Şimdi Ara

mynet hesabıma gelen mail

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bana izin ver cunku sende yardim istiyorum,benim baska secim yoktur.Benim
    isim :KAPTAIN,Bir A.B.D ni Ulke,(missisipi) dan benim koy,ben bir A.b.d
    askenim ama iraki dan baglanti yaptem Beni.

Neden bu konu soyleyorsun sende yardim istiyorsun cunku bu is benim hayatim.
    Benim iraq asker da baglanti yapten cunku once ki savas zaman sok yerde kirimis
    ,onda dolayi tamir etmek icin A.B.D asker baskan beni irak gonderdik .sende iyi
    biliyorsun butun iraq binarlar tamir edicek sok yapicek tamir var onda dolayi beni irak
    gonderdik cunku ,benim is bu.
    Baska zaman da binarlar yikimak gerekiyor ,emde yeni bir plani,ben hakki veriyorum
    yani binarlar nasil yeni yapicek .bu is sok risk var bende cektem,cunku salisiyor erken,
    iraklar terrorist baskin yapten,sok asker hayattin kaybetin .Benim 12yil arkadasim
    hayattin kaybet,bu ay da 3 gun once oldu,2014 yil,tam 11:00 sat,ben kontrol ediyorsun
    haifa sokak ,neder sok uzun binarlar var,bu binarlar saddam hussein yasiyor zaman
    yaptek.Ben uc aske koruyorsun.Sonra sella da bir garip bisi gordum,oda eski dan,depo
    gibi. Ben kontrol etmek gitem, o depo kapi actem zaman delik icinde 6 tana demir
    kutu cikte,ama evsi kilitlendik,kilit kirimis zaman kutular icindeki gordum zaman
    sok sasildim bir kas kutu,icinde silah ve kursun var,bir kas kutu da uyusturucu,(heroin)
    var icinde. kalan iki kutu actem zaman kutular icinde .A.B.D parasi var,hesaplandin
    ($40.2M ) A.B.D parasi var. biz uc sat dan parayi sayiyoruz. biz bir plani yapten
    cunku parayi bizden kalicek emde gizli bisi yani,sadeece ben ver 3 asker bu parayi
    biliyor,baska kimsin bilimiyor.bu kutular eski dan bir kas terrorist var AL QAEDA
    VE AYMAN AL ZAWAHIRI,garanti bu teroristlar ni parasi ,ama bize helal geldik
    sukur allahm.

Bu parayi tasimak pilani yapiyorsun,ama sok gizli yer bize lazim,neder ic kimse
    parayi gormesin,biz irakta parayi satladik,ama uyusturucu ve silah,ve kursun,telsim
    ektmis biz ,sadeece parayi bize kaldik.

bu konu dan dolayi bana bir guvenlik insan lazim cuncu parayi icin irakya birakamaz
    neden,hergun dah fazla risk icindeiz,onur icin sen bize lazim.sen ne dusunuyorsun
    biliyorum onur icin benim resim ve kimlik gondericem sana sonra.

sana 30% komisyon soz verdim ,ama gine bu komisyon icin anasabiliyor.lutfen bana soz ver
    cunku bu konu aramizdin kalicak,baskasi bilmez tamam.

Saygilar
    KAPTAIN.

ne yapayım anlamadım
    yardım etsemmi

• M-D-Luffy kullanıcısına yanıt
    Seni nasıl bulmuş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BÖBREK.avi
  • gıt bu forumdan allah askına ya
  • klasik numaralardan. adınız az duyduğunuz yada hiç duymadığınız bir ülkenin önemli kişisi prensi olduğunu felan söylerler.
    sen oltaya atlayınca senden yok uçak parası parayı kullanamıyorum felan 2000$ dolar yolla vs envai bahanelerle para koparmaya çalışırlar. mesaja cevap ver bak ne dicek :)
  • geçen bi arkadaşada gelmişti böyle bi mail çocuğa internet yoluyla virüs bulaştı kendisi vebadan öldü allah rahmet eylesin iyi çocuktu
  • Basin belada evlat butun AMARİKA pesinde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mynet mail ayarları LÜTFEN!!!!!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

Basin belada evlat butun AMARİKA pesinde.

AMARİKA değil o, Amerika cahil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.