Şimdi Ara

MYKO ya üyelik ve download [RESIMLI ANLATIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi arkadaşlar ilk önce şunu söylemek istiyorum, MYKO USKO dan biraz farklı, ilk izlenimlerim daha olumlu mesela high class mc lc kavramı orda yok Charon sadece 1 tane upgrade scroll satıyor ve maradonda bunlar çok kolay düşüyor. lufersona gidiş 5000 coin, 120 tane ok 50 coin. server. level atlayınca relog yapmanıza gerek yok. skill point iniz hemen ekleniyor. hp ve mana bug ı yok. ve oyunda hatırı sayılır şekilde fazla sayıda türk var.

şimdi başlayalım...

oyunun ana sayfası

http://knight-online.com.my/

oyuna kayıt olmak için:

şu adımları izliyoruz

• member'ın üzerine fareyle gelip joine tıklayın.

• açılacak olan pencerede üyelik işlemlerine devam ediyoruz.

sayfanın devamı....

• burda onaylama var

• confirm e tıkladığınız zaman herhangi bir uyarı gelirse gelen uyarıyı dikkatle okuyun. bu uyarı kullanıcı adının kullanıldığı veya şifrenizin 8 karakterden az olduğu olabilir. uyarıyı okuyup edit e tıklayın ve hatalı olan şeyi düzeltin.

• oyunu indirmek için

• Client e tıkladıktan sonra açılan pencerede ok ile işaretli yere tıkladığınızda filefront.com a yönlendirileceksiniz. orda ki "download now" yazan yere tıklarsanız oyunu download edebilirsiniz.

• eğer bilgisayarınızda USKO yüklüyse MYKO yüklenirken sizden USKO nun silinmesi gerektiğini söylecek. Bundan kurtulmak için USKO nun bulunduğu klasörü komple başka bir klasöre kopyalamalısınız. bu şekilde USKO ya da istediğiniz zaman girebilirsiniz.

• MYKO yu yükledikten sonra oyuna girerken web sayfası gibi küçük nir pencere açılıyor. burda "I Agree" yazan yere tıklayın ve ardından kullanıcı adınızla şifrenizi yazın.

geri kalan arayüz USKO ya çok benzediği için herhangi bir açıklama yapmıyorum. iyi oyunlar...

Not: Alıntı değildir.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seleric -- 22 Aralık 2005 0:21:42 >

• abicim öncelikle elin sağlık güzel olmuş senden istediğim
    myko hakkında bizi aydınlatırmısın uskodan farkı nedir
    ordada paralı üyelik ön plandamı geçersek hangi servere
    geçmeliyiz en merak ettiğim paralı üye olarakmı oynuyoz
    orda yani bizi biraz aydınlatırmısın.............,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RentzusuKen -- 22 Aralık 2005 9:52:02 >
  • paralı üyelik var. ama MYKO daçok ffazla önplanda değil. yani şöyle özetleyebilirim::

Kosp Akii vs herhangi bir program çalışmıyor çünkü o programlar MYKO ya destek vermiyor. ve şu ana kadar skill bug görmedim. oyunda 3 tane server var ve şunu itiraf etmeliyim serverlar genelde meşgul oluyor fakat oyuna 1 kere bağlanınca kopmuyorsun. toplam bağlanabileceğin 5 tane server var. 2 tanesinin 2şer tane 1 tanesi de tek başına yan server ı yok. ismini hatırlayamıyorum ama o tek olana bağlanmanı tavsiye ederim. oyun bir çok yönden USKO ya benziyor. adımını atsan heryerde türk var ama zaten fazla insan yok yani USKO da 100 kişi varsa MYKO da 10 kişi var o 10 kişininde en az 5 tanesi türk

en güzel nokta da şu ne kesmek istiyorsan onu kesiyorsun dolu spot kavramı yok

• hmm iyide şimdi bu üyelik uskodaki gibi bron slver gold
    diemi gidiyo ona göre yoksa onun başka bi tarifesi mi
    var ???????
  • valla o kadarını bilmiyorum zaten MYKO da paralı üyeliğe gerek yok
  • yani parasızda oynayabiliyoz mu???
  • evet oyunu tamamen parasız oynayabiliyorsun

ama ben LineageII yi tavsiye ederim KO ya göre daha teferruatlı ve çok daha zevkli mesela x15 x30 x60 server lar var exp 15 30 60 katı kadar çıkıyor hemen level atlıosun mesela 3-5 saatte lvl63 olabiliyormuşsun [x60 ta] oyunu ben daha denemedim şu anda indiriyorum ama grafik bakımından KO ya 5çeker ss larda görebiliyorum. bir de oyunda birbirini öldürmede varmış. mesela birisi seni kazıklarsa gördüğün yerde öldürüp intikamını alırsın

şu anda ilk izlenimime göre Lineage2 tam bir FRP havasında yapılmış. 5 tane ırk var human, elf, darkelf, orc, dwarf. ve stat pointlerin abartı derecede fazla değil KO daki gibi. Türkiye dende epey bir kitle oyunu oynuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LinegeII paralı ama dimi çünkü duyduma göre parayı verip istedğin
    servere seçip ex yönünden hangisi ise onla oynuyormuşun yanıyormuyum
    yoksa haklımıyım.........
    bide bu myko üyelik paralı olanımı verdin yoksa ücretsiz olanımı onu merak ettim
    şimdi sen diyecen bu bebe nie bukadarnie parayı soruyo sebebi arkadaşlarıda
    oraya sokup orda birbirimizi kasmak matığım bu......
    bundada cvp plsss...........
  • valla myko da ben uzun bir süre oynadım ve paralı değil. hatta KO ya ilk USKO kapalıyken MYKO yla başladım sora USKO ya geçtim çok sıkıldım tekrar MYKO ya geçeyim derken KO dan bunaldım şimdide LineageII e geçecem. şimdi şunu açıkça söliim MYKO tamamen ücretsiz yani herhangi bir zaman kısıtlaması veya başka bişi yok yani hiç bir şekilde seni para ödemeye zorlamıyorlar

Lineage in paralısıda var ücretsizide ama bizim foruma takılanların hepsi beleşini oynuyo

yani son bir sonuç dersek MYKO dada L2 dede paralı ve bele$ seçenekleri var ve ikisindede oyunu tadına varavara bele$ seçeneğiyle oynayabiliyorsun

toplu şekilde bir geçiş planlıyorsanız L2 ye geçin derim çünkü L2 de toplu olarak gezmek birbirinizi kollamak açısından önemli ve avantajlı

• çok sağol ve teşekkürlerimi ederim........
  • önemli diil her zaman için aklına takılan bişi olursa yardım ederim
  • bir şey daha var mykoda hangi server daha iyi oynamsı daha güzel olur
    yada şöle diyem hangi serverda Türkler yani bi çoğunluktayız????????
  • arkadaşlar ben uye oldum download ta yaptım şifremi giriyom oyunu başlatıyorum her şey guzel fakat serverların geldiği menu gelmiyo orda bekliyo yarım saat boyunca bekledim gelir diye ama oarda takılıyo kilitlenmiyo muzik grafikler aynen devam ediyo fakat hiç bişiy yok boş ekran ne yapmamız lazım????
  • Rentzusuken kardeş. Dün mesaj atmıştın Lineage II hakkında msn de konuşabilirmiyiz diye. Pardon mesajını biraz önce okuyabildim. Sana Lineage II nin türkçe biçimde anlatıldığı bir site vereyim......

www.lineage2tr.com
  • lineageII yi nerden indiricez oeki beleşini özellikle
  • quote:

Orjinalden alıntı: nuri552

Rentzusuken kardeş. Dün mesaj atmıştın Lineage II hakkında msn de konuşabilirmiyiz diye. Pardon mesajını biraz önce okuyabildim. Sana Lineage II nin türkçe biçimde anlatıldığı bir site vereyim......

www.lineage2tr.com

önemli değil site için sağol aradığım herşey burda mevcut tekrar teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur54529

lineageII yi nerden indiricez oeki beleşini özellikle

Biraz önceki verdiğim sitede download linki mevcut...
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur54529

lineageII yi nerden indiricez oeki beleşini özellikle

Biraz önceki verdiğim sitede download linki mevcut...
  • Evet mevcutmuş yeni gördüm ama baya büyük 1.88GBçık...
  • BEN de myko ya geçiorum beyler myko da oynayanlar oyunda yardmcı olabilir mi???
    yanlış hatırlamıosam bizim forumdakilerin olduu bi clan vardı beni ksarsanz sevinirim.bi de hangi serverda sınız?????
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.