Şimdi Ara

N11 -11.11 ÖZEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
799
Cevap
30
Favori
125.379
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Site çok fena patladı. Kuponu seçtik ama ödeme sayfası hiçbir şekilde dönmüyor. Tabi kırmızı ürünlerde 5dk kırmızı kalıp, kararıyor. Note 8 ve ipbone X gibi...

rezil bir site..
  • Mobilden saç kurutma makinası alacağım. Taksitlendiremiyorum.
  • yattım ben sabah 6 da kalkarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ncmttnynk N kullanıcısına yanıt
    970 evo aldım 250gb 70tl hediye çeki kullandım. 50tl de garantipay bonus verdi. 420tl ye denk geldi. Tavsiye ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wout.Weghorst

Arkadaşlar iyimisiniz hemen ortalığı velveleye vermeye kalkıyosunuz. Olayın 10 kasımla alakası yok. Adamların kampanya sloganıyla alakası var. Her gördüğünüze inanmayın hemen galyana gelmeyin. Azcık düşünün araştırın. Böyle yaparsanız sizi güden çok olur daha. Türk milleti ne bayılıyo gaza gelmeye.
    sevgilimiz böyle imalı konuşsa sinir olup kuşku duyarız ama tamda bu günde bu şekilde yazmak ne kadar doğru sizce ? 365 günün 1 gününde Tr'de siren çalar. Bugün yazılcak bir cümle değil hocam bu. Her türlü insan istediği şekilde anlar. Anlayana da kızamazsınız bence.

• Ata'ya yapmış olduğu saygısızlığından dolayısıyla hack grupları tarafından siteye saldırı olduğu söyleniyor.
  • Tesekkurler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler acil yardım ürün alıcam kupon sekmesini göremedim pc den nerede tam olarak
  • Steam hediye kartlarında kupon geçmiyor sanırım deneyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strange Night

Ne n11e ne dhye girebiliyoruz abi nasıl bir ölücülüktür bu
    n11 çökünce bizde çökmüş sayıldık.
  • Beyler p20 lite alıcam. Delta Servis garantili buldum bir tane. Bu Delta Servis nedir? nasıldır? kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi rica etsem.
  • Adamlar haftalardır sirenler çalıyo indirim yağıyo diye reklam yapıyo. Sorun yanlış anlayanda bence dostum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

yattım ben sabah 6 da kalkarım
    yattım ben deyip kandırıp gizli gizli alışveriş yapma
  • N11sicti.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayrına uygun fiyata güzel bir fiyat performans PC kasası bulacak babayiğit var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wout.Weghorst

Adamlar haftalardır sirenler çalıyo indirim yağıyo diye reklam yapıyo. Sorun yanlış anlayanda bence dostum.
    Sorun okuduğunu anlamakta zorluk çeken senin gibilerde. Tekrar oku bakalım mesajı hatta anlayana kadar kaç kere okuman gerekiyorsa o kadar oku!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ock95

hayrına uygun fiyata güzel bir fiyat performans PC kasası bulacak babayiğit var mı?
    ben de arıyorum hocam

urun.n11.com
    İzoly M144 İ5-540m 3.07ghz 4gb Masaüstü Bilgisayar - n11.com
    https://urun.n11.com/masaustu/izoly-redrock-m144-i5-560m-320-ghz-4gb-320gb-masaustu-bilgisayar-P137257622

bu nasıldır acaba?

• sıte resmen göçtü mobılden zorlana gırılıo fıyatlara da bakamadık bee nakaydık oyle göçeydı
  • iphone 8 plus 4999tl
    urun.n11.com
    Apple İphone 8 Plus 64gb (apple Türkiye Garantili) - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu/apple-iphone-8-plus-64gb-apple-turkiye-garantili-P238192972

N11 -11.11 ÖZEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.