Şimdi Ara

n11 de kullanılabilir 111 tl satış iptal.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Firma #n11
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar sadece n11 de kullanılabilir 111 tl. satış iptaldir. teşekkürler.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muvee -- 29 Kasım 2014; 10:11:52 >

• muvee kullanıcısına yanıt
    en az olmasın o :D
  • muvee kullanıcısına yanıt
    hocam baktım da öyle bir şey yazmıyor ki yazsa sacma olur brz sizi düşünmeye sevkediyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpertunga051

hocam baktım da öyle bir şey yazmıyor ki yazsa sacma olur brz sizi düşünmeye sevkediyorum :D

hocam kampanya detayları düşünülerek çözülecek birşey değil . eğer 6. maddeyi idrak edebilirseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız . konuyu daha fazla çöpe çevirmeyelim isterseniz :)

6- MaxiPuan kullanılarak yapılan ödemelerde , ödemenin tümünün MaxiPuan ile yapılması gerekmektedir. Alışverişin bir kısmı puan, bir kısmı nakit olarak ödenemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muvee

quote:

hocam kampanya detayları düşünülerek çözülecek birşey değil . eğer 6. maddeyi idrak edebilirseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız . konuyu daha fazla çöpe çevirmeyelim isterseniz :)

6- MaxiPuan kullanılarak yapılan ödemelerde , ödemenin tümünün MaxiPuan ile yapılması gerekmektedir. Alışverişin bir kısmı puan, bir kısmı nakit olarak ödenemez.

Haklısınız hocam pardon gözümden kaçmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayramtrn

Maxipuanların n11 değil de heryerde kullanılabildiğini sanıyorum,

http://forum.donanimhaber.com/m_99006598/mpage_9/f_/key_maximum//tm.htm#99958807

hocam bu çok güzel oldu haber verdiğiniz için çok teşekkürler. sonradan değiştirmişler demek ki :) bu durumda satış iptal gidip mazot alalım :)))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muvee

quote:

Haklısınız hocam pardon gözümden kaçmış

est. ne demek hocam :) bu arada puanlar n11 dışı da kullanılabiliyormuş. sonradan değişmiş demek ki. satış iptal oldu :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.