Bildirim
### MYKO dakilerin buluşma noktası :)) ### (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: linkinmetin
paracı N00B server pendantları, raptorlar, shard, mirage swordları, elixer, iron bow tüm shelleri chitin goblinleri aklınıza gelebilecek tüm uniqe itemları Power up storeda çok düşük fiyatlara satıyorlar... real para harcarım diyorsanız vakit harcamadan adam olursunuz ama lag dan bi işe yaramaz. Yakında server pus ta 60+ charlarıda satarilla geçecekseniz onları bekleyin
eskiden senin dediğin gibiydi ama değişti şimdi cz de her yer doldu lag sorunu hergeçen gun azalıyo
ayrıca seni tanıyorum 62 lvl bi warriorun var cz de paso yatıyosun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzman21 -- 30 Mayıs 2006; 12:34:08 >
-
ALOOOOOOOOO ne diyosun kardeşim sen??
bu serverin USKO dan farkı hattığı itemleri pus a koyup belirli bi fiyatdan satması!! ya usko? önüne gelen GM istediği fiyatı vuruyo size, laf atmadan önce bi düşün.....
quote:
paracı N00B server pendantları, raptorlar, shard, mirage swordları, elixer, iron bow tüm shelleri chitin goblinleri aklınıza gelebilecek tüm uniqe itemları Power up storeda çok düşük fiyatlara satıyorlar... real para harcarım diyorsanız vakit harcamadan adam olursunuz ama lag dan bi işe yaramaz. Yakında server pus ta 60+ charlarıda satarilla geçecekseniz onları bekleyin
-
quote:
Orjinalden alıntı: uzman21
quote:
eskiden senin dediğin gibiydi ama değişti şimdi cz de her yer doldu lag sorunu hergeçen gun azalıyo
ayrıca seni tanıyorum 62 lvl bi warriorun var cz de paso yatıyosun
Orası cz herkes yatar. milletle dalga geçcem diye uğraşcana gelirsin boyunun ölçüsünü alırsın :) Beni tanıman normaldir myko deimosta 60 üstü olup bizi tanımayan adam yok zaten.
-
quote:
Orjinalden alıntı: RedShade
bu serverin USKO dan farkı hattığı itemleri pus a koyup belirli bi fiyatdan satması!! ya usko? önüne gelen GM istediği fiyatı vuruyo size, laf atmadan önce bi düşün.....
quote:
sana gelince.... adamlar sormuşlar bende düşüncelerimi ve olan olayları yazdım. ne aloooooo diyosun myko para mı verdi türk forumlarında beni savun diye. lag diz boyu ayrımcılık öylesine...
-
quote:
quote:
Evet linkin in dediği gibi "vakit" harcamadan gerçek para harcayarak (şunu söyliyim malezya olduğu için gerçek para harcamak istediğiniz taktirde bile bir sürü sorun yaşarsınız, paypal yoktur.) item sahibi olmak istiyorsanız myko birebirdir. Ama o itemleri birinin üzerinde deneme şansınız olmaz keza CZ de 40-50 isim döner durur.
İyi yanı varmıdır vardır. MC yapabilirsiniz mesala :) tüm eskiler 70 lvl oldular bile (MC yle eğer türk nickniz varsa mc yapma hakkınız yoktur).
Türk olduğunuz için kral seçilseniz bile beyaz pelerin ve krallik hakkınızda yoktur. Myko//Deimosta olanlar bilir Human ergenekon kral seçilmesine rağmen pelerin alamamıştı bug bahanesi ile ama orc Veritas 'a bug işlemiyordu.
herneyse oyun oynamak yerine 3d chat odasi ariyorsanız iyidir myko.
bu arada pus:
http://www.knight-online.com.my/items_powerUp01.asp
Bir zamanlar...
MYKO
Deimos
61lvl Shadow Bane
MYKO yu biraktim pişman değilim.
-
ben forumde tek mykocu olduğumu sanıordum ben varım
kusura bakma bi kac gündür takip edemiorum forumu
:::shyt4n::: 54 lvl ve chapraz 56 lvl mage ve asasin charım var
deimostayım
gelecek arkadaşları pm den yardım cı olurum ama fzla bel balamayalım cünkü server
ac suanda kosp kalktı para bitti burda +6 raptor 90 m dupe falan da değil
+6 md 30 m daha ne diyem ama alan yok işte
yinede gelecek arkadaşları beklerim
-
evet doğruları söylemek için bir dolu para aldım mykodan!!
lag varsa girmezsin ayrımcılık varsa neden ayrımcılık olduğunu anlamaya çalışırsın, sen gider lure yaparsan adamı golemlere çekersen adam sana tabi ayrımcılık yapar, benim türk olduğumu çoğu yabancı bilir neden bana ayrımcılık yapılmadı?
quote:
quote:
quote:
sana gelince.... adamlar sormuşlar bende düşüncelerimi ve olan olayları yazdım. ne aloooooo diyosun myko para mı verdi türk forumlarında beni savun diye. lag diz boyu ayrımcılık öylesine...
-
evet bir ara bug vardı bizde görmedik pelerini ama bir önceki kralımız türkdü vede pelerini vs herşeyi vardı, ayrıca türklere mc yok şu yok bu yok diyede bişi yok, tabi burasıda odin.......
evet ayrımcılık var ama bunu uskoda da yapıyolar aradaki tek fark sizin onlardan kat kat fazla olmanız, burda ise azınlıkta olan türkler
quote:
Orjinalden alıntı: RamX
quote:
quote:
Evet linkin in dediği gibi "vakit" harcamadan gerçek para harcayarak (şunu söyliyim malezya olduğu için gerçek para harcamak istediğiniz taktirde bile bir sürü sorun yaşarsınız, paypal yoktur.) item sahibi olmak istiyorsanız myko birebirdir. Ama o itemleri birinin üzerinde deneme şansınız olmaz keza CZ de 40-50 isim döner durur.
İyi yanı varmıdır vardır. MC yapabilirsiniz mesala :) tüm eskiler 70 lvl oldular bile (MC yle eğer türk nickniz varsa mc yapma hakkınız yoktur).
Türk olduğunuz için kral seçilseniz bile beyaz pelerin ve krallik hakkınızda yoktur. Myko//Deimosta olanlar bilir Human ergenekon kral seçilmesine rağmen pelerin alamamıştı bug bahanesi ile ama orc Veritas 'a bug işlemiyordu.
herneyse oyun oynamak yerine 3d chat odasi ariyorsanız iyidir myko.
bu arada pus:
http://www.knight-online.com.my/items_powerUp01.asp
Bir zamanlar...
MYKO
Deimos
61lvl Shadow Bane
MYKO yu biraktim pişman değilim.
-
bak arkadaşım bu oyunu bana öğretcem diye uğraşma neden ayrımcılık yapıldığı vs. bilgi vermeye çalışma. ben bu oyuna yeni başlayan biri değilim. ilk defa mykoda olmadı 60+ charım. uskoda da oynadım Mykodan önce. Macroyla vs. bilmiom artık yapmışın 65 char bilmişlik taslıyon golem çekersen lure yaparsan diye. Mykoyu bırakan birtek ben değilim. Deimosta olsanda sölesem. Parası olan mykoda iş yapar :) Bana sorarlarsa mykoya geçmelerini tavsiye etmem
quote:
lag varsa girmezsin ayrımcılık varsa neden ayrımcılık olduğunu anlamaya çalışırsın, sen gider lure yaparsan adamı golemlere çekersen adam sana tabi ayrımcılık yapar, benim türk olduğumu çoğu yabancı bilir neden bana ayrımcılık yapılmadı?
quote:
quote:
quote:
-
Arkadaslar ben myko da baslayacagım.Amacım guzel bı clana gırıp czde np kasmak(Herkez gibi)
Yeni baslayacagım için hercharda deneyımım var ve butun charları acabılırım.Burada mykoda oynayıp clanda orn healer yoksa ve lazımsa yenı baslayacagım ıcın ben kasayım.Bu durumda olup soyledıgım durumdan yararlanmak ısteyen var PMden bana ulassın
hepınıze ıyı oyunlar -
bilmişlik taslamıyorum sadece diyorum ki edebinle oynadıktan sonra ne ayrımcılığa uğrarsın nede başka bişi
gitmelerini önermiyorum diyosun bense gitmelerini öneriyorum sebebide çok fazla insanın olmaması ve rahat rahat istediğini yapabilmen, evet belki cz de 50+- isim dönüyo ama işte güzel olan o 50 kişiyi yenip adını duyurmak, bana çok saçma geliyo uskoda oymaka okadar fazla insan varki, herhangi birisi sadece önüne gelen düşük lvl leri keserek adını duyuyo np yaptım diye, evet haklısınız hala lag var mykoda ama ben daha önce çok belirtdim bu forumda uskodaki kötü olaylara karşı oynamaktansa ben laga karşı oynamayı tercih ediyorum
diyosanki mykoda lag var uskoda dupe var lure var şu var bu var, oynamazsın en temizi olur biter, ama önermiyrum deme hakkın yok gitsinler bi baksınlar sevmezlerse zate direk oyunu sileceklerdir, başka söze gerek yok
quote:
bak arkadaşım bu oyunu bana öğretcem diye uğraşma neden ayrımcılık yapıldığı vs. bilgi vermeye çalışma. ben bu oyuna yeni başlayan biri değilim. ilk defa mykoda olmadı 60+ charım. uskoda da oynadım Mykodan önce. Macroyla vs. bilmiom artık yapmışın 65 char bilmişlik taslıyon golem çekersen lure yaparsan diye. Mykoyu bırakan birtek ben değilim. Deimosta olsanda sölesem. Parası olan mykoda iş yapar :) Bana sorarlarsa mykoya geçmelerini tavsiye etmem
-
redshade sonuna kadar fikirlerine katılıyorum bu forumu gece açtıım için bişi yazamadım usko resmen battı gelmek istemeyen gelmesin türkler az olsun istiyorum fazla ayrımcı ve işin kolayına kaçıyolar (yanlışmı ?)
dupe istemiyorum kosp koxp istemiyorum ben eşşek gibi z + skill yapıp o skile 3-4 defa basıp uruk keserken internet cafelerdeki adamlar koşarak uruk kesiyo bu bana haksızlık geliyo herkez eşit kassın kasıyosun kasıyosun eline geçen ne ? adam dupe yapıyo donatıyo kendini ?
evt myko da "p" den alışveriş yapıyolar ne kadar güzel adam oyuna bağlıyo kendini itemlerinide para vererek alıyo demekki güveniyo ko ya sürekli laf atıyoruz iş yapmıyo diye ama köşe başı kops dupe bi kosp bitityo hmn yenisi çıkıyo...
lag olayınıda girmeden bişi yazamıycam ama japkodada var twkodada var dediler ikisindede çok ama çok az sdeviyedeydi..
mykodada o kadar çok fazla olduğunu tahmin ediyorum...
cz olayı çok hoşuma gitti. 50 kişi ne güzel cz nin olayı orda daha ii item çıkması ve ex oranlarının fazla olması ne güzel gidip orda bus kasmak vs...vs...
BEN MYKOYA GEÇİYORUM
-
slm red nbr ben alplanet2_tr seni bu forumda görmek güzel bende myko da odin serverında oynuyorum 3 charım var lvl 61 rogue lvl 61 arc mage lvl 45 priest(boss için) serverımız gayet ii ama yabancılar türklere biraz kıl kapıyorlar.
çünkü devamlı ak ve dts lere tw çekiyorlar kaç kere yattığımı unuttum orda ama kaliteli insanlar çok yabancılarlada aram ii türklerlede ama bazı kendini bilmeyen türkler mevcut
Sonuç olarak myko %100 usko dan daha iyi diyebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alplanet -- 30 Mayıs 2006; 16:52:06 > -
Çoğu kişi DEIMOS ta olduğuna göre deimosta buluşalım derim biri beni kassın ice mage var ama assassine geçebilirim -
quote:
Orjinalden alıntı: AreaOfEffect
Çoğu kişi DEIMOS ta olduğuna göre deimosta buluşalım derim biri beni kassın ice mage var ama assassine geçebilirim
arkadaşım bu olaya karşıyım hangi serverdaysanız kasıym gelirim olayı böyle yapmayalım olrsa bi clan kuraruz oynarız ben odine geçicem muhabbet ederiz gereken yerde kasarız ama sadece kasmak için olan charını ndn bırakyosun ? buna karşıym -
quote:
Orjinalden alıntı: destructive
quote:
Orjinalden alıntı: AreaOfEffect
Çoğu kişi DEIMOS ta olduğuna göre deimosta buluşalım derim biri beni kassın ice mage var ama assassine geçebilirim
arkadaşım bu olaya karşıyım hangi serverdaysanız kasıym gelirim olayı böyle yapmayalım olrsa bi clan kuraruz oynarız ben odine geçicem muhabbet ederiz gereken yerde kasarız ama sadece kasmak için olan charını ndn bırakyosun ? buna karşıym
Artık Knightı öylesine bir oyun olarak görüyorum fazla ilgilenmiyorum ama serverlar çok boş lycan party kurduğumu hatırlıyorum. Deimosta oynuyorum ama odin e de assassin açacağım. Maksat forum birliği.
Bi' de ilginç bişey anlatayım, charımın adında birtek bile türk olduğumu belli edecek harf yokken adamın biri "aga 1k ya ihtiyacim var" dedi bende what dedim 1k verdim sonra "Alnımızda türk mü yazıyor?" dedim o da "vaay baba" dedi gitti sinir oluyorum ya
-
odinde toplanalım bence bide clan kurarız odinde oynayanlara uyarsa sadece forumdan isimleri alırız clana redshadex fln da gelirse pelerin bile alırız yakın zamanda çok güzel olr ben assas açıcam ama indirebilirsem oyunu filefronttan indiriyorum en ufak bi bağlantı kesildiğinde 0 dan başlatıyo yüklemeyi kolay bi yol bilen varsa paylaşırsa sevinirim dap la indiriyorum (download accalerator plus) -
red kankie naber =)
musa nasilsin dostum osman ben
öncelikle topigi acan arkadasa tsk ediyorum.
myko nun yerini hicbirsey tutmaz.
seviyeli ortam 1 kere. fazla kalabalik degil. fiyatlar ucuz, restart veya server bakim olacagi zaman sizleri haberdar ediyorlar. eventleri var. tek dezavantaji biraz lagli olmasi.
siz de seviyeli ortamda oynamak istiyorsaniz gelin her türlü yardim ederiz. odin en yeni serverdir tavsiyem odin.
(sizden ricam veletlik ve lamerlik amaciyla mykoya gelmeyin, türklerin adi lekeleniyor)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 30 Mayıs 2006; 17:39:57 > -
yalan soyleme ben sana aloooo demdim ve sana şu ana kadarda hiç pm atmadım ama seni nereden gorduğumü soylim ilk seni cz de her sferinde yatarken godum ikincisi sen SERQK 21 onun clanına girmiştin ben ordan yoksa sana hiç alooooooo demedim dememde o kelime yi hiç kimseye kullanmam
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X