Şimdi Ara

N11 400 TL alışverişe 550 TL indirim kuponu hediye (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.157
Cevap
13
Favori
56.749
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Evrekas

quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

Evet beyler acı haberi veriyorum ilk benden duyun. n11 yaptı yapacağını. Kampanya şartlarını güncellemiş ve birçok kategoriyi daha hariçlere eklemiş ne anladım bu işten

Kısaca nerede dahil onu yazsaydı daha az yazmış olacaktı

Çek alıp satanları uyarmıştım dereyi görmeden paçayı sıvamayın diye, işte kastettiğim buydu.

Yanlış yorumluyorsun.. Geçerli olduğu kategoriler onlar

evet ya akşam oldu böyle oldu ne güzel halkı isyana teşvik ediyordum haci araya girdin

• Sarı renkle yazılmış yazı herşeyi özetliyor aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: mstkurt

Şimdi değerli dostlar n11'den başımdan geçenler kısaca yazayım da sizde bilesiniz.

Ne zamandır takip ettiğim bir lastik marka ve modeli vardı. Uygun kampanya bekliyordum. Neyse bu kampanya çıkınca alayım dedim.

N11 de iki firma satıyordu. Ben birinden gittim aldım 4 adet ayrı ayrı ödemeyi yaptım. Lastik aldığım firmadan arandım. Arayan kişi abi lastik elimizde kalmamış elimizde. Siz siparişi iptal edin diyordu. Bir kere benim muhatabım n11 olmasına karşılık herhangi bir merdiven altı firma arayıp bana siparişi iptal edin diyebiliyordu. Neyse ben dedim ki bunlara siz iptal edin o zaman. Tabi firma iptal ederse hanelerine eksi yazılacağı için sonradan tamam biz sipariş verdik ürünü yollayacaklarını söylediler. Siparişin 3. gününde sallamasyon bir kargo numarası girdiler tabi benim de onay için 3 günlük sürem başlamış oldu. Tabi lastiklerden eser yok. Kaç kere n11 ile görüştüm adamların bana dediği siparişi iptal etmeniz sizin yararınıza diyip geçiştirdiler. Yani müşteri odaklı değil satıcı odaklı bir firma bu n11. Satıcı firma kafasına göre sallamasyon bir kargo numarası giriyor, beni arayıp siparişi iptal et diyor. Ben lastik aldığım firmanın ismini öğrenmek isteyince isim veremiyoruz gibi bir cevapla karşılaşabiliyorsunuz.

Neyse ben bu lastik firmasının ismini öğrendim ilgili yerlere şikayetimi yaptım. Siparişimin de iptalimi yapmasam para satıcıya aktarılacak ve hala lastiklerimi bekliyor olacaktım.
    Bu süreçte gördüğüm lastik firmaları ya fiyatlarını yukarı çekti ya da bazı modelleri satıştan kaldırdı. Şark kurnazı bunların hepsi.

Benzer bi olayı korayspor ve samuraysport ta yaşadım satıcılar n11 den habersiz arayıp ürünü iptal edin bizim sitemizde tanımlı çek verelim vb. şeyler söylüyor n11 i arayıp şikayet etmeniz en iyisi

• arkadaşlar bahsi geçen supermarket firmasından bende alışveriş yaptım, benimde kargom uzadı ve bir iki sefer görüşmeden sonra işin aslını anladım. Prima bez aldım ellerinde mevcutmuş, ancak pepsi kodu dolsun diyede nescafe falan almıştım ellerinde olmayan ürün oymuş. Ve size enteresan bilgi verim nescafeler için kargo parası ödedim. Satıcıya dedimki 50 TL üstü kargo ücretsiz yazıyor diye, dediği cevap o aldığınız üründen 50 tl olmalı diyor. Saçmalığın danişkası yani.
  • n11 göçtü arkadaşlar ürünlerin hepsi silinmiş nerdeyse, çok satanlarda alakasız ürünler çıkıyor. taşınabilir diskde 4 ürün çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

Evet beyler acı haberi veriyorum ilk benden duyun. n11 yaptı yapacağını. Kampanya şartlarını güncellemiş ve birçok kategoriyi daha hariçlere eklemiş ne anladım bu işten

Kısaca nerede dahil onu yazsaydı daha az yazmış olacaktı

Çek alıp satanları uyarmıştım dereyi görmeden paçayı sıvamayın diye, işte kastettiğim buydu.

Yanlış yorumluyorsun.. Geçerli olduğu kategoriler onlar

arkadaşlar, böyle yapan firmaların isimlerini forumlarda verelim ki insanlar aynı mağduriyeti yaşamasın...

• quote:

Orijinalden alıntı: mstkurt

Şimdi değerli dostlar n11'den başımdan geçenler kısaca yazayım da sizde bilesiniz.

Ne zamandır takip ettiğim bir lastik marka ve modeli vardı. Uygun kampanya bekliyordum. Neyse bu kampanya çıkınca alayım dedim.

N11 de iki firma satıyordu. Ben birinden gittim aldım 4 adet ayrı ayrı ödemeyi yaptım. Lastik aldığım firmadan arandım. Arayan kişi abi lastik elimizde kalmamış elimizde. Siz siparişi iptal edin diyordu. Bir kere benim muhatabım n11 olmasına karşılık herhangi bir merdiven altı firma arayıp bana siparişi iptal edin diyebiliyordu. Neyse ben dedim ki bunlara siz iptal edin o zaman. Tabi firma iptal ederse hanelerine eksi yazılacağı için sonradan tamam biz sipariş verdik ürünü yollayacaklarını söylediler. Siparişin 3. gününde sallamasyon bir kargo numarası girdiler tabi benim de onay için 3 günlük sürem başlamış oldu. Tabi lastiklerden eser yok. Kaç kere n11 ile görüştüm adamların bana dediği siparişi iptal etmeniz sizin yararınıza diyip geçiştirdiler. Yani müşteri odaklı değil satıcı odaklı bir firma bu n11. Satıcı firma kafasına göre sallamasyon bir kargo numarası giriyor, beni arayıp siparişi iptal et diyor. Ben lastik aldığım firmanın ismini öğrenmek isteyince isim veremiyoruz gibi bir cevapla karşılaşabiliyorsunuz.

Neyse ben bu lastik firmasının ismini öğrendim ilgili yerlere şikayetimi yaptım. Siparişimin de iptalimi yapmasam para satıcıya aktarılacak ve hala lastiklerimi bekliyor olacaktım.
    Bu süreçte gördüğüm lastik firmaları ya fiyatlarını yukarı çekti ya da bazı modelleri satıştan kaldırdı. Şark kurnazı bunların hepsi.

arkadaşlar, böyle yapan firmaların isimlerini forumlarda verelim ki insanlar aynı mağduriyeti yaşamasın..

• ''sanalmağazam'' ''sanalmagazam.com''
    12.gün, hala gondermedıler,sureklı ertesı ertesı gun dıye dıye 12. gundeyım, allahtan 5 alısverıs yaptım sırf bunlara guvenmedıgımden, sız sız olun bu fırmadan alısverıste 2 kere dusunun....

''n11 e hem kendılerını hemde mağazayı şıkayet ettım,
    n11 müşteriyi değil satıcıyı koruyan bır sıte,bunu bugun bırkez daha gördum, satıcının elınde olmaması olmayan urunu satması, 12 gundur sureklı yarın yarın dıye oyalaması,n11 e 2 kez bıldırdım fakat satıcı halla oyalıyor,sız mağazayı koruyarak müşteriyi mağdur ederek bırşey kazanamazsınız,sımdı bu mağaza yuzunden kaybettıgım 50 bonus puanı kım telafı edecek ? siz durumu ılgılı bölume aktarın ılgılı bölum mağazaya benı başından savması ıcın yarın kargolanacak desın,pekı soruyorum neden böyle bır fırmayı koruyorsunuz ?bu fırma sıze para kazandırmıyor ıtıbar kaybettıyor,bunu suan anlamasanızda ılerıde anlıyacaksınız,''

ardından n11 yetkılısı telefonla aradı,bana fırmanın yarın aksama kadar kesın gondereceklerını söyledı,eğer göndermezlerse tum urunlerını satıştan cekıp mağazanın satısını kapatacaklarını garantısı verdı,
    sırf bunun ıcın tamam dedım,ınsallah gondermezlerde görurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 3 Ekim 2013; 11:12:06 >

• Siz siz olun süpermarketim den mümkün oldugunca almayın. Adamlar cumartesi aldığım siparişimi göndermediler ve suan beni 250 tl lik son çekimden mahrum edicekler.
  • 15 gün önce süpermaketimden aldım, 3 gün sonra kargoladılar, elime ulaştı. 26'sında yaptığım siparişi ise hala göndermediler. Hayır aynı ürünü benden sonra alıp göndedikleri var. Üstelik ben daha yüksxek fiyattan aldım. Ne yapmaya çalışıyorlar, anlamak mümkün değil. Ama "200tl alışverişe 30 tl indirim işinde n11 kazığını yedikten sonra, kuponları kullanırım (tabii yüklerlerse) bir daha da n11 haberini bile okumam.
  • sizin cekler hesaplara tanımlandımı bende hala cek namına bişey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: halitas

Siz siz olun süpermarketim den mümkün oldugunca almayın. Adamlar cumartesi aldığım siparişimi göndermediler ve suan beni 250 tl lik son çekimden mahrum edicekler.

aynı durumdayız, aldığım ürünleri göndermiyorlar mesaj yazdım cevapta gelmiyor. N11 ile işbirliği içinde olup bizim çeklerin üzerine yatmaya çalışıyor olabilirler. son alışverişim ve bunda 250 tl çek kazanıcam. daha alışverişi onaylamadılar bile..
  • Aynen hocam. Sürekli arıyorum ve sinir hastası oldum. Yok yolda yok sipariş gecikti etti. Şu iş bitsin n11 i hayatımdan komple çıkarıcam. Eğer bu siparişim onaylanmaz ve mahrum olursam her türlü kötü reklamı yaparım.
  • Aynı sorun bendede f,rma daha göndermedi ürünleri buda n11 in yazdığı cevap
    iyi günler 1 ekimde kat kat indirim kampanyası dahilinde 100 tl lilk alışveriş yaptım. Verdiğim 3 siparişten 1 si kargoya verildi 2 si verilmedi. Kampanya koşulları dahilinde 7 ekime kadar onaylamamız lazım. verdiğimiz siparişi firma iptal eder veya geç gönderirse kuponu iptal mi ediyorsunuz C
    Değerli Üyemiz,

İptal/İade yapılması durumunda sepet tutarınız 100 TL altına düşer ise kampanyaya katılım gerçekleşmemektedir.

n11.com ile ilgili tüm sorularınız için bize ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,

n11.com Müşteri Hizmetleri
  • quote:

Aynen hocam. Sürekli arıyorum ve sinir hastası oldum. Yok yolda yok sipariş gecikti etti. Şu iş bitsin n11 i hayatımdan komple çıkarıcam. Eğer bu siparişim onaylanmaz ve mahrum olursam her türlü kötü reklamı yaparım.

hocam satan firmayı arayın n11 i değil elinde olan daha ucuz bısey gondersınle offf ki off ben aldıgım urunu mu sankı gonderıyorlar herhangi bır sey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Aynen hocam. Sürekli arıyorum ve sinir hastası oldum. Yok yolda yok sipariş gecikti etti. Şu iş bitsin n11 i hayatımdan komple çıkarıcam. Eğer bu siparişim onaylanmaz ve mahrum olursam her türlü kötü reklamı yaparım.

hocam satan firmayı arayın n11 i değil elinde olan daha ucuz bısey gondersınle offf ki off ben aldıgım urunu mu sankı gonderıyorlar herhangi bır sey.

hocam aynı problem bende de var mağazayı arıyorum açan yok bugün akşama kadar aradım kimse çıkmadı telefona.. n11 den de çekleri yüklemeyiz diyorlar bi alışverişiniz onaylanmadığı için deniyor.. ne yapacam bilmiyorum :(

• Merhaba,

Jetvo denen kitap satıcısından kesinlikle alışveriş yapmayın. Aldığım kitap (Ales 2008-2013 sorular ve çözümleri kargo dahil 30tl) ellerinde yokmuş. O kitap yerine fasikül fasikül deneme sınavları yolladı. 2 yılın soruları eksik çıktı. Bu fasiküllerin sitedeki satış fiyatı 17 tl. Başka sitelerde aynı fasiküller kargo dahil 15 e satılıyor.

Aradaki fark ne olacak diyorum ben onu o kadar ucuza alamıyorum, kargo, komisyon bana 26,15 liraya mal oldu vs diyor. Bu kampanya olmasa çoktan iade etmiştim, kampanya bu şekilde satış yapan çakallara yaradı.
    Ellerinde olmayan kitap hala satışta görünüyor sitede.
  • arkadaşlar n11 sızın yerınıze arayıp soruyor, benım yerıme aradılar fırmayı hep, fırmadan bahsetmıştım 15. gun ve halla ortada urun yok, kesın olarak kargolandı dendı bakalım yarını beklıyorum, sormak ıstedıgım

ben 5 alısverıs yaptım bunlardan 1 tanesı 1. alısverıs ıptal olsa 4 alısverıs kalır dıye 550tl cek verırlermı
  • quote:

Orijinalden alıntı: az_tek

Merhaba,

Jetvo denen kitap satıcısından kesinlikle alışveriş yapmayın. Aldığım kitap (Ales 2008-2013 sorular ve çözümleri kargo dahil 30tl) ellerinde yokmuş. O kitap yerine fasikül fasikül deneme sınavları yolladı. 2 yılın soruları eksik çıktı. Bu fasiküllerin sitedeki satış fiyatı 17 tl. Başka sitelerde aynı fasiküller kargo dahil 15 e satılıyor.

Aradaki fark ne olacak diyorum ben onu o kadar ucuza alamıyorum, kargo, komisyon bana 26,15 liraya mal oldu vs diyor. Bu kampanya olmasa çoktan iade etmiştim, kampanya bu şekilde satış yapan çakallara yaradı.

satıcıyı n11 e şikayet edin. şikayetvar.com a şikayet edin. ve son olarak da sözünü ettiğiniz kitabın soru cevap bölümüne yaşadığınız sıkıntıyı yazın ki okuyanlar almasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: az_tek

Merhaba,

Hocam verilen çekler ile kitap almayı düşünüyordum. Dediğin satıyıcı kara listeme aldım. Kesinlikle ürün almam ordan.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.