Şimdi Ara

N11 3000/222 tl indirim kodu 60TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Firma #n11
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Kupon hesabıma kayıtlıdır. İsteyen arkadaşlar pm yolu ile iletişime geçebilirler. Alışveriş tamamlandıktan sonra hesap geri alınır. Satın alıcak arkadaşla whatsapp'tan vs. ekleşiriz. Geri iade, değişim vs bir problem olursa yardımcı olurum kimsenin aklında kalmasın diye söylüyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Social Artist -- 7 Ocak 2017; 20:42:58 >

• Teşekkürler hocam. Zaten ilk hafta değişim falan lazım olursa yardımcı olurum. Bunun dışında ürününüz zaten garanti kapsamında olur 2 yıllık alırsanız. Yani direk garanti ile iletişime geçeceksiniz. Eğer gerekli bir şey olursa ben yardımcı olurum değişim vs için. Ama hesabı veremem. Benim kişisel hesabım olduğu için :/ Umarım aradığınız gibi bir şey bulabilirsiniz. Bu arada bir arkadaş iPhone 7, bir arkadaş ta MSI PC aldı benden. Bu ürünlerin değeri de 3000 tl üstü fakat böyle bir şüpheleri olmadı çünkü garanti kapsamı koruyor ürünün ilerleyen günlerde bozulması durumunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Social Artist -- 1 Ocak 2017; 19:19:29 >
  • tv de geçerli mi bu indirim kodunuz? kısa sürede cvp verirsen sevinirim
  • Evet geçerli. Özelden cevap yazdım
  • Social Artist S kullanıcısına yanıt
    tamam 40 dan ver alıyım sana güveniyorum.

gelen kuponda senin
  • Hocam arkadaşın birisi 50 lira verim hemen dedi olmaz dedim. Şimdi ona ayıp olur.
  • pazarlık sünnettir hocam niye son yazıyorsun

80 de 70 e inersin :P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mediamarkt 1000 TL kupon kodu
    5 ay önce açıldı
    KLİKSA 200 TL İNDİRİM KUPONU
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba. Üstad ben kuponu kullanmak istiyorum nasıl yapalım. 3000/222

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.