|
N11 den Opar filtre takımı aldım sahte çıktı ne yapayin (2. sayfa)
-
-
Yok -
Ben bu gibi sebeplerden dolayı oem üretici markalarını tercih ediyorum; fil filtre, filtron, purflux, hengst, mann gibi... sahte olacağına wunder veya sardes bile taksanız çok çok daha iyidir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caspento -- 5 Nisan 2020; 12:46:35 > -
Opar Elleme kOparquote:
Orijinalden alıntı: sinoplu
Oparin kendisi cakma zaten 20 liralik filtre
Geçen bakımda yetkili servis mazot filtresini değiştirdi. 1000 km olmadan filtre patladı. Mazot kokusuna kaputu bir açtım netflixte atardamarı kesilmiş eleman gibi fırt fırt mazot fışkırıyor filtreden. Garantiden 2 kere daha değişti. 3 filtrede aynı sorunu yaşadım. En son kaçıncı filtredeyim bende bilmiyorum
Orjinal italyan yoksa Opar. Opar böyleyken yan sanayi çakma düşünmek bile istemiyorum. Bence taktıklarınızı da sökün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çözümü nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yediğiniz her kaZık bir tecrübedir bidaha almazsınız olur biter
Çözüm internetten de olsa bilindik güvenir yerlerden almak.
En doğrusu gidip mağazadan almak.
Daha dün TV de gördüm şu isminden yol olan büyük alışveriş sitesi TV reklamı vermiş 190 TL ye en popüler olan yağı satıyor.
Aynı yağı distribütörden den paletle alıyorum yinede söylediği fiyatın %70 fazlasına mal oluyor.
Distribütörün elemanına sordum ne ayak bu reklam diye abi çalan vermez bunlara o fiyata diyor .
Resmen sahte yağ satışı hemde TV de
En güvendigim usta bile çakma takmış yolda kaldım
O da bi tecrübe 😀 ben de çok kazık yedim son 3 senedir servisten başka yere gitmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitewolf101 -- 12 Kasım 2021; 22:31:3 >
Bakımı yaptırdım ne olur ne olmaz arabayı deneyim dedim ertesi gün işe giderken yolda kaldım mazot filtresi şişmiş
Resimdeki filtre bence sahte degil gibi.
Nasıl anladınız
Nasıl anladın bende merak ettim
Arkadaşlar genelde sahte filtrelerin kağıtları bu kadar nizami olmuyor, ayrıca yapışkan vs. artığı oluyor. Onun harici genelde ya kağıt ya da plastik talaşı oluyor üstlerinde. Bence de fotoğraftaki filtre orijinal sıradan dandik opar filtresi.
Filtre gayet nizami duruyor kagit ve plastik kalitesi orjinalindeki gibi. Uzerindeki baski azicik farklı diye sahte diyemeyiz.
Neden opar alıyorsunuz ki? Gidin filtremarketim sitesinden orjinal mann filtreleri alın, alabileceğiniz en iyi filtre olmasının yanı sıra sahte mi/gerçek mi kuşkusundan da kurtulursunuz.
Kullandigimiz araba ne ki hocam 400 liraya mazot filtresimi alalim? Cok luks kaciyor. Hava, polen, mazot ve yag filtreleri filtron marka toplam 230 lira iken sadece mann mazot filtresi 400 lira.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 13 Kasım 2021; 11:4:37 >
senede 1 kere bakım yapıyorsunuz, mazot filtresi ise 2 senede bir. altınızdaki araba nereden baksanız minimum 80bin tldir. 100-200 liranın hesabını yapmamak lazım bence. ufacık bir pislik kaçar minimum 1500 lira masraf açar, boşuna o kadar pahalı değil o filtre.
ha ama gerçekten durumunuz yoksa yağ filtresini mann, geri kalanını filtron alabilirsiniz. filtron da oem üreticidir kalitesini ispatlamıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 13 Kasım 2021; 13:57:55 > -
Aracim 10 bin de bir bakima giriyor, ben 6-7 ayda 10 bin kilometreyi dolduruyorum ve her 10 binde tum filtreleri degistiriyorum. Aracim 190 bin kilometrede. Tek rakamli bakimlarda sadece yagi ve yag filtresini değiştirmiyorum.
O yuzden 6 ayda bir 400 lira sadece mazot filtresine vermek yekun teskil ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 13 Kasım 2021; 15:4:8 >
Mazot filtresinin en az 40-50 bin km gitmesi lazım. Her bakımda değiştirmek gereksiz olur bence.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X