Şimdi Ara

MYP İLE YATAY GEÇİŞ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu sene bir üniversiteye yerleştim ama sağlık sorunları nedeni ile sadece 1 hafta gidebildim.Sonraki hafta 2 dönem için yani bu yıl okulumu dondurdum.Ben seneye yazın MYP ile yatay geçiş yapabiliyor muyum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Yukarı

• evet yapabiliyorsun ben de sadece 1 hafta gittim devamsılıktan kalarak myp yapacağım

• sl1ent kullanıcısına yanıt

Hocam ama birdaha yazayım ben 1 hafta gittikten sonra dondurdum şu an. Sizin yine devam ediyor ama ben dondurdum yine de MYP ile yatay geçiş yapabiliyor muyum ? Ve hazırlıkta da değilim ara sınıf da değilim 1. sınıftım bu sene yerleşmiştim.

• evet, hocam ben de donduracaktım sonra uğraşmak istemedim çünkü farklı şehirdeydim ben de 1. sınıftayım hazırlığı atlamıştım

Hocam ben ek madde 1’i falan okuduğumda en az 1 dönem öğrencinin okuması gerek yazıyordu ama emin olamadım dünyam başıma yıkıldı sizlere de sorayım dedim çok sıktım farkındayım ama eminsiniz değil mi ? Bununla ilgili emin olduğunuzla ilgili bir bilgi linki falan var mı içim iyice rahatlasın bari hocam. Öğrenci işlerinden öğrenmek için ulaşmaya çalışıyorum hiçbir kez açmadılar telefonu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MYP İLE GEÇİŞ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • akıllı koç var youtube'da 115k abonesi var instadan sormuştum dondursam yatay geçiş yapabilir miyim diye evet demişti istersen myp videosu var onu izle

• Ben SBKY birinci sınıftım. Bu yaz farklı bir bölüme geçiş yaptım.

• emin olamadıysanız kaydınızı tekrar aktif hale getirin

• Hocam 1.sınıf bittiğinde mi yaptınız ? Yoksa 1. Sınıfı okumadan mı yaptınız sorduğum şey benim gibi 1.sınıfa yerleştikten sonra ilk seneyi okumadan dondurup sene sonu MYP ile yatay geçiş oluyor mu ?

Teşekkürler hocam

• Başka bilgisi olan var mı up

• Yuuksrı

• Lütfen yardım eder misiniz

• öğrenci işlerini arayıp öğrenebilirsin

• romario11111 R kullanıcısına yanıt

Hocam bir mesajımda yazdım zaten öğrenci işlerine ulaşamadığımı

• direk ösym'yi arasan, ben bir kere aramıştım myp ile alakalı geçen sene değiimediyse hala.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.