Şimdi Ara

myspace video upload yüklemek 📺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
44
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lütfen Bu Kurallara uyun:

    1. Bu, kendim yarattığım bir videodur.

    2. Myspace'de belirli içeriğe izin verilmez.

    3. Videom için herhangi bir soundtrack sesinin müzik haklarına sahibim.

    Kullanıcı Tarafından Yapılan Video Kayıt Hazırlığı İçin Teknik Kurallar



    Bu talimatlar, en yüksek kalitede oynatmayı garanti etmek için videolarınızı yüklemek için hazırlamanıza yardımcı olmak için tasarlanmıştır.



    Video çözünürlüğü

    SD: 640x480

    h.264 HD: 1920x1080, 1280x720



    Video Dosya Türleri

    .mp4 (h.264)

    .mov



    Myspace, h.264 codec bileşeninde (genellikle .MP4 olarak anılacaktır) HD videoyu oynatacak şekilde optimize edilmiştir. Orijinal dosyanızı Myspace'e yüklemeden önce bu codec bileşenine dönüştürmenizi öneririz.



    Popüler video editörleri (örn. Apple'ın iMovie ve Final Cut Pro, Adobe Premiere Elements, Sony Vegas) .mp4'ün web için optimize edilmiş bir versiyonu için bir dosya çıktısı seçeneği sunar. Videonuzu dışa aktarmaya hazırlama talimatları için lütfen tercih ettiğiniz düzenleme yazılımına bakın.



    Kare hızı

    Sıvı oynatım için, videonuzu videonuzla çektiğiniz kare hızıyla değiştirdiğinizden emin olun:



    24 fps: Sinema

    25 fps: Avrupa Sineması

    30 fps: ABD video standardı



    Veri hızı

    Veri Hızı ayarı, videonun hem görsel kalitesi hem de boyutu ile ilişkilendirilir. Web tüketimi için sıkıştırılmış video 3500kbs (saniyede kilobayt) ve 5000kbs arasındadır. 5000kb'de sıkıştırmanızı öneririz ve dönüşüm işlemi sırasında geri kalanı halledeceğiz.



    Dosya Boyutu Sınırları

    Kullanıcı hesabı başına toplam 4GB ücretsiz depolama alanı sağlıyoruz. Ortalama 200mb bir video için 20 videoyu saklayabilme olanağına sahip olursunuz.



    Dosya boyutu başına toplam: 4GB. Büyük video dosyaları yavaş yüklemelere tabidir, bu da bulunduğunuz yerdeki bant genişliği sorunlarından dolayı başarısız olabilir. Bu nedenle, dosyalarınızı kısa tutun ya da uzun videoları önceden sıkıştırın en iyisidir.



    çözüm

    Standart Tanım (SD)

    Eski okul tarzı çekmeyi düşünüyorsanız, videoları 1:33 en-boy oranında, en az 640x480 çözünürlükle yükleyebilirsiniz. Videonuz, oynatıcımızda dikey siyah boşluklar olan "pillarboxes" ile gösterilir.



    Kare 1:33 görüntüye kırpılan Özel Poster Çerçeveleri, HD çözünürlüklü Poster çerçeve kataloğu görüntülerimize uyacak şekilde otomatik olarak yeniden boyutlandırılır.



    Yüksek Çözünürlüklü (HD)

    1280x720 ve 1920x1080 çözünürlükte güzel HD video dosyalarını kabul ediyoruz. Varsayılan en / boy oranımız 16: 9, ancak başyapıtı geniş sinema formatında çekiyorsanız 2: 33: 1 değerini kabul edebiliriz. 16: 9 dışındaki boyutlar, letterboxing ile bu yönüyle dengelenir.



    Lütfen video editörünüzden kendi letterbox'unuzu eklemeyin. Sıkıştırma yöntemi, eserlerin gösterilmesine ve videonuzun genel kalitesinin düşmesine neden olabilir.



    Ses

    En iyi ses sonuçları için lütfen AAC (Advanced Audio Codec) formatını kullanın.



    Ses Veri Hızı: 320kbps.

    Örnek Oranı: 44,1 KHZ veya 48 KHZ



    Özel Video Poster Çerçeveleri

    Özel video afiş çerçevelerinin 1280x720 minimum çözünürlüğü olması gerekir. 640x480 görüntüleri kabul edebiliriz, ancak kullanışlı resim ekin makinesini kullanarak 16: 9 oranında kırpmanız gerekir.
    __________________  myspace video upload yüklemek 📺







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.