Şimdi Ara

N11 BULLDOZER Hakiki deri bot 150 tl (n11) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.763
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam o kadar da sürünecek bir durum yok, daha önce aldığım ceket olmadı n11 birden talep oluşturup kargoya verdim halloldu, sıkıntı olacağını sanmam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende alacaktım ama stok kalmamıştı. Alanlar güle güle giysin. Ayağınızda eskisin.

• Baltalı İllallah kullanıcısına yanıt
    Biraz dar hocam. Ayağı taraklı olan sıkıntı çeker. Ama uzunluk konusunda sıkıntı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun versiyonu da 170TL şuanda. Alınır mı sizce? BULLDOZER 200049 SIYAH FLOTER ERKEK BOT 399,90 TL yerine 283,16 TL
    urun.n11.com
    Bulldozer 200049 Sıyah Floter Erkek Bot - n11.com
    https://urun.n11.com/erkek-bot/bulldozer-200049-siyah-floter-erkek-bot-P394281106

• Ben bunun uzun olanını aldım geçende de aynı fiyatti,düşünmeden alın bu fiyata çok iyi

• AndreCastro35 kullanıcısına yanıt
    Uzun olan ideal boyutlarda mı yoksa çok mu kaba? Kısa olandan kaç cm uzun acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: lolorosso

Uzun olan ideal boyutlarda mı yoksa çok mu kaba? Kısa olandan kaç cm uzun acaba
    Ben bunu almıştım ideal bence bileğin biraz üstünde. N11 BULLDOZER Hakiki deri bot 150 tl (n11)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndreCastro35 -- 16 Aralık 2019; 20:11:49 >
  • AndreCastro35 kullanıcısına yanıt
    Bu 200048 yani kısa olanı. 200049 olan ürün acaba çok mu uzun

• Benimkini de annem teslim almış, sordum bir sıkıntı yokmuş. Annem eskiden ayakkabı işi yapıyordu, malzemesini tabanını çok beğenmiş tabanı diğer botlar gibi sert değil, yumuşak baya güzel dedi.

• N11 BULLDOZER Hakiki deri bot 150 tl (n11) N11 BULLDOZER Hakiki deri bot 150 tl (n11) N11 BULLDOZER Hakiki deri bot 150 tl (n11)

• lolorosso kullanıcısına yanıt
    Biraz uzun sayılır. Asker postalı gibi. İlk giydiğimde biraz garipsedim ama bi kaç giyişimde alıştım. Kamuflaj desenli pantolon ile paçasını sokarak giydim gayet şık durdu.

Genel olarak derisinin yumuşaklığını ve taban hafifliğini beğendim. Kinetix te de aynı tip bi bot var; eşşek ölüsü ağırlığında olduğu için iade etmiştim. Bu botla yürürken hiç zorlanmadım. Aynı tip botlar lumberjack te dockers ta nerdeyse iki katı fiyatı. Yeniden indirime girerse kaçırmayın derim.
  • benim postal bundan daha güzel
  • amentus kullanıcısına yanıt
    Ayağınızda paralansın hocam.

• Benim de botlar geldi. Yalnız 200048 modeli yerine 200049 modeli göndermişler. Bende zaten başka markanın (tergan) kısa bir botu olduğundan ve bu da hoşuma gittiğinden iade etmeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novicem -- 17 Aralık 2019; 20:48:18 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.