Şimdi Ara

n11.com Fırsatları - Tek Konu * ASUS NEXUS 7 Tablet 399 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.781
Cevap
46
Favori
162.102
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: nc.nc

Fiyat oldukça iyi elim gidip geliyor :)
    Kupon hepsinde var. Sepete ekleyince aşağıda ne kadar kazanacağınız yazıyor. Tek kısıtlama sadece böcekli ürünlerde kullanabiliyor olmanız.
    Ama kupon elimizde patlayacaktır. Önümüzdeki ay fiyatlara koyarlar %30-40 çekin bir anlamı kalmaz.
    Ben önemli verileri korumak için sony 500 gb harddiskle birlikte birkaç ürün aldım, Sony'e distribütör garantili diyor :)

1.100 liraya dist. garantili D5100 satıyorlarsa çek vermese de olur ama fiyat gerçek olamayacak kadar iyi. Firmanın web sayfasında bile ürün 1.400 lira...

Benim de elim gidip geliyor, GG'dan 1.100 lira - 100 lira Worldpuan ile Sony Nex-F3 de alabilirim.

N11 de gittigidiyor mantığı ile çalışıyor değil mi? (ödeme-kargo-teslimat-onay şeklinde)

• Ürünü eline geçen varmı. İyi hoş fiyatlarda ürünler nerde.

Orijinalden alıntı: wolfien

quote:

Orijinalden alıntı: nc.nc

Fiyat oldukça iyi elim gidip geliyor :)
    Kupon hepsinde var. Sepete ekleyince aşağıda ne kadar kazanacağınız yazıyor. Tek kısıtlama sadece böcekli ürünlerde kullanabiliyor olmanız.
    Ama kupon elimizde patlayacaktır. Önümüzdeki ay fiyatlara koyarlar %30-40 çekin bir anlamı kalmaz.
    Ben önemli verileri korumak için sony 500 gb harddiskle birlikte birkaç ürün aldım, Sony'e distribütör garantili diyor :)

1.100 liraya dist. garantili D5100 satıyorlarsa çek vermese de olur ama fiyat gerçek olamayacak kadar iyi. Firmanın web sayfasında bile ürün 1.400 lira...

Benim de elim gidip geliyor, GG'dan 1.100 lira - 100 lira Worldpuan ile Sony Nex-F3 de alabilirim.

N11 de gittigidiyor mantığı ile çalışıyor değil mi? (ödeme-kargo-teslimat-onay şeklinde)

Yanlış anlaşılmasın Sony harddisk distribütör garantili. Birde Asus notebook u gördüm.
    Nikon un dist garantili olması bu fiyata imkansız. Ama dediğiniz gibi fiyat bu şekilde de oldukça iyi.
    Doğrudur o mantıkta çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nc.nc -- 4 Nisan 2013; 9:56:15 >

• quote:

Nikon D5100 fiyatı beni biraz "kıllandırdı"... Eğer gerçekten ithalatçı garantili, düzgün bir ürünse süper fiyat... (Hediye kuponu yok)

Az evvel müşteri hizmetleri ile görüştüm. Israrla sordum. Puan kampanyasına dahil olan tüm ürün alışverişlerinde % 111 puan kazanılıyormuş. Sayfada hediye puan yazması gerekmiyor anlayacağınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsy77 -- 4 Nisan 2013; 9:55:47 >

Orijinalden alıntı: Yasin Eskici

quote:

Nikon D5100 fiyatı beni biraz "kıllandırdı"... Eğer gerçekten ithalatçı garantili, düzgün bir ürünse süper fiyat... (Hediye kuponu yok)

Az evvel müşteri hizmetleri ile görüştüm. Israrla sordum. Puan kampanyasına dahil olan tüm ürün alışverişlerinde % 111 puan kazanılıyormuş. Sayfada hediye puan yazması gerekmiyor anlayacağınız.

genel olarak hepsinde sepette yazıyor aldığınızda kazanacaksınız diye ama altında yazmıyor.
    Hizmet ediyorum insanlara hayvanlara doğaya. Kağıtları camları dışarıda dahi sağa sola atmayıp elimden geldiğince ayrı poşetleyip toplu çöpün yanına koyuyorum ki başkalarına para kazandırıyorum. Biten pilleri atık pil kutusuna atıp doğaya zarar vermiyorum. Yediğim etin kemiğini kedi köpeğe yiyemeyeceğim bayat ekmeği kuşlara veriyorum. Tükettiğim meyvelerin çekirdeklerini doğaya dikemezsem uygun gördüğüm yerelere serpip hiç yoktansa o tohumlara bir şans tanıyorum. Hiç zor değil inan çok mutlu oluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

bu site neyin nesidir fiyatlar piyasaya göre ucuz. garantileri ne acaba. vurgun yapıp gitmesinler. ürün alan kişiler ürünleri geldiği taktirde aldıkları ürünün hangi garanti kapsamında olduğunu yazabilir mi. site yeni mi hizmete girdi ?

Doğuş grubu amblemi var :)

Mesala bu ürün gg de 1349 100 word ile 1249 a

n11 de de 1249 tl bu ürünü alınca 1100 puan gelecek 1100 ü de çek satışta parça parça vs ortalama 500 e okutsak
    750 tl ye 127 ekran plazma atladıgım bi nokta yoksa tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Eskici

quote:

genel olarak hepsinde sepette yazıyor aldığınızda kazanacaksınız diye ama altında yazmıyor.

Evet sepette yazan doğruymuş dostum. Müşteri hizmetleri görevlisinin söylediğinden anladığıma göre.

• LG L5 389-TL den satılmakta satıcı firma da kliksa yani güvenilir bir site diye biliyorum. LG Türkiye garantili diyor. bu distribütör garantisi anlamına mı geliyor. fiyat uygun tlf da ihtiyaclarımı karşılayacak şuanki tlf zaten LG genel olarak LG menunum. kazanılan Punlarımı da ihtiyaçlarım doğrultusunda kullanabilirim. fiyat şuan internetteki gördüğüm en düşük fiyat. Distribütör garantisi olup olmadığını bilen bir arkadaştan yorum bekliyorum. Bonusa 11 taksit olması da avantaj

Orijinalden alıntı: scanboys

LG L5 389-TL den satılmakta satıcı firma da kliksa yani güvenilir bir site diye biliyorum. LG Türkiye garantili diyor. bu distribütör garantisi anlamına mı geliyor. fiyat uygun tlf da ihtiyaclarımı karşılayacak şuanki tlf zaten LG genel olarak LG menunum. kazanılan Punlarımı da ihtiyaçlarım doğrultusunda kullanabilirim. fiyat şuan internetteki gördüğüm en düşük fiyat. Distribütör garantisi olup olmadığını bilen bir arkadaştan yorum bekliyorum. Bonusa 11 taksit olması da avantaj

evet lg türkiye garantili. sorun yaşamazsın

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

iPad mini siparişini dün verdim bakalım. Satan mağaza hem Bilkom hem de İndex garantili ürünler olduğunu, toplu satıştan dolayı karışık gönderdiklerini söyledi. Bakalım ürün gelince göreceğiz ne olduğunu.

Sitedeki fiyatların uygun olması şu şekilde oluyor bence;

Satış Fiyatı: 899-TL
    İndirim: 300-TL (155-TL mağaza indirimi, 145-TL n11.com indirimi)
    Ödenen Tutar: 599-TL

Yani önceki kapanan konularda da dediğim gibi mağaza 750-tl gibi piyasa fiyatına veriyor aslında. Geri kalan 145-TL indirimi n11.com kendi karşılıyor anlaşılan öyle gözüküyor.

Bugün kargolanmasını bekliyorum ürünün, gelişme olursa buraya yazarım.

Aynen bende iPad mini siparişimi verdim. Sipariş vermeden önce firmayıda aradım Bilkom ve İndex garantili olduğuna dair teyit aldım.

Bu fiyata gerçekten çok iyi, almayı düşünenler kaçırmasınlar ;)

• _____________________________
  • Arkadaşlar site insanların ağzına bir parmak bal çalıyor sonra geri alıyor. Göz boyamak için yapılmış bir olay bu %111 puan olayı. 100 liralık parçalar halinde veriliyor çekler ve çek tutarının iki katı tutarında alışverişlerde geçerli oluyor . 1 aydada bitirilmesi gerekiyor. Atıyorum sen bir iphone aldın siteden 1100 lrialık çek aldın. Bunu sana tanımladıktan sonra 1 ayda bitirmen gerekiyor ve sana 100 liralık çekler halinde verdiğinden sadece bir sonraki alışverişinde 100 liralık indirim yapıyor sana. Çekin iki katı değerinde alışveriş yapmak şart. Sen mesela 1000 liralık tv alıcaksın çek kullandığın zaman sana 900 e gelicek o tv. Sen elinde fazla çek var diye devamlı alışveriş yapmak zorunda hissediceksin kendini. Kısaca 1100 liralık çekin varsa çekleri kullanmak için minimum 2200 liralık daha alışveriş yapman lazım.

Orijinalden alıntı: drhardware

bu site neyin nesidir fiyatlar piyasaya göre ucuz. garantileri ne acaba. vurgun yapıp gitmesinler. ürün alan kişiler ürünleri geldiği taktirde aldıkları ürünün hangi garanti kapsamında olduğunu yazabilir mi. site yeni mi hizmete girdi ?

http://www.n11.com/canon-eos-600d-18-55mm-lens-is-ii-canon-eurasia-garantili-8-gb-hafiza-karti-hediyeli-P11922094

Canon Eurasia garantilidir Diyor.. Altında İthalatçı garantisi dir diyor nasıl iş ki bu??

• quote:

Orijinalden alıntı: gandal07

http://www.n11.com/lg-50pa4500-127-ekran-600hz-plazma-televizyon-P12296904

n11 de de 1249 tl bu ürünü alınca 1100 puan gelecek 1100 ü de çek satışta parça parça vs ortalama 500 e okutsak

1100'lük çeki 500'e okutacaksın hee

Aha şuraya yazıyorum o çekler ihtiyacı olana diye bedava dağıtılmazsa neyim;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Var büyük noktalar var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bi yerden sonra herkeste çek olacak, 20 liraya satarsan dua et sen onları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• neden kotu dıyorsunuz anlıyamadım
    32 gb hafıza kartı 50 cıvarında burdan 2 tane alınca 100 lıra
    100 lıra da hedıye cekı verıyor
    200 lıralık alısverıs yapıp hedıye cekı kullanılabılıyor boylece 2 hafıza kartı bedavaya gelıyor karısık olan ne benmı cok basıte ındırgemısım
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.