Şimdi Ara

N11 Dandikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yanmaz eldiven aldım , Parmağında 3 milim delik çıktı, üretimden kalan bir defosu olduğu aşikar.

Mersin Tarsus'dan Erbu Teknik adındaki yerden almıştım, soru cevaptan yazdım defolu diye, eldiven kalınlığından bahsettiler

dedim 3 milim delik var, yolladım.

Tabi ürünü "Değişim" talebiyle yolladım, kod alıp sürat ile geri gönderdim.

Ayın Otuzundan Beşine kadar bekledim adamlara ürün gitmiş bana bir şey yollamıyorlar, haber de vermiyorlar.

Adamlara soru cevap yazdım, dedim değişim ürününü kargoladınız mı? adam da bana diyor ki..

"tekrardan deneyiniz veya n11 i arayınız"

Sonra yine üsteledim dedim kaç gün önce değişim için kargoya ücretsiz geri verdim ürünü?, adam bana diyor ki;

"Sistemimizde değişim talebi isteği gözükmüyor o yüzden lütfen tekrardan değişim talebi oluşturunuz veya n11 den destek isteyiniz"

Ulan böyle iş mi olur? Neyin değişimini göremiyon mk? Üründen de ses seda yok, sana resim atmadım mı değişim formunu? niye söylemiyorsun?

adam diyor;

"ÜRÜN BİZE GERİ GELDİ FAKAT İADE OLARAKTAN GELDİ SİZDE DEĞİŞİM OLARAKTAN SİSTEME TEKRAR GİRİNİZ VEYA N11 DEN DESTEK ALINIZ

BİZ KAFAMIZA GÖRE GÖNDERİM YAPAMIYORUZ SİSTEMDEN DEĞİŞİM TALEBİNİZİ GÖREMİYORUZ"

Ben eldiveni yolladığımı görüyorum, ertesi gün gitmiş zaten. 28 kargo 30 orada en geç.

Tepem attı, resmen siplemiyorlar adamı. Kaç gündür sistem ödemeyi geçecek diye en sonunda ertelemeyi seçtim zaten.

N11 ile görüşmeye koyuldum cuma yazıştım, yetkililer size döncek dendi pazartesi geçti ben de gittim bugün yine yazdım 40 tl değişim kuponu vereceklermiş.

Konuşmanın ortasında 40 tl'lik kupon tahsis edeceğiz deyince, ben de dedim şimdi para iadesi yapmıyor musunuz? Resmen Erbu Teknik ve N11 ortak dolandırıcılığına

maruz kaldım, konuşma birden buz kesildi. Biz parayı şak diye yolluyoz sayın m koduum. Niye elitler gibi takılıp bekletiyorsunuz da ödeme geçmiş olunca iade olmuyor?

N11 Dandikliği

Şimdi bakalım iade olacak mı? Adamlar iade geçiyoruz dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 10 Kasım 2021; 14:0:52 >

• Aynı ürün gg dde varsa gg den alın hocam en azından müşteri hizmetleri sizin yanınızda

• Dogecoin kullanıcısına yanıt

İade seçeneği duruyordu bastım iadeye, ertesi gün telefon falan geldi açmadım, içimden dedim ödemezseniz de bir yerinizden çıkar umarım.

Sonra iade geçilmiş.

Sitede zaten canlı desteğin ce'si yok. Bi böcek koymuşlar ne bok olduğu belli değil, gidip google içinde n11 destek yazıyorsun adım adım

örnek sorunlarla alakalı sayfa çıkıyor en fazla.

En son akıl ettim böceği tıkladım da yapay zeka cevbap yazdı bir de yeni görüşme başlattım onu söyledim desteğe.

Müneccim miyiz uğur böceğine tıklıycaz da destek çıkacak falan? Böyle salak salak işler dostum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.