazayı kaldırmamışlar, büyük ihtimal mağazadaki fiyat/ürün bilgileri güncelleniyor. Bende ve arkadaşımda da aynısı oldu. Önce mağaza gözükmedi sonra çek mesajı geldi. 1 gün mağazaya ulaşılamadı şimdi ürünler fiyatları güncellenmiş halde mağaza da açık :). Öyle 1-2 çek için mağazayı kapatmazlar. Ki gerçekten çok fazla zorluk çıkarmadan çekleri de veriyorlar. Sakin olup beklemekte fayda var, o mağaza ve ürünleri tekrardan gelecektir.

• farklı üyelik ve farklı tc kimlik no ile. mesala kardeş baba anne gibi aile fertlerinin üstünede kupon kazanan oldu mu?
  • lütfen cevap verir misiniz?

sizce 20tl pahalıya ürün alıp karşılığında 250tl çek kazanmaya değer mi?

birde başka siteden örnek verirken 20 adet alımlı resim mi veriyoruz? yoksa sadece 1 tane alınmış resim yetiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: joyce84

farklı üyelik ve farklı tc kimlik no ile. mesala kardeş baba anne gibi aile fertlerinin üstünede kupon kazanan oldu mu?

deniyoruz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda109070

quote:

Orijinalden alıntı: joyce84

farklı üyelik ve farklı tc kimlik no ile. mesala kardeş baba anne gibi aile fertlerinin üstünede kupon kazanan oldu mu?

deniyoruz :D

beni unutma o halde. eğer farklı üyelikle mail attın cevabını bekliyorsan. cevap sonucunu bana bildir.
  • joyce84 J kullanıcısına yanıt
    Amaç ? Ben aynı hesapla 3 tane kazandım. Limit yok istediğin hesabı aç istediğin kadar al istersen tek hesaptan al.
  • Yeni ürünler eklemişler Varmı göze çarpan biseyler arkdaslar...

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.