Şimdi Ara

N11 annemleberaber yüzde11 indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.728
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • annemleberaber kodu ile belirli kategorilerde yüzde11 indirim.

http://www.n11.com/kampanyalar/anneler-gunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "-belli kategoriler" , "-belli ürünlerde" "- e kadar olan" - "-e varan" gibi kampanyalardan uzak duruyorum.
    Çünkü şimdiye kadar çöp olmayanı görmedim.
    Kampanya dediğin Net olacak.
  • Alışverişin Uğurlu Adresi

KAMPANYA HAKKINDA

Anneler Gününe özel, 1 – 5 Mayıs 2017 tarihleri arasında 125 TL ve üzeri alışverişlerinde kullanabileceğin %11 indirim kuponu n11.com’da!

NASIL KUPON KULLANIRIM?

1 – 5 Mayıs tarihleri arasında annemleberaber kupon kodunu hesabına yükle

1 adet olmak şartıyla her gün 10.00 – 23.59 arasında kupon yükleyebileceğini unutma

%11 indirim kuponlarını 7 Mayıs 23.59’a kadar 125 TL ve üzeri alışverişlerinde kullan

Sıkça Sorulan Kampanya Soruları

Kampanya ile ilgili aklına takılan tüm soruların cevapları aşağıda

Anneler Günü kupon kampanyası nedir? n11.com üyeleri, 1 Mayıs 2017- 5 Mayıs 2017 tarihlerinde her gün saat 10.00- 23.59 arasında % 11 değerindeki kuponu hesaplarına yükleyerek, 7 Mayıs 2017 saat 23.59’a kadar tek seferde yapacakları alışverişlerinde kullanılabilirler.

Kuponları hesabıma nasıl yükleyebilirim? Kuponlar, n11.com web sitesinden veya mobil uygulamasından hesaba yüklenebilir. Web sitesinden Hesabım>Kuponlarım sayfasından, mobil uygulamadan ise Hesabım>Avantajlarım sayfasından kuponlar hesaba tanımlanabilir.

Kuponları ne zamana kadar kullanabilirim? Kuponlar, 7 Mayıs 2017 saat 23.59’a kadar tek seferde yapacakları alışverişlerinde kullanılabilirler. Kullanılmayan kuponlar hesaplardan silinecek ve telafi edilmeyecektir.

Maksimum kazanılacak indirim tutarı nedir? %11 değerindeki kupondan maksimum kazanılacak indirim tutarı 55 TL’dir.

Kuponlarda adet sınırı var mı? Kuponlar her gün 10.000 adet ile sınırlıdır.

Hesabıma birden fazla kupon yükleyebilir miyim? Kullanıcı, hesabına 1 adet yükleme hakkına sahiptir.

Kuponları ne kadarlık alışverişlerde kullanabilirim? Kupon (Kupon kodu: annemleberaber), 7 Mayıs 2017 saat 23.59’a kadar yapılacak 125 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.

Bu kampanyayı diğer kampanyalarla birleştirebilir miyim? Kuponlar, n11.com’da yer alan diğer kampanya ve kuponlarla birleştirilemez.

Kampanyaya birden fazla kez katılabilir miyim? Aynı üyenin birden fazla hesap açtığı tespit edildiğinde diğer hesaplarıyla yaptığı alışverişlerde hak kazansa bile kupon yüklemesi yapılmayacaktır.

Kuponlar hangi kategorilerde geçerlidir? Kuponlar; Kadın Giyim; Kadın Ayakkabı; Kadın Çanta; Kadın ve Unisex Gözlük; Elektrikli Ev Aletleri; Mobilya; Dekorasyon & Aydınlatma; Ev Tekstili; Mutfak Gereçleri; Banyo & Ev Gereçleri; Anne & Bebek (Bebek Bezi & Islak Mendil hariç); Kadın Parfüm; Deodorant & Roll-On; Saç Bakım & Şekillendirme; Yüz & Vücut Bakım; Makyaj; Kadın Bakım Ürünleri; Ağız, Diş & Banyo Ürünleri, El, Ayak & Tırnak Bakımı; Güneş & Bronzluk Ürünleri; Mücevher & Saat (Altın & Gümüş, 2. El Antika Koleksiyon, Erkek Kol Saati, Çocuk Kol Saati hariç); Fitness & Kondisyon; Spor Giyim & Ayakkabı; Kitap; Film; Müzik; Tatil & Eğlence, E-Kitap Okuyucu; Pikap; Multikopter; Puzzle, Fotoğraf & Kamera kategorilerinde geçerlidir.

• Boş bir kampanya

• benim işimi gördü. elektrik süpürgesi aldım, boş boş yorum yapmayın. teşekkürler haber için.

• Fırın alacaktım geçerli değilmiş.

• Benim de isime yaradı tesekkur ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KLİKSA 200 TL İNDİRİM KUPONU
    11 yıl önce açıldı
    indirim kuponu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok bişey göremedik n11 günahını vermez indirimle.

• quarisma2005 kullanıcısına yanıt
    Benimde işimi görecek bir kampanya değil ama O belirli kategorilerden alışveriş yapacaklar için gayet sıcak olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0Lid

benim işimi gördü. elektrik süpürgesi aldım, boş boş yorum yapmayın. teşekkürler haber için.

Rica ederim.Tek bir ürün hakkında değil sonuçta konu.Bu kesinlikle bu fiyata iyi değildir yada ürün çöptür diyebilelim.İşine yarayan olur yaramayan olur.Yarayan sıcak işaretler yaramayan çıkar gider
  • Davlumbaz alacaktım ama bu kategoride geçerli değilmiş, işime yaramadı.Yapıyorsun bir kampanya tüm kategorilerde geçerli olsun bu kısıtlama niye?
  • end76 kullanıcısına yanıt
    Anneler günü diye hocam kısıtlama.Genelde anneye hediye olunacak kategorilerde yapılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Fırın alacaktım geçerli değilmiş.

Multikopter alabilirsin geçerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 5 Mayıs 2017; 19:34:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.