Şimdi Ara

Mymemory.co.uk sitesinden dslr sırt çantası alan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. fotoğraf makinem için sırt çantası bakarken karşıma mymeory sitesi çıktı. ücretsiz kargo vs. avantajları var. çanta olarak lowepro fastpack 200 alacağım. mymemory sitesinde 45 sterlin gibi uygun bir fiyatı var. yani ürünün değeri 100€'nun altında kalıyor..

sormak istediğim paketin büyüklüğünden dolayı gümrüğe takılması gibi bir durum olur mu?

• öyle bir durum olacağını sanmıyorum, boyutundan takılsa bile faturanız olacak onu gösterirsiniz.zaten sınır kargo dahil 150euro'dur.
    Mp3 Player/Video Player forumunda bu siteden kulaklık alan oldukça çok kullanıcı var, 15 sayfalıkta bir konu, onu incelemenizi tavsiye ederim.
  • 2008 aralıkta portapro almıştım zaten bende :) sorunsuz gelmişti. ama bu sefer boyutu kafamı karıştırdı. bahsettiğim çanta epey büyük. bu arada sınır 100€ olması lazım.
  • bu yılbaşında 150 oldu, takıldığında alınan vergide %10'dan 20'ye çıktı.
  • yakın zamanda kulaklık aldım bende tabi cantaya gore boyutu oldukca dusuk ama tavsiyem istanbul disinda iseniz takipli almaniz, yoksa cok bekleyebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinoza17 -- 15 Mart 2010; 13:56:39 >
  • Gittigidiyor'da 129 tlye bulunabiliyor istediğiniz çanta ve açıklamalarda ithalatçı firmanın garantisi altında diyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.