Şimdi Ara

mybb config.php den admin nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mybb de config.php den admin yapılıyor mu başka bi yolla nasıl yapabilirim admin kp ye erişemiyorum da :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gambler777 -- 30 Aralık 2006; 16:29:10 >

• Dostum şimdi senin muhtemelen god userlik hakkında sorunun var ben sana kısaca anlatıcam eğer admin kullanıcı adına tr karakter girdiysen bu sorun olabilir eğer şifresel bir sorunun varsa anlatıyorum anlattığım yerden zaten admin adınıda değiştirebiliyorsun dostum phpmyadmin paneline gir sonrasında nuke_author tablosonun yanındaki tara butonuna tıklıyoruz

Karşımıza nuke_authors tablosunun bilgileri çıkar.
    Burada "düzenle" butonuna tıklayıp değişiklik yapabileceğimiz
    sayfaya giriyoruz.

Burada pwd bölümüne eğer 21232f297a57a5a743894a0e4a801fc3 yazarsak şifremiz admin olarak değişecektir..

pasword bölümüne bu sayıyı girme nedenimiz phpnuke nin şifreleri md5 denen bir şekilde kodlamasıdır

bu yazdıklarımın dışında bir sorunun varsa buraya tekrar yaz ben php nuke için anlattım ancak diğer php dilinde hazırlanmış veri tabanı ile çalışan sistemlerdede yakın şekilde çözülür. ancak configden düzelmez admin bilgileri veri tabanına kayıtlıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslan9eylul -- 5 Ocak 2007; 23:33:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.