Şimdi Ara

Mythbusters izlemek isteyenler buraya / İndirme Sistemine Geçtik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
3
Favori
8.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

" Inanilmaz Kurtulus Buyuk Sahara Colu (22.01.2010) "
  • eyvallah saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.PainKiller

bizim için devam et boşver site tutarsayı her gün izlerim ben

Dışardan kolay gibi gözüküyor ancak epey zaman alan bir iş
    Dosyayı internetten indir veya kendin tv'den çek
    Dosyayı böl ayır
    sonra yükle
  • Mythbusters motorsikletle takla bölüm 5'i ne zaman yüklersin acaba?
  • Hacı iyi güzel de motor taklasının 5. bölümü yok. :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExeLium22

Hacı iyi güzel de motor taklasının 5. bölümü yok. :/

Eklendi
    iyi seyirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meaning Of Life

quote:

Eklendi
    iyi seyirler

hocam indirebiliyormuyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

quote:

Eklendi
    iyi seyirler

hocam indirebiliyormuyuz ?

En yakın zamanda indirme sistemine geçicez
  • Süper. Abone oldum.
  • süper olmuş hocam valla teşekkürler
  • Site fena tutacak demedi deme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerow

Site fena tutacak demedi deme.

Teşekkürler

@::problemchild:: sende sağol
  • benimde boyle birsey aklima gelmisti zamaninda.indirmeli sekilde guzel olur ama yok ben ugrasamam diyenler icin online icerikte guzel olmus.bencede tutar bu proje.ilgi cekici seyler sonucta.tebrik ediyorum seni isi dahada ilerleticegini dusunuyorum ben.
  • youtube da hepsini izledim ve TEŞEKKÜRLER yazdım :D
    saolasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Næccm

benimde boyle birsey aklima gelmisti zamaninda.indirmeli sekilde guzel olur ama yok ben ugrasamam diyenler icin online icerikte guzel olmus.bencede tutar bu proje.ilgi cekici seyler sonucta.tebrik ediyorum seni isi dahada ilerleticegini dusunuyorum ben.

Öncelikle teşekkür ederim.
    Herhangi bir dosya upload sitesinde premium üyeliğim olmadığı için şuan indirmeli şekilde yapmak benim için büyük bir zaman kaybı.
    En yakın zamanda premium üyelik temin edip indirmeli şekilde yapacağım.Tabi bu free kullanıcılar için hız olarak verimli siteye upload etmeyi düşünüyorum.Örneğin Duckload

@K®ATOS gördüm sağolasın kardeşim

• quote:

quote:

benimde boyle birsey aklima gelmisti zamaninda.indirmeli sekilde guzel olur ama yok ben ugrasamam diyenler icin online icerikte guzel olmus.bencede tutar bu proje.ilgi cekici seyler sonucta.tebrik ediyorum seni isi dahada ilerleticegini dusunuyorum ben.

Herhangi bir dosya upload sitesinde premium üyeliğim olmadığı için şuan indirmeli şekilde yapmak benim için büyük bir zaman kaybı.
    En yakın zamanda premium üyelik temin edip indirmeli şekilde yapacağım.Tabi bu free kullanıcılar için hız olarak verimli siteye upload etmeyi düşünüyorum.Örneğin Duckload

soyle bir tavsiye veriyim.ne kadar cok alternatif o kadar daha iyi.ornegin su anda en yaygin sistem rapid+hotfile+netload bu ucune upload yapiliyor.hepsindede 15 dakika sure oldugu icin biri bitince oburu sistematigiyle+verimli hizlarla kullanicilarda magdur olmuyor.bunu sadece ornek vermek icin soyledim.merakla calismalarinizi bekliyorum

• quote:

quote:

quote:

soyle bir tavsiye veriyim.ne kadar cok alternatif o kadar daha iyi.ornegin su anda en yaygin sistem rapid+hotfile+netload bu ucune upload yapiliyor.hepsindede 15 dakika sure oldugu icin biri bitince oburu sistematigiyle+verimli hizlarla kullanicilarda magdur olmuyor.bunu sadece ornek vermek icin soyledim.merakla calismalarinizi bekliyorum

Öneriniz gerçekten güzel.Multi upload siteleri sayesinde birçoğuna hızlıca upload yapabiliriz
    Teşekkürler

• Mythbusters Mitlerin Evrimi Belgeseli şuan ekleniyor
    ilgililere duyrulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meaning Of Life -- 9 Mayıs 2010; 13:44:41 >
  • Torrent varsa pm lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sudden_Death

Torrent varsa pm lütfen

Arkadaşım üstteki mesajları okumadın mı?
    Torrent yok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.