Şimdi Ara

N11 1250 TL üzeri %10 indirim Kuponu Şartlı Olarak Ücretsiz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Firma #n11
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • N11.com dan %10 indirim kazandım 1250 TL üzeri alımlarda geçerlidir.

Tek şartım vardır oda alışı ben yapacağım. World cardım var ve puan kazanacağım.

Eğer iPhone 5s Galaxy Note 3 Galaxy S4 gibi cihazları %10 indirimle almak isteyen varsa buyursun görüşelim Konyada yaşıyorum. Konu bura dışında ayrıca r10 sitesine de açılmıştır.

Diyelim Galaxy Note 3 şuan 1920 TL eğer ben alırsam alacak arkadaş 1728 TL ödeyecek

iPhone 5S garantili 2029 TL ben alırsam 1827 TL ye geliyor.

Galaxy S4 paralel ithalat 1389 TL ben alırsam 1250 TL

Galaxy S4 1599 tl (distribütor garantili,;) ben alırsam 1440 TL

Sadece cep telefonları değil altın kategorisi hariç bilgisayar dahil tüm kategorilerde 1250 TL alt limitli olup 2500 TL ye kadar 250 tl indirim yapıyor 2500 TL üstüne de 250 tl indirim yapıyor yani maksimum indirim tutarım 250 TL ye kadar fiyatı düşüyor.

Tek şartım ürünü ben alacağım worldcard kullanacağım için world puan kazanmış olacam hediye çeki için herhangi bir ücret talep etmiyorum alacak arkadaş %10 indirimli sahip olacak.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• şöyle birşeyde yapabiliriz world cardı olanlar kazanacağım world puanın ücretini bana ödeme yaparsa direk hesabın şifresini veririm girip kendisi world kartı ile ödeme yapıp hem indirimden faydalanır hemde taksitle alma imkanı olmuş olur benim kazanacağım puanda sanırım 2 hafta sonra alan kişinin kartına yüklenmiş olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siirlerefendisi -- 13 Aralık 2013; 16:08:15 >

• Yani anlamayan kafası karışan arkadaş varsa şöyle izah edeyim

diyelim 2000 TL ye bir iphone aldınız hemen anında 200 tl indirim olacak ve 1800 tl üzerinden işlem yapacaksınız. Eğer world kartınız varsa benim kazanacağım puanı bana havale yaparsınız bende kullanıcı adı ve şifremi size veirirm girip world kartınızla istediğiniz ürünü alırsınız hemde taksitle alma imkanınız olmuş olur.

bir iphone yada note 3 için kimsede 200 tl indirim kuponu yoktur ayrıca avantajikle girerseniz 5 tl de indirim kazanmış olursunuz

Parayı havale etmeyi düşünenlere 100 tl hesabıma havale yaptığı dakika kullanıcı adı şifremle girip alışverişini tamamlayabilir ayrıca kazanılan world puan 111 tl olacağı için ekstradan 11 tl de kendilerine kalmış olacak. toplamda 2000 tllik bir telefon yada bilgisayar alan kişi 200 indirim + 11 tl puan farkı + 5 tl avantajik toplamda 216 tl karı olacak birde bu alışverişi taksitle alacak

varsa ihtiyacınız bir iphone 5s yada note 3 bu kadar indirimli ve taksitli hiçbir yerden bulamaz mal sizin adresinize sizin adınıza faturalı gelecek

• kupon satılmıştır teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siirlerefendisi -- 14 Aralık 2013; 18:31:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.