Şimdi Ara

MyPhoneExplorer v1.8.0 çıktı!___Tüm SonyEricsson modelleri ve Android telefonlar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  MyPhoneExplorer v1.8.0 çıktı!___Tüm SonyEricsson modelleri ve Android telefonlar!

MyPhoneExplorer v1.8.0 -

Ücretsiz ve güçlü bir programdır.
    Özellikleri:
    Adres defteri- ajanda- Not defteri düzenleyebilir ve SMS gönderebilir, Ssenkronizasyon ve Dosya Yöeticisi kullanımı kolay, Telefonu yedekleme
    Telefonun tuşlarını kontrol edebilme, Telefonun ekran fotoğrafını yakalayabilme vs....

Yeni sürüm daha fazla özelliğe sahiptir.

Tüm Sony Ericsson telefonları + Birçok Android işletim sistemli modelleri destekler.

Desteklenen modeller:
     MyPhoneExplorer v1.8.0 çıktı!___Tüm SonyEricsson modelleri ve Android telefonlar!

İndir
    http://www.fjsoft.at/download.php?id=1

Alternatif 2
    http://depositfiles.com/en/files/acwt40yal

Alternatif 3
    http://turbobit.net/ghcxthsohwfl.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 4 Ekim 2010; 15:31:10 >

• Mükemmel bir haber. Artık başkta markaları ve işletim sistemlerinide destekliyor..
  • benim p1i nin tuş takımı vede ekran çalışmıyor.servise göndercem ancak içindeki smsleri silmem lazım.acaba bu programla smsleri silmem mümkünmü bu programla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wox -- 4 Ekim 2010; 19:04:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wox

benim p1i nin tuş takımı vede ekran çalışmıyor.servise göndercem ancak içindeki smsleri silmem lazım.acaba bu programla smsleri silmem mümkünmü bu programla..

Ekran neysede ezbere bluetooth açılabilir ama tuşların olmaması daha da kötü.. SMS'leri silmeniz mümkün değil galiba..
  • java ve c tuşu çalışıyor olsaydı yazılım at derdim ama o da olmaz sanırım.
  • se alasim geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clopin -- 5 Ekim 2010; 0:47:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

quote:

benim p1i nin tuş takımı vede ekran çalışmıyor.servise göndercem ancak içindeki smsleri silmem lazım.acaba bu programla smsleri silmem mümkünmü bu programla..

Ekran neysede ezbere bluetooth açılabilir ama tuşların olmaması daha da kötü.. SMS'leri silmeniz mümkün değil galiba..

Ekran görüntüsü alınabiliyordu eski sürümlerde bunda yeni özellikler varmıdır benzer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: visivo

Ekran görüntüsü alınabiliyordu eski sürümlerde bunda yeni özellikler varmıdır benzer

Henüz programı deneyemedim..
  • quote:

Telefonu pcye bağlayabilmiş olsaydın (telefondan seçim yapmak gerekiyor) bu programla her şeyi yapabilirdin.
  • benim bildiğim SMS silebilirsin programdan.
    Kişiler dosyasını dzenleyebiliyor,SMS atabiliyor ve randevu defterini vs dzenleyebiliyordun eski srmde.Bunda da yapılıyordur kesin.
  • İyi programdır myphone. Hemen deniyorum teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

benim bildiğim SMS silebilirsin programdan.
    Kişiler dosyasını dzenleyebiliyor,SMS atabiliyor ve randevu defterini vs dzenleyebiliyordun eski srmde.Bunda da yapılıyordur kesin.

Peki ya data kablosunu ilk taktığında telefonun ekranına gelen seçeneklerden "telefon modu" nu nasıl seçecek? Tuş takımının çalışması şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: seizure

quote:

Orijinalden alıntı: realgs

benim bildiğim SMS silebilirsin programdan.

Peki ya data kablosunu ilk taktığında telefonun ekranına gelen seçeneklerden "telefon modu" nu nasıl seçecek? Tuş takımının çalışması şart

bulutut la onay vermekde sorun olur galiba
  • bu programla telefonumdaki (K850i) msjları rehberi ıvırı zıvırı herşeyi kaydettim pcye. peki bunları aynen telefona geri yükleme gibi bi seçeneğim varmıdır ?
  • var tabiki yedeği geri yükle seçeneğinden yedeklediğin dosyayı seçerek geri yükleme yapabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.