Şimdi Ara

n11.com Fırsatları - Tek Konu * ASUS NEXUS 7 Tablet 399 TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.781
Cevap
46
Favori
162.139
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: latiff1903

kampanya şartlarını okudum... benim anlatmak istediğim çekler birleşiyormu yani 2000tllik üründe mevcut 10 tane 100 tllik çekleri kullandırtırmı!! yoksa her alışverişde sadece 1 tanesinimi kullandırtıyor. ozaman kötü olur..

ayrıca siteden hangi kategoriden hangi ürünü alırsak alalım %111 çek verecek değilmi..

quote:

Sık Sorulan Sorular
    Nasıl kupon kazanırım?

1 Mayıs 2013 tarihine kadar, n11.com’da tek seferde yapacağınız 100 TL üzeri alışverişlerinizde alışveriş tutarının %111’i oranında hediye kuponu kazanırsınız. Külçe, Ziynet Altın/Gümüş ürünleri kampanya kapsamı dışındadır. Hediyeniz, 100 TL’lik kuponlar halinde hesabınıza tanımlanır. Örneğin, 360 TL kupon kazandığınız takdirde, hesabınıza 3 adet 100 TL ve 1 adet 60 TL olmak üzere toplam 4 adet kupon tanımlanır. Hesabım sayfanızdaki Kuponlarım alanından kuponlarınızı görebilirsiniz.
    Kuponumu nasıl kullanırım?

Hesabınıza tanımlandıktan 30 gün sonra kuponunuz kullanıma açılır. Alışveriş tutarınızın, kupon tutarınızın iki katı olması gerekir. Örneğin, 100 TL’lik kuponunuzu, en az 200 TL’lik alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. Sepetinizdeki ürünler, kampanya kapsamında olmalıdır.
    Kupon geçerlilik tarihi nedir?

Hesabınıza tanımlanan kuponlar, yasal iade süresi olan 30 gün geçtikten sonra kullanıma açılır ve 30 gün boyunca geçerlidir. Kullanılmayan kuponlar, 16 Temmuz 2013 tarihinde geçerliliğini yitirecektir.
    %111 oranında hediye kuponu nasıl oluyor?

Örneğin; 10 Nisan 2013 tarihinde, tek seferde 100 TL alışveriş yaptınız. 13 Nisan’da ürünleri teslim aldınız. Aynı gün içinde Hesabım sayfanızdaki Mevcut Sipariş alanından ilgili sipariş için “Alışverişi Tamamla” butonuna bastınız. Bu alışveriş işleminiz tamamlandı. Hesabınıza, toplamda 111 TL olmak üzere 2 adet kupon (100 TL + 11 TL) otomatik olarak tanımlanır. Kuponlarınız 30 gün sonra kullanıma açılır. 11 TL kuponunuzu, 22 TL ve üzeri alışverişlerinizde; 100 TL kuponu ise 200 TL ve üzeri alışverişlerinizde kampanyada geçerli ürünler için kullanabilirsiniz.
    Kazandığım kuponu hangi ürünlerde kullanabilirim?

Kuponlarınızı Moda ve Kozmetik kategorisinde Külçe, Ziynet Altın/Gümüş hariç tüm ürünlerde, Ev ve Yaşam kategorisinde Bebek Bezi ve Islak Mendiller, Deterjan & Temizlik, Kâğıt Ürünleri hariç tüm ürünlerde, Otomotiv ve Aksesuar kategorisinde Motosiklet hariç tüm ürünlerde, Spor ve Outdoor kategorisinde tüm ürünlerde, Kültür, Oyun ve Gezi kategorisinde Tatil, Konsol Oyunları ve Oyun Konsolları hariç tüm ürünlerde, Elektronik kategorisinde ise Fotoğraf Makinesi Aksesuarları, Kamera Aksesuarları, Piller, Televizyon Aksesuarlarında kullanabilirsiniz.
    Kampanya Koşulları

1 Mayıs 2013’e kadar alışverişlerinizden %111 oranında hediye kuponu kazanabilmeniz için sepet tutarınız en az 100 TL olmalı.
    Bir üyenin kampanya kapsamında kazanabileceği maksimum kupon tutarı 1.100 TL'dir.
    Kampanyadan kazandığınız kuponları, kupon tutarının en az 2 katı tutarında alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.
    Kuponlar, kampanyanın geçerli olduğu ürünlerde kullanılabilir.
    Ödeme aşamasında, kazandığınız kuponlardan istediğinizi seçerek kullanabilirsiniz.
    Her alışverişte en fazla 1 adet kupon kullanabilirsiniz.

n11.com, kampanya ile ilgili olarak dilediği zaman değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

• arkadaslar ipad mini almayı düşünüyorumda fiyat çok uygun geldi nasıl site sizce güvenilirmi üründe problem olursa değişim vs. sıkıntı yaparlarmı ?

Orijinalden alıntı: ten_don

Zaten yüklü alışveriş yapmış bir kişi üstelikte bir ay gibi kısa bir sürede tekrar 200'er liralık parçalar halinde neden alışveriş yapsın yada ne alsın, dolayısıyla çekler elinde bulunan için bir anlam ifade etmiyor haa satarım diyorsanızda 200tl alt limitle herkese hitap etmiyor ve hepsiburadanın 200 alt limitli 20'lik çekinin 1tl'den satılması bunun da ederi hakkında fikir verecektir..

geçerli katagoride alışverıs yapacak kişiler için çek satın almak demek %50 ındırımle eş değer bence talıplısı olur. zira sitenin çek geçerli katagorileri hıc azımsanmayacak derecede çok. ben mesela hdd aldım şımdı 5 adet çekım var outdoor dan kamp malzemesı bısıklet tarzı zaten halı hazırda alacagım şeylerı %50 ındırımle almıs olacağım. yanı kullanım amacına göre faydalı olabılıyor. hem hdd lerde piyasada mınimum 299 tlden satıldıgını varsayarsak 239 tl cok ıyı fıyatla hdd ye sahıp oldum.

• Çekler tam verimli kullanılırsa %35 gibi bir indirim sağlanabilir. Tabi bilmediğimiz bir katakulli yoksa (Çek kullanıldığında ündirimli fiyat değil normal fiyat üzerinden hesaplanması gibi). Parçalı alacaklarınız varsa ve aceleniz yoksa kullanıla bilir. Büyük bir ürün alıp sonrasında çekleri kullanarak parçalı küçük ürünleri almak gibi.

Orijinalden alıntı: latiff1903

kampanya şartlarını okudum... benim anlatmak istediğim çekler birleşiyormu yani 2000tllik üründe mevcut 10 tane 100 tllik çekleri kullandırtırmı!! yoksa her alışverişde sadece 1 tanesinimi kullandırtıyor. ozaman kötü olur..

ayrıca siteden hangi kategoriden hangi ürünü alırsak alalım %111 çek verecek değilmi..

İyi de çekler birleşecek olsa niye 100lük parçalar halinde yüklesin.Amaç kullandırtmamak.100 tane 100lük çeki olan birisi her seferinde en az 200lük alışveriş yapacak.Hem de kıstlanmış kategorilerde.Demek ki çekler elde patlayacak...

Bir de 30 gün sonra çekler yüklenince fiyatları şişirilerse tam olur.Amaç baştan müşteri çekmek.Mail adresini çöplüğe çevirse bile yeter...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundere -- 4 Nisan 2013; 12:12:33 >

• iPad mini için ilk soruyu sormuştum ürün sayfasında soru/cevapta görünüyor.
    ürünler bilkom/index garantili diye belirtmişler, alacaklar kaçırmasın. dediğim gibi bu kadar ucuz olmasının nedeni de indirimin bir kısmını site karşılıyor.

Orijinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

Çekler tam verimli kullanılırsa %35 gibi bir indirim sağlanabilir. Tabi bilmediğimiz bir katakulli yoksa (Çek kullanıldığında ündirimli fiyat değil normal fiyat üzerinden hesaplanması gibi). Parçalı alacaklarınız varsa ve aceleniz yoksa kullanıla bilir. Büyük bir ürün alıp sonrasında çekleri kullanarak parçalı küçük ürünleri almak gibi.

aynen öyle % 33 gıbı guzel bır rakama denk dusuyor. o konuyu bende dusundum ama hb gıbı tek fırma olmadıgından oyle bırsey yapamaz. zıra aynı kullanıcı dukkan urunu hem normal hemde çekle satacak. fıyatlar artamaz.

Ev Eşyası vs dizeceklere küçük aletler tekstıl vs ıcın cok ıdeal bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icmimar2564 -- 4 Nisan 2013; 12:11:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thuglife

quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

iPad mini siparişini dün verdim bakalım. Satan mağaza hem Bilkom hem de İndex garantili ürünler olduğunu, toplu satıştan dolayı karışık gönderdiklerini söyledi. Bakalım ürün gelince göreceğiz ne olduğunu.

Sitedeki fiyatların uygun olması şu şekilde oluyor bence;

Satış Fiyatı: 899-TL
    İndirim: 300-TL (155-TL mağaza indirimi, 145-TL n11.com indirimi)
    Ödenen Tutar: 599-TL

Yani önceki kapanan konularda da dediğim gibi mağaza 750-tl gibi piyasa fiyatına veriyor aslında. Geri kalan 145-TL indirimi n11.com kendi karşılıyor anlaşılan öyle gözüküyor.

Bugün kargolanmasını bekliyorum ürünün, gelişme olursa buraya yazarım.

Aynen bende iPad mini siparişimi verdim. Sipariş vermeden önce firmayıda aradım Bilkom ve İndex garantili olduğuna dair teyit aldım.

Bu fiyata gerçekten çok iyi, almayı düşünenler kaçırmasınlar ;)

Hocam linki verirmisin birde 1gb mi 512 mb mi ram?

• quote:

Orijinalden alıntı: xanty

Herkezler şunu sipariş verdim bunu verdim diyor ama ürünüm geldi diyen yok. Kıllanmamak elde değil.

daha dün verdiler nasıl hemen gelemsini bekliyorsunki

Orijinalden alıntı: todorov_44

Biraz önce startv de sitenin reklamını gördüm. Güvenilirdir heralde

hocam gecen senelerde acunda böyle bi site reklamı vermişti herkes güvenip yüklenmişti ama sonra site patlamıştı ürün alanlar paralarını alabildimi bilmiyorum

Herkezler şunu sipariş verdim bunu verdim diyor ama ürünüm geldi diyen yok. Kıllanmamak elde değil.

Siparişi ben bugün sabah verdim. Kampanyada dün akşam başladı.

Orijinalden alıntı: bozkurt35

şu sony nin harddiski dışarıda çok pahalı 500gb olmasına rağmen burda fiyat nazaran daha iyi. ne gibi özelliği var o parayı hakediyor mu?

fiyatına göre hayli iyi, aynı fiyata mediamarkt satmıştı da herkes kapışmıştı (ben de köşede bir tane bulup almıştım). garantisi güvenilir en azından. okuma yazma hızlarını test etmedim ama kullanımdan ortalama olduğunu söyleyebilirim. şık gözükmesi artı. tek kötülüğü usb kablosunun alete giren kısmı diğer haricilerinki gibi değil, yani bozulsa-kırılsa sony'e kaldın. ama 3 sene garanti varken iyi, ihtiyacım olsa yine alırdım.
  • Cok hos kampanya olmus cunku bir cok urunde piyasanin en iyi veya en iyiye yakin fiyatlari var. Ugrasmayi goze alsam kendi kullandiklarimi satip buradan daha iyileri ile sifirlarim ama yapmayacgim insan cok yoruluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Pm ile soru cevaplanmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

quote:

1 günlük mevzu olduğunu farketmemişim

Ne bileyim böyle fiyatlar gördümmü her zaman bir şüphe oluşur bünyemde

Riske girmeye gerek yok 2 gün sonra belli olur ne ayak oldukları. Doğuş gurubu ambleminede çok güvenmemek lazım. Doğuşun değilse ve adamlar müdahale bile etse siteyi kapattırmaları uzun sürebilir. Bu arada nekadar tokatlayabileceklerini hayal bile edemiyorum. Tabiki inşallah ben yanılıyorumdur.

• Bende homend ekmek kizartma makinesi alacagim bu aksam kismetse (tefalin benzer modelinden daha mantikli geldi). Puan gelince de tost makinasi falan alirim tamamdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

http://www.webrazzi.com/2012/11/30/numaraonbir/

Orijinalden alıntı: rodmank

bende ipad mini aldım sözleşmedeki satıcı palladiumdaki apple store ile aynı şirket http://www.lydia.com.tr/index.php?p=kampanyalar

ipad mini için

sözleşmede ki firma ;
    Bentek Teknoloji ürünleri San. Tic. Ltd.Şti.

palladium avm deki firma ;
    Dentek Teknoloji LTD ŞTİ

quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

quote:

1 günlük mevzu olduğunu farketmemişim

Ne bileyim böyle fiyatlar gördümmü her zaman bir şüphe oluşur bünyemde

Riske girmeye gerek yok 2 gün sonra belli olur ne ayak oldukları. Doğuş gurubu ambleminede çok güvenmemek lazım. Doğuşun değilse ve adamlar müdahale bile etse siteyi kapattırmaları uzun sürebilir. Bu arada nekadar tokatlayabileceklerini hayal bile edemiyorum. Tabiki inşallah ben yanılıyorumdur.

Ona da baktım ben,
    ticaret sicil gazetesinden hem n11.com için yani Doğuş Planet A.Ş.'ye hem de iPad mini yi satan Dentek Ltd.ye baktım.
    Şimdilik sıkıntı yok bakalım, ürünler geldiğinde göreceğiz ne olduğunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 4 Nisan 2013; 12:32:54 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.