evt arkadaşlar myko daki ark. buraya msj atabilirlermi ? kimler mykoda myko nasıl biri bi fikir versin bişeler paylaşsın pls
ark.lar bn bu usko dan bıktım herütrlü kötü şey war (koxp macro dupe vs. vs.)myko ya geçmeyi düşünüorum bnmle orda ilgilenecek bi ark. olursa istediiniz server de oynarım bna farketmez yeterki yardım edin
yaw hiç myko da oynayan yokmu bi aralar redshadex vardı yok mu hiç oynayan myko da
ben denedim ama cok lag var yaw hala kurulu bidaha mı denesem fiyatlar cok cazip !
bna yardım edin sabah akşam kasaım walla haftasonları hele 5lwl alırım belki kasın pls we hangi server?
ben odine geçmeyi düşünüyorum fiyatlar okadar da cazip deilmiş ama piyasası hareketli diyolar vede çok düzeyliymiş oyun bide duyduum kadarıyla non prem. olamamasına rağmen prem. tezgahta satılıyomuş bu trina gibi fln... 60 lvl a gel bi gold prem. al mis gibi oyna lag olayıda az diye biliyorum zaten serverlar okadar kalabalık olmuyomuş tam benlik gir servera tek başına takıl mis gibi
şuraya bi ark. gelsede anlatsa bize mykoyu ii olucak yaw
fiyatlar ucuz nedeni herkezin itemleri gerçek parayla alabilmesi size kalan tek şey lvl kasmak ama düşünüyorum acaba odindede piyasa böylemi ? bir ikincisi oynanış bakımından çok güzel olduğunu tahmin ediyorum az kaldı yarın mykodayım
odindede aynı merak etme
önemli olan lvl kasıp olabildiğin en iyi itemlere sahip olmak bekleriz gelin selam verin sohbet edelim oyunda
Arkadaşlar ben Myko Deimosta oynuyordum. taa ki 1 ay öncesine kadar. Geçmenizi hiç tavsiye etmem tüm emekleriniz boşa gidiyor. Mykoda 60 üstü olan tüm adamlara sorabilirsiniz. R3log clanı olarak arkadaşlarla hepimiz Uskoya geçtik. ve herkesin lvl 61-65 arası. Bir cz yapayım diyorsunuz hiç adam yok olsada zaten cz de takılan belli tipler yani onca kasıyorsunuz daha sonra bi cz yapalım diyorsunuz ondanda zevk alamıyorsunuz. Aşırı lug var hizmet yok. Cz de bi bakıyorsunuz char yürüo daha sonra bakıyorsunuz ölmüşsünüz. Cz de hiç adam olmuyor desem yeridir. Events düzenlenmiyor doğru düzgün geçip bir süre oynarsanız dediğime gelirsiniz. Cz de bi adamın peşinden tüm cz yi gezersiniz çünkü adam yok hiç. Herkes bırakıo Usko ya geçiyor. Belki 20 kişi Uskoya geçtik biz anlaşarak şimdi edanadayız herşey süper kalabalık 0 lug var desem yeridir :D
paracı N00B server pendantları, raptorlar, shard, mirage swordları, elixer, iron bow tüm shelleri chitin goblinleri aklınıza gelebilecek tüm uniqe itemları Power up storeda çok düşük fiyatlara satıyorlar... real para harcarım diyorsanız vakit harcamadan adam olursunuz ama lag dan bi işe yaramaz. Yakında server pus ta 60+ charlarıda satar illa geçecekseniz onları bekleyin
deimosta oynuyorum, önceden daha fazla lag vardı. şu aralar nazar değmesin bayağı azaldı...ama gm ler iyi çalışıyor