Şimdi Ara

N11 De maximuma 111 TL Maxipuan Kampanyası (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
8
Favori
32.371
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PEPSİ kodu kullanamıyorum kullanan var mı?
  • Az önce cep telefonuma mesaj geldi

N11.com kampanyasından ilave maxipuan kazandınız.Hediye puanlarınız kartınıza yüklenmiştir. Son kullanma tarihi 28.08.2013'tür şeklinde.

Konrtol ettim cep şubede de gözüküyor. Haber vereyim dedim
  • bana da yatmıs. sımdı bız bu puanları baska yerde kullanamıyor muyuz ? sadece n11 mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaptanOrtaKapı

bana da yatmıs. sımdı bız bu puanları baska yerde kullanamıyor muyuz ? sadece n11 mi ?

Hepsiburada'da puan ile satın almayı deneyin hocam, orada belli olur.
  • kırmızımercimek kullanıcısına yanıt
    Merhabalar.
    Ayrıca bir soru da benden:
    Puanları parça parça kullanabiliyormuyuz? 80TL puana 40Tl + 40Tl olarak ayrı siparişte kullanabilirmiyim?
    Mesala tek sepette hepsini kullanmak mı gerekiyor?
  • @abilgen
    N11.com'un bu kampanyasına dahil olmadım ama bir maximum kart kullanıcısı olarak şunları diyebilirim; maxipuanlarınızın istediğiniz kadarını kullanabiliyorsunuz. Tabi bu maxipuan kullandırma şartları alışveriş hizmeti sunan firma/siteye bağlı. Mesela HB'de maxipuan + kredi kartı kullanımına izin verilmiyor; ya puan ya da kredi kartı bakiyesinden kullanırsınız, ayrıca alışveriş tutarı puan tutarından yüksek ise o alışveriş için puan kullanamazsınız. HB tarafında olay böyle.
    N11.com kampanya koşullarında, puan kullanım tutarıyla alakalı bir bilgi yoktu; sanırım puanlarınızı belirtilen tarihe kadar şartlar dahilinde istediğiniz gibi harcayabilirsiniz. Bu konuda en iyi bilgiyi İşbankası verecektir sanıyorum.

@KaptanOrtaKapı hocam denediniz mi?
  • Puanları kullandım tıraş malzemesi aldım 1 yıllık yetecek kadar. Kısa günün karıdır. Hatta ilk tıraşı da oldum demin hehe.
  • Akaryakıt da deneyen oldu mu?
  • ben carrefour mağazasında kullandım maxipuanları, sorun çıkmadı.

bilgilerinize,
  • arkadaşlar puanı bende opet akaryakıtta kullandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: borspack

quote:

Orijinalden alıntı: fevzid

quote:

Orijinalden alıntı: genckutahyali

İşbank sitesindeki açıklamalarda sadece n11 de kullanılabilir gibi bir madde yok. Dediğiniz gibi siteden alışveriş yaptırmaya çalışıyorlar gibi geldi

İşbankasını arayıp bu çelişkiyi şikayet ettim...konu açtılar geri dönecekler ama bu durum n11 in halt yemesi sanırım...işbankasına bunların yaptığı sahtekarlık dedim eğer bu doğruysa hemen o ifadeyi kaldırmalarını istedim... banka siteyle tuzak kurmuş olamaz o kadar düşmemişlerdir herhalde

Ben bu sorunun cevabını merakla bekliyorum ona göre alışveriş yapacağım.Daha önce ben bu kurala uymamıştım gittim puanları başka bir yerde kullandım sonraki ay baktım ki benim puan eksiye düşmüş bankayı aradım bir sonuç alamadım garanti bankası buroteknikte alışveriş yapmanız lazımdı diye verdiği puanları geri almıştı.

Puanları başka yerde kullandım diyenler bu arkadaşın söylediklerini dikkate alsın , sonra başınız yanmasın..
    Bankalardan herşey beklenir.

• CaPAxA kullanıcısına yanıt
    "Kampanya kapsamında kazanılacak MaxiPuanlar sadece n11.com`da harcanabilecektir."

Bence de dikkatli olmalılar. Geri alırlarsa kimse ağzını açıp ses çıkaramaz. Sözleşme de açıkça belirtlilmiş.
  • Merhaba, benim de puanlarım yüklendi henüz kullanmadım ama akaryakıt alımında kullanmayı düşünüyorum. Bugün İşbankası kart servisinden baktırdık yüklenip yüklenmediğine ardından sadece n11'de mi kullanılması gerekir diye sorduğumuzda öyle bir şeyin belirtilmediği söylediler. Puanların kullanıldıktan sonra geri alınmasının çok ufak bir ihtimal olduğunu düşünüyorum. Başka yerde kullanan arkadaşlar da olduğuna göre ben de kesinlikle n11'de kullanmayı düşünmüyorum.
  • DireFire D kullanıcısına yanıt
    Biz uyardık hocam. Sonra puanları aldılar diye burada yakınmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DireFire

Merhaba, benim de puanlarım yüklendi henüz kullanmadım ama akaryakıt alımında kullanmayı düşünüyorum. Bugün İşbankası kart servisinden baktırdık yüklenip yüklenmediğine ardından sadece n11'de mi kullanılması gerekir diye sorduğumuzda öyle bir şeyin belirtilmediği söylediler. Puanların kullanıldıktan sonra geri alınmasının çok ufak bir ihtimal olduğunu düşünüyorum. Başka yerde kullanan arkadaşlar da olduğuna göre ben de kesinlikle n11'de kullanmayı düşünmüyorum.

Merhaba,

Kampanya ilk başladığında maximum kartın sitesinde "Sadece N11 de kullanılır" diye bir ibare yoktu. O zaman sayfayı PDF olarak kaydetmiştim. Ekte görebilirsiniz. Şimdi kontrol ettiğimde bunu eklediklerini gördüm.
    http://www.maximum.com.tr/kampanyalar/kampanyasi.asp?id=483

Ama sonradan bir sıkıntı çıkarırlar mı bilemem. Daha önce hiç başıma gelmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: domitian

quote:

Orijinalden alıntı: DireFire

Merhaba, benim de puanlarım yüklendi henüz kullanmadım ama akaryakıt alımında kullanmayı düşünüyorum. Bugün İşbankası kart servisinden baktırdık yüklenip yüklenmediğine ardından sadece n11'de mi kullanılması gerekir diye sorduğumuzda öyle bir şeyin belirtilmediği söylediler. Puanların kullanıldıktan sonra geri alınmasının çok ufak bir ihtimal olduğunu düşünüyorum. Başka yerde kullanan arkadaşlar da olduğuna göre ben de kesinlikle n11'de kullanmayı düşünmüyorum.

Merhaba,

Kampanya ilk başladığında maximum kartın sitesinde "Sadece N11 de kullanılır" diye bir ibare yoktu. O zaman sayfayı PDF olarak kaydetmiştim. Ekte görebilirsiniz. Şimdi kontrol ettiğimde bunu eklediklerini gördüm.
    http://www.maximum.com.tr/kampanyalar/kampanyasi.asp?id=483

Ama sonradan bir sıkıntı çıkarırlar mı bilemem. Daha önce hiç başıma gelmedi.

Evet ben de bunu kastetmiştim. İlk başta yoktu sonradan koydular, keşke o zaman kaydetseydim demşitim. Gönderdiğiniz iyi oldu. Bu arada benim eşim İş Bankası personeli, kullanıldıktan sonra geri alınmasının zor olduğunu söylüyor. Tabi mesüliyet kabul etmem :)

• Benim de puanlarım yüklendi henüz kullanmadım ama akaryakıt alımında kullanmayı düşünüyorum ? iŞ bankasını arayıp teyit etren oldumu arkadaşlar....
  • n11 hariç kullanılmayacaksa banka olarak yapacağın engellemelerle buna izin vermezsin bu kadar basit, ama çatır çatır kullanıyor insanlar.

iş bankası bu kampanyada resmen çuvallamıştır. yüklenecek maxipuanların sadece n11'de kullanılma zorunluluğu sonradan koyulmuştur. böyle saçmalık mı olur? ben böyle bir madde olsa idi kampanyaya katılmazdım.

neyse sonuç olarak n11 denen rezil sitede değil istediğim yerlerde afiyetle harcadık maxipuanları. ne yapacak banka aldıklarımızı geri verdirip parasını geri mi alacak :) bu saatten sonra yapacakları birşey yok bence.
  • maxi puanlar parça parça kullanılabilir mi mesela bir harcamada 70 sonrada 41 tl gibi ??
  • Ben görünen puanı kullanamıyorum, 56 tl var kartta 55 tl sepet ama yok tamamını kullan kendiliğinden seçili geliyor ama 0 tl yazıyor yanında anlamadım gitti.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.