Şimdi Ara

[N]aked [K]ing | See Life in All its Nakedness |(Ghost için oyuncu alımı açılmıştır.) (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.579
Cevap
3
Favori
55.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bulut sis , merak dikkat gizem katan birşey , artık nasıl yorumlarsan adnan :D izmirde baskı deyince akla gelen ilk yer foto remzi :D ama onunda ne kdar bastğı aşikar. logo basılırda o üzerindeki sis bulutunu bastırmak birebir yansıtmak kolay değil bence :D

dip not : neden giyilmesin :P
  • Abi akşam maç varmı
  • İsteyen giyebilir tabiki yaa bende o basılcakların yüksek çözünürlüklü olanları var zaten önemli olan o. Profesyonel baskı yapan yer o bulutu ayarlar da fiyatı nasıl yansıtır onu merak ediyorum çünkü özellikle logo çok ayrıntılı

Emre maç olur mu bilmiyorum online takım bulursak teklif yaparız olmazsa yatarsın merak etme

• maç olursa beni arayıp cepten lütfen gelirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hata_I

maç olursa beni arayıp cepten lütfen gelirim.

Tamamdır

dipnot:@Adnan tek logo olunca çok yavan oluyor gibi geldi isteyene çıkaktırız üsttekini
  • Yaza dogru uygun olursa herkes bi paintball maci falan ayarlayalim görelim herkesin yeteneklerini ne dersiniz
  • Bana uyar yalnız kaskların camları çok buğulanıyor çıldırıyorum ozaman insan ne oynadığından anlıyor nede oyundan zevk alıyor...
  • ben varım :d
  • Selam arkadaşlar. Geçen gün maç teklifi yapmıştınız ama size cevap verememiştik. Elturco-Sertan arkadaşımıza dün cevap yazacaktım ama online göremeyince yazamadım. TurX klanı olarak hırstan uzak, oyun oynadığının bilincinde olan klanlarla maç yapmak istiyoruz. Sizle de daha önce Black ops'ta güzel maçlar yapmıştık. Aklı başında olan birkaç klandan birisi olduğunuzu düşünüyoruz. Müsait olduğunuz bir zamanda maç yapmak isteriz. Özellikle Cumartesi geceleri bizim için en uygun zaman. Görüşmek üzere.
  • Bu arada oyun kulaklıklarından iyice kopmuştum 1-2 saat önce şöyle bir bakıyım dedim neler neler çıkmış. Turtle beach yeni kulaklıklarında aşmış iyice özellikle fps ciler yani bizler için yeni kulaklıklarını programmable(programlanabilir) yapıyor. Sonic Lens Customization sayesinde ayak seslerini açarken diğer sesleri neredeyse yok denebilecek kadar azaltabiliyoruz.

Presets:

Ayrıca kullanabileceğimiz hazır ayarlarda yapmışlar. 7.Footstep Focus tabiki de benim favorim. 7. diğer tüm sesleri (patlamalar,silah sesleri ve çevresel sesler) büyük ölçüde engelleyip sizin ayak seslerine odaklanmanızı sağlıyor... daha ne olsun

[N]aked [K]ing | See Life in All its Nakedness  |(Ghost için oyuncu alımı açılmıştır.)

• kaçadır bu alıyım yarın bi tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: OuT-oF-CoNTrOL06

Selam arkadaşlar. Geçen gün maç teklifi yapmıştınız ama size cevap verememiştik. Elturco-Sertan arkadaşımıza dün cevap yazacaktım ama online göremeyince yazamadım. TurX klanı olarak hırstan uzak, oyun oynadığının bilincinde olan klanlarla maç yapmak istiyoruz. Sizle de daha önce Black ops'ta güzel maçlar yapmıştık. Aklı başında olan birkaç klandan birisi olduğunuzu düşünüyoruz. Müsait olduğunuz bir zamanda maç yapmak isteriz. Özellikle Cumartesi geceleri bizim için en uygun zaman. Görüşmek üzere.

Selamlar hocam öncelikle düşünceleriniz için çok sağolun.Sizin de dediğiniz gibi biz de hırstan uzak,oyun oynadığının bilincinde olan klanlarla maç yapmak istiyoruz.Cumartesi gecesi bizim içinde en uygun zamanlardan biridir.Yakın zamanda görüşmek üzere.

Saygılar...

• Valla yurtdisi alisverisinden korkmasam alirim ben. Bu ozellik duzgun calisirsa tabi ilk once yorumlari bekleyelim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurtdışı alışverişi derken amazon dan 5-6 parça ürün aldım hepside rahatlıkla geldi zavvi - thehut tanda 20ye yakın oyun aldım türkiyeden daha güvenli diyebilirim nihad yurtdışı bilindik büyük firalarsa sorun olmaz sanal kart ile alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hata_I

Valla yurtdisi alisverisinden korkmasam alirim ben. Bu ozellik duzgun calisirsa tabi ilk once yorumlari bekleyelim :)

Sen iste kardesim. Ben getiririm yurtdisindan sana bidahaki gelisimde
  • Sagolasin sertan abi tesekkurler.

Herkese hayirli bir gun dilerim arkadaslar..
  • Herkese hayırlı günler beyler
  • sagol abi sanada ve herkese iyi bir gün dilerim. gerçi bu havaların bu kadar kötü olmasıyla kasvet ve sıkıntının içimizden eksik olmamasıda cabası.
  • Beyler şu fragmanları kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum sağlam filmler geliyor...

Top Ten Trailers on IMDb (2012)

Bu arada Sertan İsveç'e döndü internetini falan açtırınca tekrar aramızda olucak haberiniz olsun.Ben de dün akşam itibariyle yavru vatanla aramdaki bağı kopardım

• Herkese hayirli cumalar arkadaslar.

Hayirlisi olur insallah alper abi. Fragmani koymussunda uyari falan gelir mazallah malum yoneticilerimiz film tavsiyesi yapinca uyari veriyorlar nedense :D. Sertan abide cok ozletmez umarim kendini.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.