< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
NKolay Extra ile 1500 TL (69. sayfa)
-
-
Kampanya, katılanlar için hâlâ devam ediyor. Sadece yeni katılanlara kapalı. Ben ilk ay kaydolup yapmamıştım, ikinci ve üçüncü ay şartları yerine getirip toplamda 1000 TL aldım. Şimdi şubatta 3. ayımı da tamamlayıp 1500 TL almış olacağım.
quote:
Örneğin, N Kolay Extra kampanya dönemi olan ilk 3 ayda Extra’lı oldun, ilk ay 500 TL hediyeni alıp, sonraki kalan 2 ay daha üst üste Extra’lı olursan kalan hediyelerini alabilirsin. Aralık ayında Extra’lı oldun, Ocak ayında da yine Extra’lı oldun, toplam 1.000 TL hediye alabilirsin. Şubat ayında Extra’lı olamazsan 3 ay arka arkaya kuralı işlemediğinden kalan son 500 TL hediyeni alamazsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
500tl gelmiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen abi çürümüşüm ben
Şubat ayı görevlerinde 500₺ bile yazmıyor hocam nasıl devam ediyor 😃
yalnız lansmana özel ilk 3 ay hediye vardı şu an yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maddelerde açıkça belirtilmiş. Kasım, aralık ve ocak aylarında kaydolanlar kampanyadan ödül almaya devam edebiliyor. Öyle olmasaydı ocakta kampanyaya katılan en fazla 500 TL alabilirdi. Şubatta kaydolana ödül yok.
Alıntı
metni:* 1.500 TL avantajına ait ödül kazanımları sadece N Kolay Extra’nın ilk üç ayı olan 2024 Kasım, Aralık ve 2025 Ocak ayları içerisinde Extra’lı olmuş müşterilerimiz için geçerlidir. ⦁ 1.500 TL’ye kadar hediye Bu avantajımız sadece, N Kolay Extra’ya ilk üç ayda ((2024 Kasım- 2024 Aralık- 2025 Ocak) katılan müşterilerimize özel! Üst üste N Kolay Extra’lı olduğun her üç ay için aylık 500 TL, toplamda 1.500 TL hediye kazanma fırsatı yakalayabilirsin.
İlk 3 ayda üye olan toplamda 1500 TL alabiliyor. Ocakta kaydolan ocak, şubat ve mart görevlerini yaparak şubat, mart ve nisan aylarında 500 TL alabilir. Şubatta kaydolan ödül alamaz. Ben kasımda kaydoldum ama aralıkta şartları yerine getirdim diye ocak, şubat ve mart olarak alacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 5 Şubat 2025; 16:35:31 >
Nasıl yani? Ben ilk defa katıldım ve ilk 500 tl bugün aldım önümüzdeki iki ay da katılabilir miyim? Öyleyde eğer baya iyiymiş :)
bir de keşke şu 500 tl yi başka hesaba çekebilseydik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcode35 -- 5 Şubat 2025; 16:41:49 >
karttan bakiye iadesi yapabilirsiniz hesabınıza, çekiliyor zaten.
Evet, madde çok açık. Kasım, aralık ve ocak aylarında 500 TL verilecek yazmıyor ki. Kasım, aralık ve ocak aylarında N Kolay Extralı olanlar üç ay üst üste N Kolay Extralı olursa 1500 TL verilecek yazıyor. Bankaya da sorabilirsiniz. :)
Alıntı
metni:Bu avantajımız sadece, N Kolay Extra’ya ilk üç ayda ((2024 Kasım- 2024 Aralık- 2025 Ocak) katılan müşterilerimize özel! Üst üste N Kolay Extra’lı olduğun her üç ay için aylık 500 TL, toplamda 1.500 TL hediye kazanma fırsatı yakalayabilirsin.
doğru söylüyorsunuz, maddelerden öyle anlaşılıyor tekrar okuyunca. Aralık'ta oldun, Ocak'ta da oldun kalan son ay olamazsan 500 TL alamazsın diyor yani normalde olursan hediye var demek ki.
Maddelerde ayrıca 500 TL’nin sadece alışverişlerde kullanılabileceği yazıyor ama hesaba çekilebiliyor. Muhtemelen madde yeni eklendi veya düzeltmeyi unuttular.
Ben kasımda kaydolduğum için ilk kez ocaktan itibaren her ay N Kolay Extralı olsaydım bile şubat, mart ve nisan aylarında hesabıma her ay 500 TL yatacaktı. Sistem öyle işliyor.
Ben aralıkta kayıt oldum fakat o ay extra’lı olmamışım ocak ayında oldum bugünde 500 tl yattı. Bu durumda kaç defa daha yararlanabileceğim? Bir mi iki mi?
Şubatta ve martta Extralı olursanız iki defa daha faydalanabilirsiniz.
2 olmalı bence ama müşteri hizmetlerine bir sorun yine de. Sonuçta N Kolay Extralı olduğun ay önemli ve seriyi bozmaman lazım. Şubat ve Mart'ta olursan Mart ve Nisan'da iadelerin yatar
aa evet oluyormuş teşekkürler canlı desteğe sorduğumda sadece alışverişlerde kullanabilirsiniz demişlerdi :)
Anladım bi sorum daha olacaktı. Şimdi ben extra’lı olduktan sonra sanal kart harcaması yaptım pazar günü fakat iade yatmadı daha. Canlı desteğe de yazdım sistemde arıza var işlem yapamıyorum dediler dün de bugün de
bu sanal kart iadesinde bi kriter felan mı var acaba harcama x miktarın üstünde olmalı gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcode35 -- 5 Şubat 2025; 17:3:35 >
Evet, şartlara göre sadece alışverişlerde kullanılabiliyor ama sistem nedense çekmemize izin veriyor. Hiç ses etmeyelim.
Bir kriter yok ama sistemsel sorun olabiliyor. Kendiniz de yazarak kayıt açabilirsiniz. Temsilci de hemen hemen sizinle aynı işlemi yapıyor.
www.nkolay.comİletişim Formu | N Kolay | N Kolay Dijital Bankacılıkhttps://www.nkolay.com/kurumsal/iletisim-formu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X