skechers 299 falan olursa alırım 220/20 kuponla. mi stick 223'e geldi amazondan burada 249 falan olur herlade < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 14 Ekim 2020; 0:26:16 > |
N11 14 Ekim’e Özel Stoklarla Sınırlı İndirim Kampanyası (3. sayfa)
-
-
Amazon yaptı bizim neyimiz eksik indirimi bence
-
Herkes birbirine karşı birşeyler yapmaya çalışıyor. Genelde de en iyi indirim onlarda olur. Bizim indirimimiz daha iyi. En büyük indirim bizde. Bizimkini denediniz mi? Yok bereketli cuma. Sonra mutlu pazartesi. Vs.vs. Resmen billur gecildigimizi açık açık hissediyorum Kesin diyorlardır. Muhahaha kerizler nasıl da atlıyor sazan gibi
Kimse yanlış anlamasın. Kendim de öyle hissediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 14 Ekim 2020; 0:57:25 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
11.11 için n11 de satıcı olan bir arkadaşıma mailler gelmeye başlamış. Hazırlıklarını yapıyor o da yoğunluğu karşılayabilmek için. Yapacaklar yani ama format ne olacak ne zaman başlayacak tanıtımlar kuponlar ya da eskisi gibi olacak mı onu bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alex23644 -- 14 Ekim 2020; 8:22:24 > -
ilgili sayfada işime yarayacak bi oto lastiği var, bakalım ne diyecekler fiyatına
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
mi stick i gözüme kestirmiştim. Herkes de onu alacam diyor kalmayacak herhalde. 200 lira civarında satarlarsa alırım 250 lira çok da cezbedici bir indirim olmaz.
-
Mi stick 233 liraya alınabiliyordu Amazon’dan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ehiamico
Skechers ayakkabı alınabilir, fiyatı belli olsun bi bakalım.Çakma olma olasılığı nedir ona da bakmak lazım...
Trndyol adidas superstar vakasına dönmesin de...
sevgili oluculer 2 tane ilgilrndigim urun var lutfen ihtiyaciniz yoksa almayın bize de birakin :)
11.11 olacakmış müşteri hizmetleri ile görüştüm ancak içeriği belli değil. Çalışmalar devam ediyor, ilerde duyurulacak dediler.
-
Arkadaşlar merhaba saati kullanan tavsiye eden var mı birde bütün telefonlarda çalışıyor mu yoksa sadece Huawei de mi çalışıyor?
Bütün telefonlarda çalışıyor. 2 ay önce HONOR MAGIC WATCH 2 olanını aldım. İkisi aynı saat onunla karşılaştırın fiyatı daha pahalıysa Honor'u alın. Honor'un Kahverengi modelini alırsanız içinden siyah plastik kayışta çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoseCity -- 14 Ekim 2020; 10:10:35 > -
Buna sevindim inşallah daha da geç kalmazlar.
çakallara bak, dün 280 TL civarında sepette hazırda beklettiğim ürünlerin fiyatını arttırmışlar, tekrar 280 TL civarına düşürecekler,
-
280 normal fiyatı zaten, 250 civarı olursa indirim olmuş olur ki o bile taban fiyatı değil, 3 gün önce amazon 220 civarına sattı.
-
Alt limitsiz kuponları paralı satın; hatta büyün kuponlar dişe dokunur olmalı ve ücret karşılığı olmalı. Ergen tayfa ile uğraşmayalım!
quote:
Orijinalden alıntı: RoseCityBütün telefonlarda çalışıyor. 2 ay önce HONOR MAGIC WATCH 2 olanını aldım. İkisi aynı saat onunla karşılaştırın fiyatı daha pahalıysa Honor'u alın. Honor'un Kahverengi modelini alırsanız içinden siyah plastik kayışta çıkıyor.
Huawei Watch GT2 için ucuz diyebileceğimiz fiyat kaç tl civarında olmalı ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: needacar
Alt limitsiz kuponları paralı satın; hatta büyün kuponlar dişe dokunur olmalı ve ücret karşılığı olmalı. Ergen tayfa ile uğraşmayalım!zaten öyle senelerdir. ona rağmen yoğunluktan kupon falan alamıyorsunuz. zaten ekim'i yarıladık kupon dağıtımı bile başlamadı. geçen sene tüm ekim ayı boyunca dağıtılmıştı
-
quote:
Orijinalden alıntı: bhtyrmtlHuawei Watch GT2 için ucuz diyebileceğimiz fiyat kaç tl civarında olmalı ?
Alıntıları Göster800-900 civarı baya iyi olur. tırt indirim olacaksa da 1000-1100 civarı falan olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 14 Ekim 2020; 10:44:54 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X