Şimdi Ara

N.S.B Klanı için oyuncu lazım(Deneme Süreci)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CryTurkiye de lideri olduğum Nano Savaşçılar Birliği Klanı için oyuncu arıyorum.CryTurkiye forumu altında özel clan bölümümüz açılmıştır. O forum altında diğer klanlarla turnuvalara katılacağız.

Klana katılmak isteyenlere bana pm den veya bu konu altından ulaşsın ilk önce bir deneme sürecinin ardından eğer gerekli koşulları da kabul edeseniz klan üyemiz olabilirsiniz.

Gerekli Koşullar:

-Mümkünse hergün veya 1-2 günde bir Cryturkiye forumuna girip forumda neler oluyor bi kontrol etmesi ve özel klan bölümümzde bi uyarı veya haber varsa onu okuması.Haberdar olması.
    -Steam altında açtığım gruba üye olması ve steam ide aynı msn kullanır gibi kullanması. (Yani steam i açık tutmanız yeterli.Çünkü size ulaşmam gerektiğinde en kolay yol steam ve steamde duyurular yayınlacağımdan bunlar haberdar olmanız lazım)
    -Akşam saat 19:00 veya 20:00 den sonra büyük ihtimal akşam clan maçları olacaktır. Size bu saat ve günlerin uyması lazım.Gün olayı aslında sorun olmaz gibi çünkü cumartesi veya pazar günü olacaktır maçlar veya cuma da olabiliyor bazen ama maç günlerini klan üyelerinin boş zamanlarına göre ayarlayacağız.
    -Oyun içinde sadece Güç Savaşı (Power Struggle) oynarken bireysel davranmamanız , takım ruhuna ve birazda taktiksel davranmanız.

Herşey bu kadar. Bu konuşları kabul edip katılmak isteyenlere kapımız açık .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRo-34 -- 11 Ekim 2008; 17:42:27 >

Didier Yves Drogba Tébily

• Sero-34 slm kardeşim senden bişi istecem ben orjinal aldım oyunu bitirdim
    şimdi crysis:wars die bi dvd daha war multi oynamak istiyom acaba hangi programlar gerekli
    nasıl oynarım bide virüs bulaşmaz demi serverdan bunlara cvp verirsen çook makbule geçer

Didier Yves Drogba Tébily

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.