Şimdi Ara

n11 de BONUS kartıyla yardımcı olacaklar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık Firma #n11
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Guncel ihtiyacim: 9 TAKSİT İMKANI cekler dustukten sonra 610 tl olan notebook alimi icin Bonus sahibi arkadaslarin teklifini bekliyorum. bir arkadasla anlasmistik yan cizdi tekrar ihtiyac oldu.asagidaki sartlar gecerlidir.

discovery alimi abana-37 nin yarimiyla yapildi.

Eski alisveris: n11 de kendi hesabımdan LG G3 alımı için 1497 TL TEK ÇEKİM yapılacak, uygun komisyonla yardımcı olacak arkadaşların mesajlarını bekliyorum. Secim332 ile islem yapildi.

Benden fazla referansı olana direk ödeme yaparım, referansı benden az olana alışveriş onaylanınca ödeme yaparım.
    (ödemeyi 3d yapmazsanız bazen iptal oluyor, onun için alışverişin onaylanması şart.) Herhangi bir sorunda siz müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettirebilirsiniz ama ben parayı gönderdiğim için benim mağdur olma ihtimalim daha fazla onun için önce kartınızdan çekim yapılır, sitede onaylanır ben anında parayı aktarırım.

Şimdiye kadar kimseyle sıkıntı yaşamadım, ancak birkaç arkadaşın aceleciliği yüzünden mağdur oldum. unutmayın ki hepimiz insanız ve her an online olamayabiliriz, size 20 dk cevap vermiyorsam bu size alışverişi iptal hakkı vermez, hele ki numara vermişsem... lütfen böyle yapacak arkadaşlar mesaj atmasın.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamitat -- 27 Eylül 2014; 13:16:35 >

• Mobilde degistirmeye calisirken yanlislikla cevap atmisim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamitat -- 27 Eylül 2014; 13:19:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobilde degistirmeye calisirken yanlislikla cevap atmisim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamitat -- 29 Eylül 2014; 17:57:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.