Arkadaşlar ben bu sene bir üniversiteye yerleştim ama sağlık sorunları nedeni ile sadece 1 hafta gidebildim.Sonraki hafta 2 dönem için yani bu yıl okulumu dondurdum.Ben seneye yazın MYP ile yatay geçiş yapabiliyor muyum ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MYP İLE YATAY GEÇİŞ HAKKINDA

-
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yukarı
evet yapabiliyorsun ben de sadece 1 hafta gittim devamsılıktan kalarak myp yapacağım
-
Hocam ama birdaha yazayım ben 1 hafta gittikten sonra dondurdum şu an. Sizin yine devam ediyor ama ben dondurdum yine de MYP ile yatay geçiş yapabiliyor muyum ? Ve hazırlıkta da değilim ara sınıf da değilim 1. sınıftım bu sene yerleşmiştim.
evet, hocam ben de donduracaktım sonra uğraşmak istemedim çünkü farklı şehirdeydim ben de 1. sınıftayım hazırlığı atlamıştım
-
Hocam ben ek madde 1’i falan okuduğumda en az 1 dönem öğrencinin okuması gerek yazıyordu ama emin olamadım dünyam başıma yıkıldı sizlere de sorayım dedim çok sıktım farkındayım ama eminsiniz değil mi ? Bununla ilgili emin olduğunuzla ilgili bir bilgi linki falan var mı içim iyice rahatlasın bari hocam. Öğrenci işlerinden öğrenmek için ulaşmaya çalışıyorum hiçbir kez açmadılar telefonu.
akıllı koç var youtube'da 115k abonesi var instadan sormuştum dondursam yatay geçiş yapabilir miyim diye evet demişti istersen myp videosu var onu izle
-
Ben SBKY birinci sınıftım. Bu yaz farklı bir bölüme geçiş yaptım.
-
emin olamadıysanız kaydınızı tekrar aktif hale getirin
-
Hocam 1.sınıf bittiğinde mi yaptınız ? Yoksa 1. Sınıfı okumadan mı yaptınız sorduğum şey benim gibi 1.sınıfa yerleştikten sonra ilk seneyi okumadan dondurup sene sonu MYP ile yatay geçiş oluyor mu ?
Teşekkürler hocam
Başka bilgisi olan var mı up
Yuuksrı
Lütfen yardım eder misiniz
öğrenci işlerini arayıp öğrenebilirsin
-
Hocam bir mesajımda yazdım zaten öğrenci işlerine ulaşamadığımı
direk ösym'yi arasan, ben bir kere aramıştım myp ile alakalı geçen sene değiimediyse hala.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X