Şimdi Ara

n11.com Fırsatları - Tek Konu * ASUS NEXUS 7 Tablet 399 TL (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.781
Cevap
46
Favori
162.102
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: torna&do

quote:

Orijinalden alıntı: mtrxxx

ipad mini hakkında sorduğum soruya firma cevap vermiyor , ürün sıfır kutusunda mı , garanti durumu nedir şeklinde soru yöneltmiştim ama cevap yok

599 TL ye satılan üründen bahsediyorum

Ben sordum Kliksa çıkıyor telefona

Distribitör ürünü
    ya İNDEX ya da BİLKOM dedi.

Ürün sıfır jelatininde...tabiki

Ne zaman kargolanacakmış acaba sordunuzmu? Sitenin sipariş kısmının durum bölümünde hala yeni sipariş yazıyor da. Alalı 1 gün olmasına rağmen

• Site ve saticilar guvenilirmi kismina bir cevap yazmak istiyorum.
    http://clupanya.com olarak uye olduk; islemlerimiz tamamlandi; urun satisi icin haziriz, ancak islemler tamamlandiktan sonra firmadan ticaret sicil gazetesi, vergi levhasi, imza sirkuleri, yetki belgesi vs gibi evraklar posta veya kargo ile isteniyor. Yani? gittigidiyorda magaza actiginizda bu tip on eleme ve kontrol mekanizmalari yok. Bu nedenle onune gelen sahte urun vs satabiliyor. Oysa n11.com da boyle bir sey soz konusu dahi degil.

Orijinalden alıntı: Busekaratay

Site ve saticilar guvenilirmi kismina bir cevap yazmak istiyorum.
    http://clupanya.com olarak uye olduk; islemlerimiz tamamlandi; urun satisi icin haziriz, ancak islemler tamamlandiktan sonra firmadan ticaret sicil gazetesi, vergi levhasi, imza sirkuleri, yetki belgesi vs gibi evraklar posta veya kargo ile isteniyor. Yani? gittigidiyorda magaza actiginizda bu tip on eleme ve kontrol mekanizmalari yok. Bu nedenle onune gelen sahte urun vs satabiliyor. Oysa n11.com da boyle bir sey soz konusu dahi degil.

gittigidiyor hakkında gümrüksüz mal satmaktan devam eden davalar var.

• s3 tükenmiş, tekrar girer mi stoğa acaba?
  • Arkadaşlar hala siteye güven konusunda sıkıntı yaşayanlar var. gg ve sahibinden nasılsa n11 de aynı aracı fırma. gewrçek muhattap satıcıdır. ve ben takıp ettgım bolumlerdekı bır çok satıcı gg de satış yapan fırma ve kısıler. zaten kullanıcı adlarına bakarsanız markalaşmış firmalar satıcı.
    Bazıları hayatı dolu dolu yaşar. Bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerde yakaladın mı, işte O zaman muhteşem birşey olur...
  • _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Sitede uygun fiyatlı (1750TL altı) Xperia Z varsa link alabilir miyim?

buyrun :) ama paralel dikkat

http://www.n11.com/sony-xperia-z-c6603-siyah-cep-telefonu-P12669371

http://www.n11.com/sony-xperia-z-c6603-beyaz-cep-telefonu-P12669537

• Birde maximumunuz varsa 30 da ordan gelir 5*6*7 nisan hafatsonu kampanyasından taksitli de oluyor galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi athensaus -- 5 Nisan 2013; 10:51:10 >

DENTEK TEKNOLOJİ ÜRÜN.SAN VE TİC LTD ŞTİ
    İşyeri Adres : FENERBAHÇE MH AYANOĞLU CD N:25/3 İSTANBUL
    KADIKÖY 0

02163137141

Aradım. 10 gün içinde kargolama yapılacak dedi eleman.

Edit : Oysaki Mesafeli satış sözleşmesinde, "iPad Mini 16GB Wi-Fi Tablet PC in sevkiyatına satıcının sipariş onayını takip eden 7 gün içinde başlanacaktır" ibaresi yer alıyor da Satıcı siparişi ne zaman onaylayacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balistik81 -- 5 Nisan 2013; 10:55:47 >
  • agustos eylul gibi apple magzası acılacak...ozaman urunun ithalatcı garantisi olup olmaması muhtemelen fark etmeyecek...

“Büyük Stratejistler", “Öğrenilmiş Çaresizlik Mağdurları”, “Yabancı Hayranları”, “Paralı/Gönüllü Tetikçiler", “İdeolojik Zombiler" ve “Duyar Teröristleri” nden cokca var...**
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Sitede uygun fiyatlı (1750TL altı) Xperia Z varsa link alabilir miyim?

şu an en uygun Yeniçarşım

http://www.yenicarsim.com/sony-xperia-z-c6603-beyaz/cep-telefonu/id/1950382/

125 tl WP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundere -- 5 Nisan 2013; 10:58:45 >
  • artık sıfırı tükettik gibi birşey oldu. Alacak hiçbir şey kalmamış çok şükür
    Hizmet ediyorum insanlara hayvanlara doğaya. Kağıtları camları dışarıda dahi sağa sola atmayıp elimden geldiğince ayrı poşetleyip toplu çöpün yanına koyuyorum ki başkalarına para kazandırıyorum. Biten pilleri atık pil kutusuna atıp doğaya zarar vermiyorum. Yediğim etin kemiğini kedi köpeğe yiyemeyeceğim bayat ekmeği kuşlara veriyorum. Tükettiğim meyvelerin çekirdeklerini doğaya dikemezsem uygun gördüğüm yerelere serpip hiç yoktansa o tohumlara bir şans tanıyorum. Hiç zor değil inan çok mutlu oluyorum.
  • arkadaşlar, ben takriben 1000tllik bir alışveriş yapıcam her bankanın kartı var:)) suan bildiğiniz 1000tlye en iyi puan alabileceğim yada getirisi en yüksek olucak kart hangisi? bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi.
    geçenlerde denizbonusa 250tlye 50 tl vardı bitti. world 1000tlye 100tl wardı yararlandım ve bitti... suanda aktif olan bir banka puan kampanyası varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

Orijinalden alıntı: seracani

quote:

Orijinalden alıntı: Radamel Falcao

quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

quote:

Orijinalden alıntı: bozbirik

quote:

Orijinalden alıntı: balekoglu

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerronur

Arkadaşlar ipad mini almak istiyorum nakit param hazır ancak limitim yetersiz yardım edebilecek biri var mı ?

nakit paranı kredi kartına yatırıp limitini yükseltebilirsin. mesela kullanılabilir limitin 300 lira ise 300 lira daha yatırıp limiti 600 tl yapabilirsin.

emin misiniz?

Kartın kendi limiti 300 ise bence bu olmaz.Ama mesela 600 tl dir 300 harcamışsınızdır.Önceden 300 ödeme gibi olursa ancak o durumda yer açılabilir bence.

Hayır oluyor.Limiti 500 olan kartıma para yatırıp 600tl ye bir şeyler almışlığım var.

limitinizin üzerine para yatıırsanız limitiniz artar o konuda sıkıntınız olmasın. Bir de limit artırmak için yok efendim neymiş öğrenci kartıymış arttırmazlarmış gibi bir durum söz konusu değil. Bankalar sizin son 1 yıllık harcama ve ödeme planlarınıza bakar. düzenli harcama ve ödeme yapıyorsanız bu ihtimal daha fazla. ama siz aydan aya asgarisini ödeyip faizi erteliyorsanız ihtimal biraz daha düşer:.....

Bu soyledikleriniz 1sbankasi icin gecerli degil maalesef,universiteli kartin limitini bi turlu artirmadilar bunun duzenli odemelerle vs.ilgisi yok is bankasi icin konusuyorum

Benim kart nasıl 4000 yaptılar o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: efuliz

http://www.n11.com/piranha-charger-a-type-P12606348

'dan aldım 1 adet, çakmak girişini meşgul eden transmitter yerine. piyasaya göre uygun.

Aynen bende aldım
  • ipad miniler için teslimat 11 gün sonra mı? kargo detayda öyle birşey yazıyor.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.