Şimdi Ara

n 95 8 gb 300 ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • --------------------------------------------------------------------------------

ÇİNLİLERİN ÜRETTİĞİ NOKİA N95 MODELİNİ GÖRMEKTESİNİZ BU MODEL KESİNLİKLE GERÇEGİ İLE AYIRT EDİLEMEZ DIŞ GÖRÜNÜŞ İÇİN KONUŞUYORUM BİREBİR AYNI BU TELEFONDA NOKİA N95 İN BÜTÜN ÖZELLİKLERİ BULUNMAKTADIR AMA 8 GB HAFIZA WİRELESS VE GPS BULUNMAMAKTADIR AMA HERŞEYİ AYNIDIR ÇİFT TARAFLI KAYAN KAPAK ÇİFT KAMERA BLUETOOTH VS VS ARADIGINIZ HER ŞEY BU TELEFONDA 300 YTL YE NOKİA N95 BİREBİR AYNI EN İYİ FİYAT GARANTİSİ SIFIR YANINDA 512 MB HAFIZA KARTI HEDİYE ŞİMDİDEN TEŞŞEKKÜRLER
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

n 95 8 gb 300 ytl

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bir şey de ben ekleyeyim bu cihazda Symbian yoktur. Görsel olarak benzer kopya bir yazılımı vardır bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atylantos -- 27 Şubat 2008; 12:07:52 >
  • SIRF GÖRSELLİK İÇİN BİN KÜSÜR LİRA VERİLECEĞİNE BU TELEFON ALINIR 300 YTL YE DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA BİLEMİYORUM DA NE KADAR GÜVENİLİR.
  • cihaz özelikle çok saglam herhangi bir kusuru yok bide bu orjinal n 95 in zaten ekranı 200 ytl artık siz karar verin telefon uygulamaları çalıştırmakta

• ekran kalitesi nasıl acaba bu meretlerin?
  • BİRAZDAN EKRAMN GÖRÜNTÜLERİ EKLENECEK

• n 95 in prestijini yakalamak istiyorsanız bulunmaz bir fırsat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • madem 8 gb ozelligi yok, baslikta niye 8 gb yaziyor.

N95 512 mb olabilirdi :p
  • symbian gps 8 gb yoksa neye yarar ki bu telefon .. neyse iyi satışlar yine de
  • quote:

Orjinalden alıntı: hoffen06

SIRF GÖRSELLİK İÇİN BİN KÜSÜR LİRA VERİLECEĞİNE BU TELEFON ALINIR 300 YTL YE DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA BİLEMİYORUM DA NE KADAR GÜVENİLİR.

Görsellik derken n95 görünüşü güzel bir telefon değil hatta bazıları sırf görünüşünü kötü veya kaba olarak düşündüğü için n95 almıyor.Bu çakma ürünü ise "n95im var diye" hava atmak isteyenler alır :P
  • kamerasi 2mp
    symbian yok
    8gb hafiza yok
    wifi yok
    gps yok
    3g yok
    hspda yok

yapacak bi yorumda yok:P
  • sen satışımı baltalama arkadaşımo zaman yorum yapma tamammı arkadaşım yorum yapma senin gibisini görmedim yorum yapmaya gerek yok yazıyosun yorum yapıyosun akıllımısın yoksa değilmisin

• arkadaşım senin kimseye kızmaya hakkın yok çünkü ilan her türlü yoruma açık olarak açılmış

ama birde şu varki ben nice hava bulası gördüm helede sevgilisi zengin kızlar.. açma kapama müzik mesaj dan başka özelliğini bilmez ama illede bundan olsun die tutturur

bence harika olmuş.. kız arkadaşıu olanlara
  • katılıyorum arkadaşım haklısın ama bir an kızdım sanki satışı baltalıyolarmış gibi içime dogdu

• iyi ya bu çinliler sayesinde artık sevgilimize iyi hediyeler alıcaz Bazen kızıyoruz bu çinlilere ama bazende iyi işe yarıyor keretalar
  • aynen katılıyorum çinliler işe yarıyorlar bazen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.