Şimdi Ara

MyZen TV'nin Amacı Nedir Beyler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şunu yapın rahatlayın bunu yapın rahatlayın falan diyor.Yapıyorum hiç rahatlamıyorum.Tam olarak nedir bu kanal?Egzersiz falan diyorç

• Meditasyon rahatlama falan Gece açık kalınca sabah güzel uyanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur_03

Meditasyon rahatlama falan Gece açık kalınca sabah güzel uyanıyorum

Şaka mı yapıyorsun

Yoksa Ciddi misin

• quote:

Bana bir şey etki etmiyor.Şunu yapın bunu yapın diyor yapıyorum aynı.
    Sen nasıl yapıyorsun?Yani sadece kanal açık mı duruyor yoksa dediklerini de yapıyor msusun
  • Herhalde çok önemli bir kanal olmalı ki bu kanalın HD'sini isteyenler var bazı forumlarda. Hani mesajlarında zeka kırıntısı görsem diyeceğim ki adamlar inceden giydiriyor d-smart'a getirse getirse bu ayarda hd getiriyor diye ama onu da göremiyorum.

Universal Network kanalları, eksilen Universal Ch. HD falan geleceğine neden TV2 hd geldi diye sormadığı gibi universal dururken bu kanalın hdsini isteyenler var.

Herhalde bende bir arıza var, çok güzel kanal HD'si gelsin!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

Herhalde çok önemli bir kanal olmalı ki bu kanalın HD'sini isteyenler var bazı forumlarda. Hani mesajlarında zeka kırıntısı görsem diyeceğim ki adamlar inceden giydiriyor d-smart'a getirse getirse bu ayarda hd getiriyor diye ama onu da göremiyorum.

Universal Network kanalları, eksilen Universal Ch. HD falan geleceğine neden TV2 hd geldi diye sormadığı gibi universal dururken bu kanalın hdsini isteyenler var.

sende arıza var arkadaşım normal degilsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

Herhalde çok önemli bir kanal olmalı ki bu kanalın HD'sini isteyenler var bazı forumlarda. Hani mesajlarında zeka kırıntısı görsem diyeceğim ki adamlar inceden giydiriyor d-smart'a getirse getirse bu ayarda hd getiriyor diye ama onu da göremiyorum.

haklısındostum bu forumda olsun diğer elektronik forumlar olsun bir çok üyeleri kandırmak için dsmart ve dijitürkün mühendislerde bu forumlar da cirit atıyor.Yani şu kanal gelsin bu kanalın HD çıksın diyenlerin bazıları platformaların çalışanları ve yöneticileridir.Şimdi bunu söyleyince beni hayıflayacaklar ve hatta hakarete dayanan yazılar yazılacak ama doğru her zaman doğrudur....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warrior01

quote:

Şaka mı yapıyorsun

Yoksa Ciddi misin

Gerçekten ciddiyim O kadının dediklerini uygulamıyorum ses dilinden fransızcaya çekiyorum manzaraya göre sesler var, su sesi, rüzgar sesi, akarsu sesi, kuş sesleri falan güzel oluyor

• nasıl bir kanaldır allahımmm :) gösterdikleri yerler nasıl bir güzelliktir, nedir ya nedir allahım sana geliyorummm :)

bir de gösterdikleri yerlerin koordinatlarını veriyorlar :) yatmadan önce seyredince beyniniz uyku moduna geçiyor, huzurlu bir şekilde uykuya dalıyorsunuz :)
    (tubytube, 21.11.2010 16:18)

(ekşi)
  • Bu kanal şifrelidir ve bu kanalı hastaları vardır. Ama bencede ara ara dinlenmeye ihtiyacımız olduğunda izlenecek tek kanal
  • Bu kanalı çok seviyorum. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi ben alışamadım galiba şu kanala
  • Artık amacını soramıyoruz zira D smart bu kanalı kaldırdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.